Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Buna, faci si footjob? Pui poze cu tălpile si pedi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Minnie, Arsenie Boca și banii...cu biciul. Interesantă asocierea de idei din poza de mai sus! 1 12
deepsecret Reputație: 169 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 ChefSi poza cu Arsenie Boca. Sa mai zica acum cineva ca pozele nu sunt reale!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Eu n-aș fute într-o cameră ca cea din imagine. Dar, mă rog, fiecare cu „nebunia” lui.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 :)) cred ca nu conteaza locul atat de mult dragul meu . Cand vrei sa faci sex , faci oriunde :) in orice loc . Chiar nu conteaza ce amenajari am facut eu . Cred ca fiecare avem o iconita in casa . Nu iti convine vezi ca e radisson peste drum . Bafta multa !!!! Prostia cateodata e incomensurabila .... 🤓🤣asta a fost ultima pe care puteam sa o aud . Ne-o tragem in lift daca nu iti convine camera . Sau suna la ikea ... poate gasesti o mobila sa mi- o cumperi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Nu are nici o relevanță ce spui tu aici !!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Masa tăcerii , patul matrimonial cu Bella :))) . Te rog frumos sa imi spui ce e gresit in aceasta camera :)) 2
zorosh Reputație: 43 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Californio Oras:Californio Postat Aprilie 29, 2018 Nu e poza cu Arsenie.
zorosh Reputație: 43 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Californio Oras:Californio Postat Aprilie 29, 2018 Este :) pe hol am pus-oAr fi frumos sa ne rugam la el in genunchi. Evlavios. ps: scuze ca nu te-am mai anuntat azi de programare cum am discutat, am soptit la doua beri si nu am vrut sa vin baut.pps: nu am asteptarea sa stii care sunt. Dar am simtit sa o scriu ca vreau sa vin de o vreme sa fac un review.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Ar fi frumos sa ne rugam la el in genunchi. Evlavios. ps: scuze ca nu te-am mai anuntat azi de programare cum am discutat, am soptit la doua beri si nu am vrut sa vin baut.pps: nu am asteptarea sa stii care sunt. Dar am simtit sa o scriu ca vreau sa vin de o vreme sa fac un review.cred ca stiu . rugati va dragii mei !! pentru mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Eu n-aș fute într-o cameră ca cea din imagine. Dar, mă rog, fiecare cu „nebunia” lui.. Nu trebuie sa futi tu . Te fut eu ! 3
zorosh Reputație: 43 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Californio Oras:Californio Postat Aprilie 29, 2018 Ce insistent se uita Boca la tine... N-ai sutienul pus? 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2018 E o camera cu " minuni "? 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2018 Masa tăcerii , patul matrimonial cu Bella :))) . Te rog frumos sa imi spui ce e gresit in aceasta camera :))bella e o catelusa dulce, din cate vad! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2018 ce iti mai place tic-tacul 😂😂😘ce tic tac ma? Ce visezi? 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2018 :)) cred ca nu conteaza locul atat de mult dragul meu . Cand vrei sa faci sex , faci oriunde :) in orice loc . Chiar nu conteaza ce amenajari am facut eu . Cred ca fiecare avem o iconita in casa . Nu iti convine vezi ca e radisson peste drum . Bafta multa !!!! Prostia cateodata e incomensurabila .... 🤓🤣asta a fost ultima pe care puteam sa o aud . Ne-o tragem in lift daca nu iti convine camera . Sau suna la ikea ... poate gasesti o mobila sa mi- o cumperieu vreau in lift...daca sunt si camere de filmat:)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Eu sunt obraznica , ca imi place pervers. Noapte buna Bucuresti !!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nu puteam sa adorm daca nu spuneam : rautatea unora , nici cu tot altarul de icoane ! Fiti mai indulgenti .. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum