Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Citește și tu, liviu95, mai sus. A zis că doar când se va apuca de interioarele casei va face anal man🤣🤣

Hai care va pricepeti la tencuit, la dat cu lavabila, montaj etc. Sa o ajutam pe fata sa faca mai repede anal ca o vad dornica :))
Postat

CK is my men 🙄

Era si mai sexy una cu pantalonii pe tine ;)
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ahah 🤣🤣🤣🤣🤣multumesc frumos . Totusi mi as dorii ca prima mea experienta sexuala ( anala ) sa fie asa cu un tip stapan pe el, romantic si in acelasi timp bestie. Sa ma ud atat de tare , incat sa nu simt durere ! Sa ma pupe sa ma imbratiseze🤣.maine trebuie neaparat sa ajung la un sex shop? Stie cineva vreunul cat de cat mai mare ..

Postat

Mama, eu am mai fost o data la tine dar dacă se lasă cu anal vreau sa fiu eu primul. 🤑

Vizitator eutuel123
Postat

Ahah 🤣🤣🤣🤣🤣multumesc frumos . Totusi mi as dorii ca prima mea experienta sexuala ( anala ) sa fie asa cu un tip stapan pe el, romantic si in acelasi timp bestie. Sa ma ud atat de tare , incat sa nu simt durere ! Sa ma pupe sa ma imbratiseze🤣.maine trebuie neaparat sa ajung la un sex shop? Stie cineva vreunul cat de cat mai mare ..

Sexshop mare sau un dildo mare?
Postat

Eu ma gandeam ca vrei cu unu care sa nu o aiba mare ca sa nu te doara ca dupa te sperii si numai incerci niciodata. Ma ofeream eu aici, ma descurcam la romantism, bestialism etc :))

Ps: la Unirii sunt doua, ala langa Unirea si inca unu cum mergi spre Centru. Sa ti alegi ceva frumos. :)

Vizitator
Postat

:)) stii macar ce inseamna hiv , imi poti spune definitia cuvantului te rog ?

• Like 2
Vizitator
Postat

Tu cred ca gabar nu ai auzit de clinicii private unde se recolteaza analizele . Intre orele 07-11 . Policlinica Titan, stnevo desteptule . Ti le trimite prin email daca ai auzit de asa ceva !!!

• Like 2
Vizitator eutuel123
Postat

Lasa-l nathasha, ai luat vreun penis in dos pana acum?

Vizitator
Postat

Pai stiu ce imi doresc , doar ca nu am gasit gen mai mare sa fie si jucarii pt BDSM asta ma intereseaza !

Vizitator
Postat

Gen .. dar astea le am deja , afara de catuse

post-253908-0-73861500-1527041018_thumb.png

• Like 1
Postat

Gen .. dar astea le am deja , afara de catuse

Aia de jos in stanga e masca din aia de dormi noaptea cu ea? De mult caut una nu ma gandeam ca pot gasi intr un sex shop.

Cauta pe net ca au marfa mai multa in online.

Vizitator caproshu
Postat

Si ma repet , daca veneai stiai varsta , cum ai aproximat tu 30 sunt curioasa . La asta ai mintit ! Si daca vroiai sa vorbim trebuia sa ma platesti pentru vorbit, doar stii de ce vii aici

ei dracie,p-asta cu platitul pt.vorbit chiar ca n-am mai auzit-o !!!

Vizitator caproshu
Postat

wow...superbe intrari..pacat ca nu o foloseste si pe cea libera !!!

Vizitator
Postat

Dragii mei de la ora 15:00-16:00 sa stiti ca spal prosoape , asa ca daca va deranjeaza ca spal si merge masina de spalat . Evitati ora aceasta va multumesc anticipiat !

• Like 1
Vizitator
Postat

Aia de jos in stanga e masca din aia de dormi noaptea cu ea? De mult caut una nu ma gandeam ca pot gasi intr un sex shop.

Cauta pe net ca au marfa mai multa in online.

daca stiam iti faceam eu una cadou, am daruit o acum 3 zile !
  • Like 1
Vizitator
Postat

Iti cumpar eu daca vrei .

Vizitator
Postat

The eyes chico !

post-253908-0-96840700-1527081690_thumb.jpeg

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...