Sari la conținut

Roberta ma numesc asrept sa ne cunoastem:*

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba frate dar cum s-au epuizat domnisoarele fara locatie: Ana, Adela(Roberta)...a mai ramas doar Maria(Ale)...faceau o gramada de bani! Oare ce s-a intamplat? ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

S-au pensionat? :))

N-a fost buna strategia sefilor...revin ele cu locatie pe undeva

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:baia mare
Postat

Hmmm......🤔 mai bine tacâ—

Zi rechinule , din cine musti? :))

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Zi rechinule , din cine musti? :))

Nu ma provoca 😠mi-am propus sa tac asa ca nu am sa comentez aceasta retragere care din punctul meu de vedere nu merita sa primească atentie. Cu siguranta nu sunt singurul care stie ce s-a intamplat drept urmare unii au inceput cu postarile ðŸ‘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prietene xxxshark eu n-am vrut sa incep nimic dar povestea asta are un iz de omega3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prietene xxxshark eu n-am vrut sa incep nimic dar povestea asta are un iz de omega3

Are....are 😉
Postat

Zi rechinule tot, curaj. Sa stie toata lumea ce s-a intamplat. Eu as zice da nu cred ca stiu tot...

• Oras:Baia mare
Postat

Scuzați mi intervenția dar am citit cele scrise. Pur și simplu eu personal am pb mele și lucrez când pot fără anunț și doar cu clienți care au mai fost.și cu ăsta am închis.

Postat

Fiecare avem probleme..Va pup numai bine tuturor Roberta te salut griji de tine și spor la treaba:*

Postat

Sigurul lucru care sa zis de tine aici pe topicul lui Roberta e că nici una nu răspundeți la telefon, nu cred că ți-a greșit cineva că sa dai un așa răspuns. Ar trebui să te bucuri că îmi vor sa te cunoască. Dar ne-ai lămurit ai sponsori 😀😉

Postat

Sigurul lucru care sa zis de tine aici pe topicul lui Roberta e că nici una nu răspundeți la telefon, nu cred că ți-a greșit cineva că sa dai un așa răspuns. Ar trebui să te bucuri că îmi vor sa te cunoască. Dar ne-ai lămurit ai sponsori 😀😉

Asa raspunde ea in ultima vreme ;) ce vrei si tu acuma mai winston, intrarea e facuta :))

Postat

Nu e așa dr love.pur și simplu eu una am pb familiare.care nu cred ca privesc pe forum pe careva.te pup și mi pare rău că gândești asa

Postat

Pai daca s familiare atunci tre sa le stim toti :)) daca s familiale atunci sunt personale ;) nu m am putut abtine :))) ce sa gandesc draga Ana? Nu pot gandi altceva. Da nu ti bate capu ca cine stie, stie ;)

Postat

Roberta la fel tot cu probleme familiare?

Da, toate-s cu probleme acuma. Probleme de hocus pocus

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu propun sa o lasam balta....s-a vorbit mult si fara rost bagăm lumea in ceata ....fiecare crede ce vrea si stie ce stie

Postat

O lasam, cum sa nu o lasam doar ca problema e alta, se arata adevaratele feţe...sau poate nu e o problema

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O lasam, cum sa nu o lasam doar ca problema e alta, se arata adevaratele feţe...sau poate nu e o problema

🤔💡.....detaliază

Postat

🤔💡.....detaliază

Las-o sa o lasam... seara faina

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.