Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt de aceeasi parere johnyy86....astia sunt oameni josnici frate care se ling cu tarfele dupa ce altii se slobozesc pe ele, de curve in sine nici nu mai vorbesc, cea mai veche meserie si cea mai usoara...mai nou le si alinta pentru un gram de pizda uzata

Ce cauți pe aici dacă disprețuiești curvele? Dacă curva nu se fute cu pizda și cu tot sufletul ca să dea totul pentru satisfacția măciucii, nu face două parale. Te duci să fuți pe uscat, mecanic numai așa ca să te descarci? N-ai fantezie, ești sterp la minte! Fute-ți nevasta liniștit și nu mai arunca ocheade la curve! Curva e curvă ca s-o împarți cu alții. Pizda se uzează, se repară și merge ca nouă. Pula ta nu se uzează dacă fuți de pe nimfomane?

• Like 2
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Fosrte bun raspuns ! Felicitari pentru argumente ðŸ¤ðŸ‘ŒðŸ»ðŸ‘ðŸ»â¤ï¸

Vizitator
Postat

ðŸ¤ðŸ’‹

post-253908-0-89462100-1529245042_thumb.png

• Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ești foarte frumoasa :)

Mi ar place foarte mult sa ne întâlnim sa îți fac cunilingus și anilingus :)

• Telefon: Adrian
  • Oras:England
Postat

"placea" in plm

vorbeste in romana

Vizitator gingo
Postat

servicii. preturi . outcall la hotel ? 

Postat

Sunt de aceeasi parere johnyy86....astia sunt oameni josnici frate care se ling cu tarfele dupa ce altii se slobozesc pe ele, de curve in sine nici nu mai vorbesc, cea mai veche meserie si cea mai usoara...mai nou le si alinta pentru un gram de pizda uzata

stiu fratele meu sunt oameni bolnavi psihici......asta a pus o poza daca te uiti in urma unul ii trage limbi.....sa mi se ofera 1 milion de euro nu as trage limbi la o tarfa.....faza e ca ea ii abureste cu fel si fel de complimente ca ei sa se intoarca la ea....ea face asta pt bani , sentimente nu pune cum cred fraierii de m ai sus iti garantez....asta e meseria ei ,cum noi mergem la munca pt bani asa si ea, dar oamenii retarzi cu probleme psihice cum e ratusca pulii mele justin ala=)))) cica ratusca auzi:)))) ala pune botul la ea imediat..daca femeia ia dat de 2 ori din cur si ia zis fute-ma omul e lesinat .....asta merita curvele ca asta si multe altele sa te duci la ele sa faci prostitutie cu ele, sa te slobozesti pe ele tu si inca 2-3 insi sa i dai pula pana ii faci fractura de esofag....

• Like 2
Vizitator
Postat

Kannst du schalffen Johnny ... Rue bitte .. du bist So eine Arschloch ... oh.. Doamne ca mare e grădina ta si multi s-ar gardul cand poarta e deschisa . Multa sanatate Johnny, ai nevoie !!!

Vizitator
Postat

Jon cand faceam eu bani tu dormeai in cizme de cauciuc ... 🤣. A pardon nici pe alea nu le aveai ! Nu vrei tu sa iti păstrezi părerea proprie .. mai exista si “oameni “ nu numai lume . Nu se învârte totul in jurul banului... doamne fereste banii subt importanți ... dar mai importanta e omenia .. habar nu ai tu de asa ceva . Banii trag la persoanele bune nu la javre :) .

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ai atitudine de peste scârbos .. cu vrajela ieftină , suntem scârbiți de noi Jon si de vrajela noastra lasa ne cu vorbe din 1990 . Este vechi, lumea s a schimbat baiatul meu. Vezi ti de “fetița†ta si nu mai imi agresa pagina ca sun la 112 ca ma abuzezi ... serios acum potolește-te .. daca esti asa inteligen ne spui teorema lui Pitagora ? Sau cat reprezintă radical di pi? Habar ai !? Ai citit macar o data in viata ta Biblia !? Ai citit si tu vreo carte !? Dar stai tu nu citești “iarna pe uliță†apai vara la ștrand ! 🤣🤣🤣🤣🤣. Ne agasezi John :))) . Imi place doar somonul , nu somnul . Peștii ne irita , au oase ..

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Also ..lick meine arsch. Ist ganz deine:). Ia si Tradu acu , ps: google maps. “Băi aristotel “.

Vizitator
Postat

Google translate pardon, mi scuzi pe mine.

Vizitator
Postat

Esofag Auzi si tu:)) bai tu cumva ai facut anatomie? Sau ai vre un doctorat!:)))

Postat

stiu fratele meu sunt oameni bolnavi psihici......asta a pus o poza daca te uiti in urma unul ii trage limbi.....sa mi se ofera 1 milion de euro nu as trage limbi la o tarfa.....faza e ca ea ii abureste cu fel si fel de complimente ca ei sa se intoarca la ea....ea face asta pt bani , sentimente nu pune cum cred fraierii de m ai sus iti garantez....asta e meseria ei ,cum noi mergem la munca pt bani asa si ea, dar oamenii retarzi cu probleme psihice cum e ratusca pulii mele justin ala=)))) cica ratusca auzi:)))) ala pune botul la ea imediat..daca femeia ia dat de 2 ori din cur si ia zis fute-ma omul e lesinat .....asta merita curvele ca asta si multe altele sa te duci la ele sa faci prostitutie cu ele, sa te slobozesti pe ele tu si inca 2-3 insi sa i dai pula pana ii faci fractura de esofag....

Mie imi place cand vad ca au orgasm ... si caut sa il aiba cat mai imens

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...