maria0765662509 Reputație: 29 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2018 La multi ani Carla :hug1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 _20181208_123914.JPGHei mersi mult :* teeeeee super pup
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 La multi ani Carla :hug1mersi urangutanul meu <3 :)))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 azi voi fi la birou pana tarziu va astept cu drag dragilor <3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Locuri disponibile de la 20:15 pana la 00:00
vali640 Reputație: 788 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Decembrie 8, 2018 La multi ani regino!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 La multi ani regino!Multumesc mult :* 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 astazi sunt la birou dragilor :*
dany_dany_ Reputație: -5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Vorbisem cu ea pta azi la ora 9 , ramasese sa o sun cand sunt pe drum ,dau mesaj pe whatsapp, nu raspunde ajung pe la 8.55 sun , telefonul inchis , am rezolvat ale treburi prin zona revin cu telefon pe la10.30 ,tot inchis,in jur de 11.30 imi da mesaj si se scuza ca dormea si incepe mai tarziu. Sincer , poate merita doar daca esti in zona, eu nu mai am curiozitatea de a o cunoaste.Esti pula mea!Fa ursoaico,taci drak din gura.Ai avut 2 proaste,una a plecat,mai ai una la care tot ii dai up pe forum.Pestoaica esti tu ursoaico,care pui oamenii pe drumuri.Daca ai vorbit de seara cu el,de ce nu te tii de cuvant?Nesimtito!In primul rand masaoara cuvintele ca nici nu ma cunosti si nici nu te-am jignit!!!!! in al 2-lea rand confirmi nene si astepti ca si fata sa iti confirme nu pleci tu de nebun ope drumuri ! in al 3-lea rand esti un user cu 26 de postari si toate numai de rau aproape! este de inteles ca esti doar un peste care incerci sa denigrez pe aci sa iti ridici si tu marfa !!! ai gresit topicul baiatu meu eu sunt Carlita si nu prea tine cu mine astea de 2 lei !Ursoaico,maine vin sa-ti trag un cim si sa vad adresa exacta.O sa sun la politie dupa 2 zile sa nu stii cine a sunat si zic ca sunt un vecin,galagie nonstop,barbati multi intra si ies,stiu eu ce sa zic.Esti Carlita-pestita si nu tine cu tine!Spala-ti sclavele la pizda,ca put,ai vazut ce spun baietii.Si pizdicuts baneaza-ma sclavul pizdelor ce esti.Daca nu ai cont platit si spui asevarul esti banat.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 m Ursoaico,maine vin sa-ti trag un cim si sa vad adresa exacta.O sa sun la politie dupa 2 zile sa nu stii cine a sunat si zic ca sunt un vecin,galagie nonstop,barbati multi intra si ies,stiu eu ce sa zic.Esti Carlita-pestita si nu tine cu tine!Spala-ti sclavele la pizda,ca put,ai vazut ce spun baietii.Si pizdicuts baneaza-ma sclavul pizdelor ce esti.Daca nu ai cont platit si spui asevarul esti banat.ma pis pe tine ma , nu inteleg ce vrei sa faci insa reiese ca vrei sa distrugi topicele fetelor ba lache flausat , vin-o maine sa ma masturbez pe pieptul si sa vezi pe urma ce mai suni la politie ! ba lache flausat poti sa chemi si mascati nu au ce sa imi faca , 1 la mana , 2 la mana fraieri d'astia ca tine sunt 100000000 !!!!! Daca am colega nu inseamna ca ma pis pe tine sclavu p...li ! Hai mars ca eu sunt Carla cu perfectiunea in gura nu stau si nu imi permit sa vorbesc cu gunoieri!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum