Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A6?

da ! Dragul de Johnny , nu a vazut si constructia casei , estimată la 35.000€ ridicat si acoperit /150m la sol amprenta , plus 220 M acoperiș in 4 ape . Spune mi tu desteptule daca ar fi facut Peștele meu toate astea cum dracu stiam eu , de scoabe , de ietrieri , adeziv .... de a alerga dupa acte , avize ... protecția mediului , proiect avizat , cadastru si ma-ta pe centura la Constanta , făcea spălături !
Vizitator
Postat

Ai cumva habar , prin cate capitale si tari trece Dunărea !? Johnny la gente esta muy loca ! Agramat infect , ferentarist . Te asigur ca te calc cu masina , cand te zăresc .

post-253908-0-46147500-1531544234_thumb.jpeg

Vizitator
Postat

si ti se pare jmecheria asta nu ?:)))) sa intre in tine km de pwla si sloboz la greu pt o amarata de masina de 6000-7000 de E :)))) bv boss esti barosan cu asa gandire

asculta , țigan spoitor ! Janes romanes !? Has mi miji , da-te dracu , ca tu este peste . Fraiere . Un om smecher niciodata nu va vorbii agramat . Se vede ca tu este un PESTE parvenit , tragi cu Dinți sa tragi sfori , ca se trag usor ! Jeg infect ! Decat sa cersec o tigara , sau sa sparg semințe la bloc cu toti nespălată din zona ta , mai bine citesc o carte . Aaa stai tu nu stii .. ca tu nu citești nici iarna pe uliță , apai vara la ștrand ! Incomensurabil de idiot esti ! Stii macar radical din pi !? Teorema pitagorei ! Dar in ma ta de cate ori a intrat pula tuturor !? Sper sa nu ai frați ca te faci de ras ! Faci poporul roman de ras , crede ma ! Esti un jeg al societății care nici macar nu stie sa scrie corect , te crezi SF Petru ma !? Demonstrează mi ca esti mai bun cu ceva ! Macar cu o scoala ... nu cuvinte de strada .. de autogara pardon .
Vizitator
Postat

si ti se pare jmecheria asta nu ?:)))) sa intre in tine km de pwla si sloboz la greu pt o amarata de masina de 6000-7000 de E :)))) bv boss esti barosan cu asa gandire

jmecerie in dicționarul explicativ al limbii romane DEX se scrie cu s ... si nici nu exista . Doamne tu te uiti ca te faci tu te ras , cap de sfecla !? Ai mancat toata viata ta ceapa cu șunca si te dai caviar! Sa stii ca noi oamenii șmecheri si curvele cum le spui tu le am mancat pe amandoua ! Poate sa intru autostrăzi de puli in mine am himen elastic si ovare polifolicolore , cauta acum pe google sa dai translate . Pt limba romana apasă 1 . Ahahah ma faci sa rad tare .
  • Like 1
Vizitator
Postat

Spre surprinderea ta , am sa iti fac poza la actul de vanzare cumpărare ! Asigurare ... itp , ma ta , pula bleaga . Mi a vândut o Peștele meu !

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Spre surprinderea ta , am sa iti fac poza la actul de vanzare cumpărare ! Asigurare ... itp , ma ta , pula bleaga . Mi a vândut o Peștele meu !

nu ar fi cea mai buna idee

Vizitator
Postat

Uite , domnul de la Ciorogarla :))) . Peștele ma-tii de la Tulcea . Mananc doar somon ! Nu imi place Peștele , ma bate . Am un copil , idiotule

• Like 2
Vizitator
Postat

Poti vedea pana si CNP ul , eu lucrez legal nu ma ascund , ca tine in spatele monitorului

• Like 1
Vizitator
Postat

Guten morgen , oameni buni ! Fara Pești ! 🤣emoticon : rassss

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu sunt leu:) jhonny, stai jos, gadjo

post-253908-0-79492300-1531549289_thumb.jpeg

Vizitator mc hammer
Postat

Uite , domnul de la Ciorogarla :))) . Peștele ma-tii de la Tulcea . Mananc doar somon ! Nu imi place Peștele , ma bate . Am un copil , idiotule

sterge poza asta, Natasha. Ai pus-o sub impulsul momentului, mai tarziu vei regreta. Ai familie, copii, unele lucruri trebuie sa ramana in sertar, sub cheie

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Se sterg cu 200€ , la boss ul/ proprietarul site ului.

Vizitator
Postat

Nici Nu stiu sa o sterg daca ma crezi, chiar m am enervat rau, de dimineata... numai am familie din cauza unui incident. Tocmai de aia am parasit Romania

Vizitator mc hammer
Postat

in intervalul de 15 minute de la postare, aceasta se poate edita

Vizitator mc hammer
Postat

Se sterg cu 200€ , la boss ul/ proprietarul site ului.

fiind vb de datele tale personale, sunt convins le va sterge fara sa iti ceara 200 euro. nu mai fa din astea la nervi, ti-am dat si PM

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator mc hammer
Postat

Eu sunt leu:) jhonny, stai jos, gadjo

ING-ul nu e cea mai buna optiune pt un credit :)))

Vizitator
Postat

Vizitator
Postat

Nici Nu stiu sa o sterg daca ma crezi, chiar m am enervat rau, de dimineata... numai am familie din cauza unui incident. Tocmai de aia am parasit Romania

Nu te mai lăsa pradă emoțiilor...chiar e posibil așa ceva? Gândește-te că răutățile astea sunt de neevitat pe un asemenea forum. Dacă răspunzi în felul ăsta, dai apă la moară unora care-și satisfac plăcerile meschine de a te enerva. Și e păcat, că tu chiar pari a fi o fată sensibilă. 

• Like 2
  • Minus 12

Postat

asculta , țigan spoitor ! Janes romanes !? Has mi miji , da-te dracu , ca tu este peste . Fraiere . Un om smecher niciodata nu va vorbii agramat . Se vede ca tu este un PESTE parvenit , tragi cu Dinți sa tragi sfori , ca se trag usor ! Jeg infect ! Decat sa cersec o tigara , sau sa sparg semințe la bloc cu toti nespălată din zona ta , mai bine citesc o carte . Aaa stai tu nu stii .. ca tu nu citești nici iarna pe uliță , apai vara la ștrand ! Incomensurabil de idiot esti ! Stii macar radical din pi !? Teorema pitagorei ! Dar in ma ta de cate ori a intrat pula tuturor !? Sper sa nu ai frați ca te faci de ras ! Faci poporul roman de ras , crede ma ! Esti un jeg al societății care nici macar nu stie sa scrie corect , te crezi SF Petru ma !? Demonstrează mi ca esti mai bun cu ceva ! Macar cu o scoala ... nu cuvinte de strada .. de autogara pardon .

=))))))))))))) cine imi vb de teorema Pitagora:))))))))) o cioara=)))))))))))))))))))))  tu vrei sa fi ce nu poti sa fi de fapt:)))))) daca scrii Pitagora cu P e clar=))))))))))))  mor de ras :))))))))))))))))))) 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...