Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Synthi pe la Cluj nu mai vii ?Prințule ba am sa vin la Cluj in curând.vă sărut dulce dragi clujeni😘😉💋💋💋 Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 2, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 nu ne parasi Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 nu ne parasiDeocamdata nu va parasesc.😉💋⤠Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Buna printisorilor💋de maine sunt disponibilã de la ora 12:00 până la 19:00.vă sărut dulce dulce💋💋💋Synthi.Vă doresc weekend super minunata cum sunteti voi💋â¤ðŸ˜‰ Link spre comentariu
dchirila Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Pune niste poze Link spre comentariu
alexbirta Reputație: 8 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Saptamana care urmeaza sigur trec pe la tine neaparat , ca doar trebuir sa-mi spal imaginea de saptamana care trece si nu mi-am onorat promisiunea ðŸ˜ðŸ˜â¤â¤ Link spre comentariu
alexbirta Reputație: 8 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Si cu ocazia pe care o sa o am,vom incerca si anal,sper eu 😎😎â¤â¤ Link spre comentariu
2match Reputație: 174 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Buna, pe WhatsApp nu putem face programări? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Saptamana care urmeaza sigur trec pe la tine neaparat , ca doar trebuir sa-mi spal imaginea de saptamana care trece si nu mi-am onorat promisiunea ðŸ˜ðŸ˜â¤â¤te aștept cu drag😘😉â¤te sărut dulce. Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Buna, pe WhatsApp nu putem face programări?Bună.ba se poate si pe whatsapp programări.te sărut dulce 💋 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 ÃŽn primul rând vă doresc weekend minunat printisorilor.de maine voi fi iar disponibilă de la ora 10:00.Vă sărut dulce dulce😉💋Synthi Link spre comentariu
fcbayern84 Reputație: 35 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Am vizitat Synthi acum 2-3 săptămâni și a fost o experiență foarte plăcută. Synthi este foarte frumoasă și știe să fie drăguță, nu se grăbește și mă tratează de minune. Eram puțin nervos, dar a fost uimitor. Locație: 10 - apartament curat, ușor de găsit și bloc accesibil Aspect: 10 - față frumoasă, sâni grozavi. Igienă: 10 - curată, luată înainte de sex Sex: 10 - sex normal si footjob ... Poate a fost cel mai bun sex pe care l-am avut recent Îl recomand, cu siguranță mă voi întoarce. Nu sunt sigur dacă Synthi i-a plăcut companiei mele, dar a fost minunat pentru mine. Multumesc Synthi !!!!! Link spre comentariu
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Poze noi ? ;* Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Am vizitat Synthi acum 2-3 săptămâni și a fost o experiență foarte plăcută. Synthi este foarte frumoasă și știe să fie drăguță, nu se grăbește și mă tratează de minune. Eram puțin nervos, dar a fost uimitor. Locație: 10 - apartament curat, ușor de găsit și bloc accesibil Aspect: 10 - față frumoasă, sâni grozavi. Igienă: 10 - curată, luată înainte de sex Sex: 10 - sex normal si footjob ... Poate a fost cel mai bun sex pe care l-am avut recent Îl recomand, cu siguranță mă voi întoarce. Nu sunt sigur dacă Synthi i-a plăcut companiei mele, dar a fost minunat pentru mine. Multumesc Synthi !!!!! tio facut si reducere/ cred ca textul l o scris secretara ei Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 tio facut si reducere/ cred ca textul l o scris secretara ei'Teo' facut ma-ta oligofren. Ia-l pe celalalt prost Sanyi de mana si bagati-va in plm in carantina pt restul vietii Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 bravo ai castigat esti cel mai tare Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 @mircea stai parcat ca iara pune careva poza cu tine sa vada lumea ce barbat frumos esti si o sa plangi pe aici Oligofrenule Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 tu esti cel mai destept Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 tio facut si reducere/ cred ca textul l o scris secretara eiÃŽn primul rând sunt educată și iști spun bună ziua.in al doilea rând tin sa te anunt nu am nevoie de secretară😊Iar de reduceri la mine nu se discută.nu suntem la piață si stiu cât valorez.mai bine zis eu nu am preț pt că Synthi e doar una.dar sunt si conștientă că nu pot fi pe placul tuturor.cum nici unii dintre voi nu este pe placul meu.asta e ceva omenesc.Dar de reduceri la mine nici nu are rost să încercați. o Duminică superbă iti doresc.😘Synthi Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Am vizitat Synthi acum 2-3 săptămâni și a fost o experiență foarte plăcută. Synthi este foarte frumoasă și știe să fie drăguță, nu se grăbește și mă tratează de minune. Eram puțin nervos, dar a fost uimitor. Locație: 10 - apartament curat, ușor de găsit și bloc accesibil Aspect: 10 - față frumoasă, sâni grozavi. Igienă: 10 - curată, luată înainte de sex Sex: 10 - sex normal si footjob ... Poate a fost cel mai bun sex pe care l-am avut recent ÃŽl recomand, cu siguranță mă voi întoarce. Nu sunt sigur dacă Synthi i-a plăcut companiei mele, dar a fost minunat pentru mine. Multumesc Synthi !!!!!Cu mare drag😉😘Vă doresc o duminică superbă tuturor.vă sărut dulce dulce 💋💋💋 Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 În primul rând sunt educată și iști spun bună ziua.in al doilea rând tin sa te anunt nu am nevoie de secretarăIar de reduceri la mine nu se discută.nu suntem la piață si stiu cât valorez.mai bine zis eu nu am preț pt că Synthi e doar una.dar sunt si conștientă că nu pot fi pe placul tuturor.cum nici unii dintre voi nu este pe placul meu.asta e ceva omenesc.Dar de reduceri la mine nici nu are rost să încercați. o Duminică superbă iti doresc.Synthi sa nu te superi sa pleci in danemarcasau ungaria cati bani ai strans pt micutul tau? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 sa nu te superi sa pleci in danemarcasau ungaria cati bani ai strans pt micutul tau?Sa te intreb ceva asa educată. esti cumva un pește că te interesează sau te deranjează cine cât a strâns?iar nu cred că ai tu dreptul de a mă trimite tu pe mine nicăieri nici in danemarca nici in Ungaria.Eu cred că prea mult timp liber ai că te cerți aici cu lumea.iar pe fiul meu tu să nu il pronunti pe gură.sa stii exact pt fiul meu strâng banii si nu sa ma rup in figuri si fițe.Sti ce inseamna respect reciproc?Sunt o femeie educată și cu multe școli așa că nu vreau sa imi pierd timpul cu oameni ne educați ca tine.dar pe fiul meu tu să nu il mai bagi in discutiile tale!Mulțumesc pt intelegere.cu stimă Synthi.o zi buna. Link spre comentariu
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Ceva putred in Danemarca. Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Ceva putred in Danemarca.😊nu e putred nimic in Danemarca stai linistit,doar e prea frumos in Oradea😉💋te pup Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Bună printisorilor.azi Sunt disponibilã până la ora 19:00.vă sărut dulce💋💋💋Synthi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum