Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

• Oras:UNIVERSITATE
Postat
La 26.04.2021 la 19:19, torbenkvid a spus:

cand revii ?

Zilele astea ! 

Postat
Acum 8 ore, snake1127 a spus:

Așteptam poze noi 😋 oricum ești bună rău pe oral 

Multumesc mult!cu siguranta când revin refac poze noi. Va pup

• Like 1
Postat
Acum 7 ore, vulpoiux a spus:

Buna Karla, ai rosi ?

Nu mai am !!! Te pup ...  :))))

Postat

Haules maules sokeres tetraeles bahtalo

Bai chiar de ce voi tigantilor aveti un caracter asa infect la adresa masculilor albi? Va razbunati pe noi pentru greselile stramosilor nostri? Noi nu facem asta cu voi incercam sa fim fatali docili si intelegatori iar voi va folositi de asta, sa profitati de noi ca asa e gena voastra de sarlatani hoti si prefacuti.. eu doar am vrut sa ajut piranda printesa din tandarei ca avea mamica bolnava de boala lui calache, am simpuit-o aproape 8 luni cu salariu ca sa fie “uby” mea si ce primesc ca rasplata? Sexut mediocru, scandal, drama, multa tiganeala, (eheuheuheuhe) si o relatie a carei fundatii a fost constrita pe minciuni si inselatorii ca sa constat cu stupoare ca are bulibash acasaica si ca sustineam doi tiganoi garoi

a se nota: intamplarea asta nu e pamflet desi mi-as dori sa fie si singura legatura cu carla, capcaunu da pa burebista e ca esti si ea tiganca

• Like 1
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat
La 09.02.2021 la 9:51, carla0784482719 a spus:

fuckface se poate  ? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
La 30.05.2021 la 10:43, pizdulici a spus:

Haules maules sokeres tetraeles bahtalo

Bai chiar de ce voi tigantilor aveti un caracter asa infect la adresa masculilor albi? Va razbunati pe noi pentru greselile stramosilor nostri? Noi nu facem asta cu voi incercam sa fim fatali docili si intelegatori iar voi va folositi de asta, sa profitati de noi ca asa e gena voastra de sarlatani hoti si prefacuti.. eu doar am vrut sa ajut piranda printesa din tandarei ca avea mamica bolnava de boala lui calache, am simpuit-o aproape 8 luni cu salariu ca sa fie “uby” mea si ce primesc ca rasplata? Sexut mediocru, scandal, drama, multa tiganeala, (eheuheuheuhe) si o relatie a carei fundatii a fost constrita pe minciuni si inselatorii ca sa constat cu stupoare ca are bulibash acasaica si ca sustineam doi tiganoi garoi

a se nota: intamplarea asta nu e pamflet desi mi-as dori sa fie si singura legatura cu carla, capcaunu da pa burebista e ca esti si ea tiganca

Chiar nu vad acest comentariu sau ce naiba vrei sa zici tu acolo =)))) habar nu am ce zici !!!! 😂😂😂😂 tu vorbesti ceva ce Eu văd doar în vise în puii mei habar nu am nu stiu ce sa inteleg din asta... intru aici de plictiseala să râd de unii dar se pare că astăzi ziua mi-a foarte amuzată după ce am citit :)))))

• Inimioara 1
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
Postat
Acum 2 ore, Carla250 a spus:

Chiar nu vad acest comentariu sau ce naiba vrei sa zici tu acolo =)))) habar nu am ce zici !!!! 😂😂😂😂 tu vorbesti ceva ce Eu văd doar în vise în puii mei habar nu am nu stiu ce sa inteleg din asta... intru aici de plictiseala să râd de unii dar se pare că astăzi ziua mi-a foarte amuzată după ce am citit :)))))

Toate ca toate... Cand revii? :))

Postat
1 oră în urmă, soky92 a spus:

Toate ca toate... Cand revii? :))

Cam greu raspuns . Ne auzim pe whatssapp 

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Mai ai colege ca pe vremuri, unele  erau chiar  bunicele ? 

• Oras:București sector 3
Postat
La 24.10.2021 la 11:39, Tomax a spus:

Mai ai colege ca pe vremuri, unele  erau chiar  bunicele ? 

Buna nu. 

• Inimioara 1
Postat

Disponibila cateva ore în zona titan 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...