stolojan Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Salutare. Am observat in fiecare seara cand trec in zona patinuarului mai exact str aerodromului chiar langa cimitir ,o dameză brunetă. O cunoaste cineva a fost cineva cu ea .Baftă
marynel Reputație: 2 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 17, 2018 Am întrebat eu în seara asta.... 50 RON combinat... Dar nu mi sa părut ok.... Si am zis pas
mariusbrb Reputație: 9 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 19, 2018 Cam cum arata domnisoara?
stolojan Reputație: 6 Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Postat Ianuarie 22, 2018 Confirm pretul spus de colegu mai sus ,50 lei a fost tarifu si la mine ,combinat,in lipsă de altceva la 50 lei e ok.Am inteles de la ea ca saptamana asta pana joi pleaca in Suedia.
mariusbrb Reputație: 9 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 22, 2018 Ai putea sa ne dai niste detalii domnule stolojan? Gen servicii locatie?
stolojan Reputație: 6 Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Postat Ianuarie 22, 2018 Ce pot sa iti spun de locatie,eu am fost cu ea in masină ,nu are locatie ,nu am intrebat daca merge la hotel pentru că mă grabeam ,face ON si NP a zis ea dar face cum doresti si P si N ,de anal nu am intrebat pentru ca nu imi permitea timpul să mă lungesc.Baftă 1
mariusbrb Reputație: 9 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 22, 2018 Ok.ms domnule
gazzon Reputație: 61 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Romania+ Oras:Romania+ Postat Ianuarie 22, 2018 stolojan si cum se decurca ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum