Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator tony.antonyo12
Reputație: 0
Postat

Buna, faci si footjob? Pui poze cu tălpile si pedi?

Vizitator
Postat

Minnie, Arsenie Boca și banii...cu biciul. Interesantă asocierea de idei din poza de mai sus!

• Like 1
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Gen :)) . Pentru domnul

post-253908-0-73755400-1524944411_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu n-aș fute într-o cameră ca cea din imagine. Dar, mă rog, fiecare cu „nebunia” lui.

Vizitator
Postat

:)) cred ca nu conteaza locul atat de mult dragul meu . Cand vrei sa faci sex , faci oriunde :) in orice loc . Chiar nu conteaza ce amenajari am facut eu . Cred ca fiecare avem o iconita in casa . Nu iti convine vezi ca e radisson peste drum . Bafta multa !!!! Prostia cateodata e incomensurabila .... 🤓🤣asta a fost ultima pe care puteam sa o aud . Ne-o tragem in lift daca nu iti convine camera . Sau suna la ikea ... poate gasesti o mobila sa mi- o cumperi

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu are nici o relevanță ce spui tu aici !!!!

Vizitator
Postat

Masa tăcerii , patul matrimonial cu Bella :))) . Te rog frumos sa imi spui ce e gresit in aceasta camera :))

post-253908-0-52982200-1525037756_thumb.jpeg

post-253908-0-50098300-1525037771_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:Californio
Postat

Este :) pe hol am pus-o

Ar fi frumos sa ne rugam la el in genunchi. Evlavios. 

ps: scuze ca nu te-am mai anuntat azi de programare cum am discutat, am soptit la doua beri si nu am vrut sa vin baut.

pps: nu am asteptarea sa stii care sunt. Dar am simtit sa o scriu ca vreau sa vin de o vreme sa fac un review.

Vizitator
Postat

Ar fi frumos sa ne rugam la el in genunchi. Evlavios. 

ps: scuze ca nu te-am mai anuntat azi de programare cum am discutat, am soptit la doua beri si nu am vrut sa vin baut.

pps: nu am asteptarea sa stii care sunt. Dar am simtit sa o scriu ca vreau sa vin de o vreme sa fac un review.

cred ca stiu . rugati va dragii mei !! pentru mine
Vizitator
Postat

Eu n-aș fute într-o cameră ca cea din imagine. Dar, mă rog, fiecare cu „nebunia” lui.

. Nu trebuie sa futi tu . Te fut eu !
  • Like 3
Postat

Ce insistent se uita Boca la tine... N-ai sutienul pus?

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Masa tăcerii , patul matrimonial cu Bella :))) . Te rog frumos sa imi spui ce e gresit in aceasta camera :))

bella e o catelusa dulce, din cate vad!

• Minus 1
Postat

:)) cred ca nu conteaza locul atat de mult dragul meu . Cand vrei sa faci sex , faci oriunde :) in orice loc . Chiar nu conteaza ce amenajari am facut eu . Cred ca fiecare avem o iconita in casa . Nu iti convine vezi ca e radisson peste drum . Bafta multa !!!! Prostia cateodata e incomensurabila .... 🤓🤣asta a fost ultima pe care puteam sa o aud . Ne-o tragem in lift daca nu iti convine camera . Sau suna la ikea ... poate gasesti o mobila sa mi- o cumperi

eu vreau in lift...daca sunt si camere de filmat:))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Eu sunt obraznica , ca imi place pervers. Noapte buna Bucuresti !!!

• Like 1

Vizitator
Postat

Nu puteam sa adorm daca nu spuneam : rautatea unora , nici cu tot altarul de icoane ! Fiti mai indulgenti ..

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...