Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Iti dau peste nas cu orice , nu ma provoca 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 9, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 9, 2018 Iti dau peste nas cu orice , nu ma provoca Daca zicea ca ai luat-o pe toata in gura, il credeam :laugh2 .Asa, nu.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Dovada. Poftim inteligentuleNu-i frumos sa publici pozele userilor fara permisiunea lor.Pe ale tale n-ai decat. 5
cobert21 Reputație: 313 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Nu-i frumos sa publici pozele userilor fara permisiunea lor.Pe ale tale n-ai decat.Nu ca nu e frumos, dar de aici pot ieși multe. Natasha, dacă mai poți scoate poza sau cere unui moderator sa facă asta. 1
geronisis Reputație: 253 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Esti jalnica ,oricat ai vrea sa te promovezi cu recenzii false-nu vei reusi,pentru ca adevarul iese la suprafata.Deci,in curand nu vom mai auzii de tine pentru ca nu inspiri incredere si o sa dispari de aici. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Si tu cu rautatile tale stai linistit nu vezi ca postezi numai de rau, si recenzia nu este Falsa din moment ce ti am dat poza ! Stai linistit ca nu dispar asa de usor, ba chiar fac din ce in ce mai multi bani asa ca te pup pa, pa 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Du-te si cânta la alta masa ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Stai linistit , vezi sa nu iti rupi gâtul ca Dumnezeu e mare !! Ai grija in viata ce scoti le gura , dar iti cumpăr un set de lingurițe ! Pofta buna la mancat rah... 1
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Imi spui si mie ce zodie esti dar sincer?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Si da sa iasă adevarul la suprafața un ban sa nu fac daca am pus eu pe cineva sa posteze ceva 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Esti patetic moșule , iti atârna coaiele in pantaloni si vb aiurea vezi-ti de bășicile tale serios 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Imi spui si mie ce zodie esti dar sincer?Zodia rac, chestia r ca ma doare ce zice asta aici 1
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Zodia rac, chestia r ca ma doare ce zice asta aici. Eu unul asa am crezut sa ma scuzi ca esti in zodia războiului........din lupta asta inegala pe care tu o porți nu o sa iasă decat un singur învins"tu"fetita tata canalizeazati energiile pe ce trebuie sa faci ......ieși la aer trage o gura mare in piept.Viata este lunga gustul scurt......nu ti o amara si nu o face si pe a altora amara.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 . Eu unul asa am crezut sa ma scuzi ca esti in zodia războiului........din lupta asta inegala pe care tu o porți nu o sa iasă decat un singur învins"tu"fetita tata canalizeazati energiile pe ce trebuie sa faci ......ieși la aer trage o gura mare in piept.Viata este lunga gustul scurt......nu ti o amara si nu o face si pe a altora amara.da ai dreptate , ms 2
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 9, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 9, 2018 dupa atitudine...tarancuta tarancuta cu bujori in obrajori 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Ma poti pupa aici ! Se poate pupa gratis acolo? :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Postat Februarie 10, 2018 dupa atitudine...tarancuta tarancuta cu bujori in obrajoridragul meu sunt născuta in județ nu la tara ! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 10, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 10, 2018 sunt născuta in județ nu la tara ! nu intelegi bine limba romana? nu ai inteles ce-a zis utilizatorul respectiv. 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 Se poate pupa gratis acolo? :))Minim 150ron.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum