xoxointerlop Reputație: 323 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 =))))0 1 Link spre comentariu
adevaruldespreqwerty Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si ca sa fie treaba, treaba, adevaratl sociopat este fratele meu, George Preda, care timp de aproape 2 luni, s-a dat Sandor Kiss, aka alexwerty, mai multe aici: http://nimfomane.com/forum/topic/94451-tanya-19-ani-the-ring-0734188822/?p=3470769 Sunt mandru de fratiorul meu, va lasam l-am umilit public l-am distrus, apreciem ajutorul, dar gata. Pana la urma, adevaratul nebun nu e sandorqwerty, Geo al meu e, mama cate cacatri a putut face si pe forum si cu telefonul, efectiv i-a furat telefonul si a vorbit cu ea!Gata, atat, lectie invatata, de catre alex, hehe Link spre comentariu
adevaruldespreqwerty Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 I-am promis ca il vom desconspira pe ungurul ala jegos, noi ne-am tinut de cuvant, sa vedem daca si el se tine de cuvant. Xoxo vezi ca tu ai vorbit cu nebunul de fratumiu. Ma rog de aia am si decis sa ne oprim si retragem, ne-am expus familile cam mult in vendeta noastra personala deja nu mau e ok. Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Familia Adams pare o banala familie din suburbii, pe langa familia Qwerty. 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 I-am promis ca il vom desconspira pe ungurul ala jegos, noi ne-am tinut de cuvant, sa vedem daca si el se tine de cuvant.Xoxo vezi ca tu ai vorbit cu nebunul de fratumiu. Ma rog de aia am si decis sa ne oprim si retragem, ne-am expus familile cam mult in vendeta noastra personala deja nu mau e ok.da, vendetele nu sunt niciodata ok Link spre comentariu
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Eu zic sa va vedeti de vietile voastre. Pentru unii asteptarile de la viata este implinirea a 22 de ani cand stiu ca totul se termina subit. 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Eu zic sa va vedeti de vietile voastre. Pentru unii asteptarile de la viata este implinirea a 22 de ani cand stiu ca totul se termina subit.Oricum nu mai ai ce astepta de la viata dupa 22, 24 de ani. "quem di diligunt adulescens moritur". He whom the gods love dies young. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Edinburgh._St._Cuthbert%27s_Churchyard._Grave_of_James_Bailie._Detail.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum