Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 super sexy sinthy💋💋💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 ești bestială femeie!!![/quote💋💋💋😋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 Ceau lucrezi azi?Scuze acum am văzut mesajul aici.pe nr raspund mai repede sau pe whatsapp..aici nu prea am timp să intru. Dar iti rasp la intrebare.Lucrez in fiecare zi.dacă nu lucrez in careva zi vă anunț aici😉dacă nu uit🤔ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜˜vă sărut dulce si o Duminică super minunată vă doresc tuturor.💋💋💋Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 IMG-20200821-WA0009.jpgBună dimineața.mulțumesc pt ajutorul acordat cu pozele.💋💗te sãrut dulce unde iti dorești cel mai mult😉😘💋
Vizitator tralala90 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Bună synthi ești disponibila diseară?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Bună synthi ești disponibila diseară?Bună prințule.da sunt disponibilă.Daca nu mai scriu orar de la cat la cat sunt disponibilă ,e pt că nu mai am ora fixa pt pauza.Cand simt ca am nevoie de pauza atuncea tin pauza😉😘 te sărut dulce .💋💋💋Synthi😉😋😘😊
rechinii77 Reputație: 50254 Postat August 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 25, 2020 Va salut fratii mei!!!In sfarsit am ajuns si eu intr.un final la Synthi :D era si timpu ca deja mi.e imi era rusine de mine :laugh2 asa milf sa nu bifez :feet Asa ca am vb cu ea si m.am programat din timp ca sa fiu sigur ca prind loc.Si bine inteles ca a venit momentu cand am ajuns in fata usi unde am fost intampinat de un super milf in adevaratu sens al cuvantului :gifs_ojos Clar daca o vezi pe strada intorci capu dupa ea,la varsta ei arata super hot,asa ceva mai rar :girly Asa ca am fost poftit la o tigara si un pahar de suc,poti povesti cu ea absolut orice,te face sa te simti in largu tau...........si in sfarsit a venit momentu mult asteptat si am mers in dormitor unde fratilor nu are rost sa va povestesc ce dezmat a fost :doggystyle :felatie :tittyfuck am avut parte de tot ce am vrut FK la greu,ON super bine executat,69,NP nu mai zic,cu contre!finish intre sanii............se vede ca ii place ceea ce face si se implica maxim.Dupa ce am rupt patu am mai stat la o tigara bine meritata si dus am fost catre casa fericit.Notele mele is:ON-10(cu de toate)NP-10GFE-10Locatie-10De recomandat-cu siguranta DAAAAAIti multumesc frumos pt tot Synthi,te pwp :kiss3 :hug1 Stima si respectele mele fratilor,asa ceva trebuie neaparat sa aveti in palmares :hihat 7
comisirom Reputație: 84 Postat August 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 25, 2020 Scorul?
rechinii77 Reputație: 50254 Postat August 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 25, 2020 Scorul?150 ron finalizarea 4
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 post-269973-0-19605800-1541427729.jpg Va salut fratii mei!!!In sfarsit am ajuns si eu intr.un final la Synthi :D era si timpu ca deja mi.e imi era rusine de mine :laugh2 asa milf sa nu bifez :feet Asa ca am vb cu ea si m.am programat din timp ca sa fiu sigur ca prind loc.Si bine inteles ca a venit momentu cand am ajuns in fata usi unde am fost intampinat de un super milf in adevaratu sens al cuvantului :gifs_ojos Clar daca o vezi pe strada intorci capu dupa ea,la varsta ei arata super hot,asa ceva mai rar :girly Asa ca am fost poftit la o tigara si un pahar de suc,poti povesti cu ea absolut orice,te face sa te simti in largu tau...........si in sfarsit a venit momentu mult asteptat si am mers in dormitor unde fratilor nu are rost sa va povestesc ce dezmat a fost :doggystyle :felatie :tittyfuck am avut parte de tot ce am vrut FK la greu,ON super bine executat,69,NP nu mai zic,cu contre!finish intre sanii............se vede ca ii place ceea ce face si se implica maxim.Dupa ce am rupt patu am mai stat la o tigara bine meritata si dus am fost catre casa fericit.Notele mele is:ON-10(cu de toate)NP-10GFE-10Locatie-10De recomandat-cu siguranta DAAAAAIti multumesc frumos pt tot Synthi,te pwp :kiss3 :hug1 Stima si respectele mele fratilor,asa ceva trebuie neaparat sa aveti in palmares :hihatðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹mulțumesc si eu pt că ți_ai rupt din timpul tău să mă vizitezi.😉Sunt eu nebunatică,prea vorbăreață si zâmbitoare dar am să vă dau o veste asa si asa..:)) La sfârsitul septembriei sau poate mai repede am să plec...plec din țară.imi va fi dor cu siguranță de voi dar de sărbători mă intorc poate...deci inca o lună alroape că mai sunt aici in Oradea,deși săptămâna viitoare am in vizor Clujul pt 2-3,zile.incă nu am fost nicăieri in afara de Oradea asa ca e timpul sa imi cinstesc clientii din Cluj cu prezenta mea la ei in oraș .dupa Timișoara 2-3 zile .poate și Brașovul voi vixita inainte să plec din țară.Vă sărut dulce dulce pe toti unde vi e pofta mai mare😉😋💋⤠am sa lucrez si noptile când am timp dar tarifele dupa ora 22:00 vor fi 200-30 min-400 Ora..si cine e băut sau drogat ii rog politicoasă să nici nu mă sune pt programare de noapte...va multumesc pt toată intelegerea voastra...cu drag si cu picioarele deschise la maxim va astept in aeroplanul meu unde v_om zbura in al 9-lea cer ,că la mine 10 nu există😉💃ðŸ»ðŸ‘‰ðŸ‘ŒðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ‘…sper să nu vă supăr cu glumitele mele dar e bine dacă reusesc să vă fac să zâmbiti sau de ce nu sã plângeti de plăcere maximă..vă ador..kiss kiss Synthi...Ahhh si scuze py greselile in Ro..dar ma stradui sa invat tot mai bine si sa scriu si sa vb Ro.😊😘🙂😚😚😚😚😚😚😚
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 Bună dimineata printisorilor.ajung inapoi la locatie azi pe la ora 14:00.ieri seara nu am mai reusit sa ajung din păcate.vă sărut dulce dulce 💋💋💋si va doresc tuturor o zi super minunată așa cum sunteți voi 😉😘😊😘😘Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 Bună printisorilor.azi sunt disponibilă si noaptea intre orele 22:00-03:00.dacă ești băut muci sau cu droguri te rog nici nu mă suna!.mulțumesc pt înțelegere..tin sã precizez in viata privata fiecare face ce doreste nu judec pe nimeni pt nimic ,doar eu evit certurile că așa sunt eu!prefer glumele,râsetele si momentele neuitate impreună decât să stau să mă cert pt bauturi sau droguri.stiti si voi că e greu sexul baut muci sau consumat ce nu trebe😉😙 ..iar măine de la 08:00-până mă epuizațiðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜‹ðŸ˜˜vă sărut dulce dulce 😉💋💋💋Synthi Duminica nu stiu cât voi fi disponibilă .o seara cât mai minunată vă doresc tuturor😘😘😘
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 Vreau sa va anunt ca primesc mai repede mesajele pe whatsapp decat pe nr simplu.nu stiu de ce dar imi intra mesajele pe nr mai tarziu decat cum au fost trimise :( cred că ori telu mă va lăsa singurică😠ori nu am semnal bun in casa asta🤔 ,ca in baie sunt sigură că nu e semnal bun pt că atunci cand dezinfectez toată baia tin telu aproape sa va pot raspunde dar se aude f f rău.mai are cineva probleme cu semnalul cartelei Orange? SI INCÄ‚ CEVA VREAU SÄ‚ VÄ‚ MAI REPET ..NU RÄ‚SPUND LA MESAJE CHIAR DACA IMI SCRIETINO MIE PE ZI DACA NU E PRECIZAT INTERVALUL IN CARE POT RASPUNDE!!!UNII AU SI DE COMENTAT CAM NE EDUCAT DAR DACÄ‚ INCEP SI EU SA VA SCRIU AICI DE CE AM HOTÄ‚RÂT SÄ‚ PLEC DE LA VOI DIN ORADEA NU CRED CÄ‚ A-ÈšI FI MÂNDRII DE CÂTIVA BÄ‚RBATI DINTRE VOI!!!!AM FOST TOT TIMPUL PREA EDUCATA RESPECTOASA DAR NU MAI SE POATE SUPORTA ORICE NESIMTIRE!!!!Cine nu a avut ocazia sa ma cunoasca personal nu are dreptul sa ma judece gresit,si sa imi scrie ca un ne scolarizat.nici eu nu imi permit sa judec pe nimeni!.hmmm sper ca sa inteles chiar daca nu stiu super ok limba voastră Româna!scuze pt greseli in scris...să fiu drăguță,intelegătoare ca după să iti permiti tu ca client prea mult nu imi pică bine!!!!
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 Bună printisorilor.în primul rând vă doresc un weekend cât mai minunat.😉😊💋 De azi revin la programul meu normal.Iar azi sunt toată ziua disponibilă pentru a vă satisface fanteziile.vă sărut dulce unde vi e pofta mai mare💋💋💋 Synthi
nivod85 Reputație: 63 Postat August 29, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 29, 2020 Foarte tari poze 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Foarte tari poze💋Duminică superbă vă doresc tuturor.pupici dulci💋💋💋
rechinii77 Reputație: 50254 Postat August 30, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 30, 2020 Duminică superbă vă doresc tuturor.pupici dulciMersi la fel💋💋💋 1
laurc89 Reputație: 118 Postat August 30, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 30, 2020 Te pupam
cassian_xxx Reputație: 104 Postat August 30, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 30, 2020 am rasfoit cateva pagini din topicul tau Sinty insa nu am gasit un detaliu care ma intereseaza pe mine ... si anume daca se poate finalizare faciala? Multumesc anticipat pentru raspuns
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 am rasfoit cateva pagini din topicul tau Sinty insa nu am gasit un detaliu care ma intereseaza pe mine ... si anume daca se poate finalizare faciala? Multumesc anticipat pentru raspunsBună Cassian...detalii dau la telefon...așa e mai interesant dacă nu pun tot meniul pe foaie😉😊fin orală nu fac și nici nu voi face,nici anal deocamdată,dar analul nu e inclus că nu voi incerca si eu odată🤔Multi cred că după răspunsurile date sunt o increzută,deși mie mi se pare că răspunsurile mele sunt cu educatie. NU,NU SUNT INCREZUTÄ‚ DELOC SUNT O FEMEIE SIMPLÄ‚ CARE IUBESTE CEEA CE FACE,doar dau raspunsuri educate.Dacă eu nu ofer respect nu pot astepta respect.😉😘💋te sărut dulce si iti doresc o zi superbă.Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Te pupamSi eu vă pup dulce dulce💋💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum