Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ah ce dragut ai spus , rățușca !

• Like 1
  • Oras:Diverse
  • Oras:Diverse
Postat

Sâmbăta seara 24/3 am ajuns la Natasha, programat cu o ora inainte si respectat.

Locație ușor de găsit la timpuri noi, intrat in apartament modern occidental, haine prin camera dar mie unul mi-a plăcut e zambareata, amabila si fără inhibiții 100%.

Am fost la dus, apoi servit cu apa sigilată, s-a dezbracat goală si am mai vorbit puțin sa o privesc cum ii creste anticipația/nestăpânirea.

Foarte energetică, a sărit pe mine la oral, cu deep, cu mișcări ondulate, privire directa, se vedea ca ii face plăcere.

Am început cu FK, jucat la piersicuta si cu atenție la sânii ei numai bine de pierdut in ei, intrat la acțiune cu normal, se uda natural si foarte curată la piersicuta. A continuat in reverse cowgirl, cu privire înapoi, mișcări senzuale, si am terminat in doggy, dirty talk pana la finalizare.

9 pe linie, o fin 150 + o mica atenție. Recomand.

Te pup Natasha, daca mai ești la vara sigur ne vedem!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

hi there all,

As putea sa va descriu ce si cum insa cuvintele sunt de prisos, si n fond ...."a gentelmen never teals!"

Cert e ca m-am simtit ca un zeu cu Natasah. E genul de femeie la care te gandesti toata ziua si la care alergi grabit de la serviciu nerabdator sa o simti/ auzi gemand de placere.

Imaginea trupsorului ei perfect iti ramane parca imprimata pe retina si de fiecare data cand clipesti o zaresti, o simit...

10+ pe linie. I'll be back 4 sure

Multumesc Rățușca!!  :X:*:X

Vizitator
Postat

Feeling naughty🤣

post-253908-0-52117300-1522756554_thumb.jpeg

• Like 14
  • Oras:București
Postat

Daca ajung azi la tine imi vinzi si mie un g ?? Mai multe detali vb cand ajung la tine . Astept raspuns

Vizitator
Postat

Punctul G da😂

• Like 1
Postat

hi there all,

As putea sa va descriu ce si cum insa cuvintele sunt de prisos, si n fond ...."a gentelmen never teals!"

Cert e ca m-am simtit ca un zeu cu Natasah. E genul de femeie la care te gandesti toata ziua si la care alergi grabit de la serviciu nerabdator sa o simti/ auzi gemand de placere.

Imaginea trupsorului ei perfect iti ramane parca imprimata pe retina si de fiecare data cand clipesti o zaresti, o simit...

10+ pe linie. I'll be back 4 sure

Multumesc Rățușca!!  :X:* :X

ghici ce, pentru cuvinete este forumul, sa intelegem si noi muritorii de rand despre cum, ce, incefel ...... :slap2

• Like 1
Postat

Salutare doar ce am iesit de la Nathasa dar ghinionu meu am plecat nefutut...al meu soldat era mort in post ..nici ea nu a insistat cu oralu sal scoale asta e am aruncat 150 . Succes !

Vizitator
Postat

Sorry baby , nu e vina mea . Te pup , succes

Vizitator
Postat

Merci , mie nu imi plce

• Like 1
Postat

Salutare!!! Lucrezi si in weekend? Am sa fiu in buc la sfarsitul saptamanii si voiam sa te vizitez...Apropo,ai cele mai tari poze de pe forumðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ esti prima ce pune poze din timpul actiunii...tine-o tot asa😎

Vizitator
Postat

Merci . Da voi fii. Pupici

• Like 1

Vizitator
Postat

O seara linistita !

post-253908-0-02992700-1522863832_thumb.jpeg

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...