sukarsukar Reputație: 1 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Bună.am fost azi de dimineață la aceasta doamna (domnisoara).locație curata ;servicii wow ,chiar se pricepe ,un fund de brazilianca ,mai are și o colega ,chiar o recomand
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Super frumos și elegant, dar o recenzie completa, conform regulamentului daca se poate 🤔VA multumesc anticipat.Stima!
doruloghin Reputație: 2 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Mai sukarsukar,ei sunt vechi pe forum, dar nu rautacios, superstitios, malitios... Zi-mi te rog, ai idee daca accepta unele rugaminti ale clientului (gen: daca ai pretentia sa ii dai ciorapei, s-o faca im ciorapi cu totul fini obisnuiti, cu gaura unde trebuie, daca o face si fara protectie, daca nu face mofturi la ce cere clientului; bine, in limita bunului simt,vorbesc;). Iti doresc o zi (seara) buna si astept um raspuns de la tine !!
doruloghin Reputație: 2 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Scuze unele greseli ortografice,dar s-a mai tastat gresit unele cuvinte...
rafanadal Reputație: 180 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Ianuarie 12, 2018 E ok dar nu e de top
sukarsukar Reputație: 1 Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Postat Ianuarie 13, 2018 Da e ok fata adică gen în limita bunului simt ,face oral și nep dar na cică ceva cu igiena deci eu zic sa faceți curat în zona intima...În rest e draguta sociabila glumeata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum