Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2022 Postat Ianuarie 22, 2022 Va doresc weekend minunat tuturor 😘😘😘
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2022 Postat Ianuarie 24, 2022 Buna printisorilor,azi sunt disponibila pana la ora 23:00,va sarut dulce dulce 💋💋💋😉
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2022 Postat Ianuarie 29, 2022 Buna printisorilor. Cred ca azi e ultima zi la voi in Oradea. Va sarut dulce si va astept cu drag. Sa aveti un weekend minunat.
crissd Reputație: 45 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 30 minute, Synthi a spus: Buna printisorilor. Cred ca azi e ultima zi la voi in Oradea. Va sarut dulce si va astept cu drag. Sa aveti un weekend minunat. Treci si pe la Arad frumusețe 💋💋💋 1 2
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2022 Postat Ianuarie 30, 2022 Va doresc duminica minunata ,eu am plecat sa ne revedem cu bine si cu zambete pe buze 😉💋🤗grij de voi baieti💋💋💋
fcbayern84 Reputație: 36 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Ceau Synthi, esti in Oradea?
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2022 Postat Februarie 15, 2022 In primul rand buna ziua tuturor.vreau sa va anunt ca nu sunt in Ro.sunt plecata si vazand ca imi scrieti in multi mesaje și pe WhatsApp ma gandeam sa nu va mai fur din timpul vostru pretios pt a-mi scrie pe degeaba și sa nu ma comport ne educata fara a va raspunde.sunt prea multe mesaje sa rasp una cate una de aceea am hotarat sa scriu aici ca nu exist in Ro momentan.va voi instiinta din timp cand ma voi intoarce. Va sarut dulce și va doresc o zi minunata tuturor asa fetelor cum si voua printisorilor 😊😉💋💋💋a voastra nebunatica Synthi.sa ne revedem cu bine😊
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Buna seara tuturor,cum sunteti?sper ca sunteti bine cu totii,💋😊 Stiind ca sunt eu mai asa glumeata,nebunatica Hai sa va fac sa zambiti un pic 😊😁nu vin rusii vine Synthi sa va faca zilele mai fierbinti, nu cu bombe ci cu sfoara și cu multe alte surprize😉💋am sa va anunt ziua exacta cand ajung la voi.va sarut dulceee😉💋💋💋 scuze daca mi-am permis sa glumesc dar vreau sa va vad zambind si nu cu stresul zi de zi.asa ca o sa va astept cu drag sa luptati cu mine in pat,sub dus,sau oriunde pupici 💋nr inca nu imi va functiona pana nu intru în tara.
laurc89 Reputație: 118 Postat Martie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 3, 2022 Acum 13 ore, Synthi a spus: Buna seara tuturor,cum sunteti?sper ca sunteti bine cu totii,💋😊 Stiind ca sunt eu mai asa glumeata,nebunatica Hai sa va fac sa zambiti un pic 😊😁nu vin rusii vine Synthi sa va faca zilele mai fierbinti, nu cu bombe ci cu sfoara și cu multe alte surprize😉💋am sa va anunt ziua exacta cand ajung la voi.va sarut dulceee😉💋💋💋 scuze daca mi-am permis sa glumesc dar vreau sa va vad zambind si nu cu stresul zi de zi.asa ca o sa va astept cu drag sa luptati cu mine in pat,sub dus,sau oriunde pupici 💋nr inca nu imi va functiona pana nu intru în tara. Te asteptam, Synti ofera un squirt de zile mari. O recomand tuturor
rechinii77 Reputație: 50258 Postat Martie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 3, 2022 Acum 15 ore, Synthi a spus: Buna seara tuturor,cum sunteti?sper ca sunteti bine cu totii,💋😊 Stiind ca sunt eu mai asa glumeata,nebunatica Hai sa va fac sa zambiti un pic 😊😁nu vin rusii vine Synthi sa va faca zilele mai fierbinti, nu cu bombe ci cu sfoara și cu multe alte surprize😉💋am sa va anunt ziua exacta cand ajung la voi.va sarut dulceee😉💋💋💋 scuze daca mi-am permis sa glumesc dar vreau sa va vad zambind si nu cu stresul zi de zi.asa ca o sa va astept cu drag sa luptati cu mine in pat,sub dus,sau oriunde pupici 💋nr inca nu imi va functiona pana nu intru în tara. Te pwp Synthi😘😘ai gj de tine🤗🤗🤗 7 1
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Postat Martie 4, 2022 La 03.03.2022 la 11:15, rechinii77 a spus: Te pwp Synthi😘😘ai gj de tine🤗🤗🤗 Pupici dulci si ție 💋💋💋si o seară minunată suflet frumos😊😉💋
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Postat Martie 4, 2022 Buna seara oameni minunati 😊azi am ajuns si eu într-un final.Incepand de maine ora 12 voi fi disponibila .va sarut dulce dulce 💋💋💋💋va doresc o seara superba 💋😉😊
a.asd Reputație: 136 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 On 3/4/2022 at 7:08 AM, Synthi said: Buna seara oameni minunati 😊azi am ajuns si eu într-un final.Incepand de maine ora 12 voi fi disponibila .va sarut dulce dulce 💋💋💋💋va doresc o seara superba 💋😉😊 Anal mai faci ?
Vizitator usersecret Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 La 04.03.2022 la 17:08, Synthi a spus: Buna seara oameni minunati 😊azi am ajuns si eu într-un final.Incepand de maine ora 12 voi fi disponibila .va sarut dulce dulce 💋💋💋💋va doresc o seara superba 💋😉😊 Bună seara, o actualizare cu poze, preț, servicii? 🙂
pokpok Reputație: 491 Postat Martie 9, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 9, 2022 La 03.03.2022 la 9:24, laurc89 a spus: Te asteptam, Synti ofera un squirt de zile mari. O recomand tuturor Ce mi-aș dori și eu un squirt de la ea🤪
sybrill Reputație: 219 Postat Martie 10, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 10, 2022 La un squirt ma inscriu si eu. Cu prima ocazie incerc si eu cu ea daca ofera asaceva.
americanu_28 Reputație: 228 Postat Martie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 18, 2022 La Oradea când ajungi ?
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 😉😊In primul rand vreau sa va doresc o zi minunata tuturor si sa va spun ca am ajuns la voi în oras azi.va sarut dulce dulce si astept sa va revad cu zambete pe buze și cu mare chef de nebunii😉💋💋💋Synthi.
crissd Reputație: 45 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 4, 2022 Acum 33 minute, Synthi a spus: 😉😊In primul rand vreau sa va doresc o zi minunata tuturor si sa va spun ca am ajuns la voi în oras azi.va sarut dulce dulce si astept sa va revad cu zambete pe buze și cu mare chef de nebunii😉💋💋💋Synthi. O femeie superba si cu un mare caracter💋💋💋 1 1
Razvann87 Reputație: 71 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Aprilie 4, 2022 1 hour ago, Synthi said: 😉😊In primul rand vreau sa va doresc o zi minunata tuturor si sa va spun ca am ajuns la voi în oras azi.va sarut dulce dulce si astept sa va revad cu zambete pe buze și cu mare chef de nebunii😉💋💋💋Synthi. Buna. Pana la ce ora esti disponibila? ☺️😆
lukkky Reputație: 85 Postat Aprilie 5, 2022 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Postat Aprilie 5, 2022 La 04.04.2022 la 17:15, Synthi a spus: 😉😊In primul rand vreau sa va doresc o zi minunata tuturor si sa va spun ca am ajuns la voi în oras azi.va sarut dulce dulce si astept sa va revad cu zambete pe buze și cu mare chef de nebunii😉💋💋💋Synthi. Iaiaiaiai abia aștept sa te revăd. 😘😘
mrman69 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 5, 2022 Bună Synthi in Baia-Mare nu ai vrea să vii? Te pup şi să ai o seară frumoasă în continuare 😊🥰😘❤.
ionelori Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Ciao. Ne poți spune oferta și locația?
ttm Reputație: 2541 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 6, 2022 1 oră în urmă, ionelori a spus: Ciao. Ne poți spune oferta și locația? prima onestilor!
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Buna printisorilor.azi voi fi disponibila de la ora 18:00 iar maine de la 8 dimineata .va sarut dulce .si rog pe cei care au fost deja la mine sa imi precizeze ,pt ca nu mai am nici un nr salvat.multumesc.💋💋💋Synthi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum