Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

A vrut fata sa faca bani de mica , ce ai cu ea ? :)))

Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

buna , maine de la ce ora incepi programul ?

• Oras:Trerra
  • Oras:Trerra
Postat

Ma ce sa zic e bine ca recunosti  mai respect am pt voi ! Nu ca altelege, gen si fete astea normale care se dau fete cuminte si ele sunt mai curve decat voi , care sugeti pula pe bani !  Si macar daca iti place sa sugi pula e si mai bine. ca nu faci meseria cu scarba !  :clapp

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

:) Carlo te mananca? Viu eu sa te scarpen :)
  • Like 1
Vizitator carladristor
Postat

buna , maine de la ce ora incepi programul ?

Buna de la 10:00 pana tarziu ( 0784482719)

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Ma ce sa zic e bine ca recunosti  mai respect am pt voi ! Nu ca altelege, gen si fete astea normale care se dau fete cuminte si ele sunt mai curve decat voi , care sugeti pula pe bani !  Si macar daca iti place sa sugi pula e si mai bine. ca nu faci meseria cu scarba !  :clapp

Sa sti ca asa este , dar nu multe o fac si de placere pt ca simt .....

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

:) Carlo te mananca? Viu eu sa te scarpen :)

Ahhhhh si in ce hal =))))))))))))))))))))))))))))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

new up

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

nu l-am sters dragule , vezi ce versiune ai (daca esti pe pc trebuie sa ai instalat flashplayer)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

Disponibila dragilor

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Poate da sau poate nu !!!! asta este strict problema mea:) pan' atunci te pup

Pai nu esti tu fey o stoarfa ipocrita?Nu ai deschis tu topic la DG sa-i ceri motanului sa verifice prostituatele,ca sunt multe **spam editat**e,ca sunt periculoase si se duc curvarii la puscarie?

Pai fey munte de slanina si celulita,cand te prostituai la 15 ani,nu mai erai ingrijorata ca se duc curvarii la puscarie?

Esti disperata ca iti iau pustoaicele painea de la gura????

• Like 3
Postat

buna la toata lumea ,am fost si eu la carla azi la ra 11 00 la 12 00 .  nu le am cu recenziile  dar pot sa zic ca mi am placut, sunt un pic mai tacut mai retras si mai ales ca nu am mai fost de cel putin 2 ani la Domnisoare:D. am lua o ora si a fost super ok mai schimbi o vorba mai stai sa te incalzesti ca e destul de frig afara. si acum  note .

OP 8  (asa am cerut eu)  ideea este ca mie nu prea imi place sa mi se faca oral si poate din cauza asta am dat 8, da fata  stie  sa faca :) pt cine este pasionat de asa ceva

NP 9  pt ca mie imi place asa cum este putin plinuta sa simti corpul ei , nu imi plac slabutele .

ambele nr au inceput cu oral si apoi la normal .

de revenit .. probabil ca da, doar ca este un pic cam departe de mine din militari.

multumesc si o zi buna. pup Carla

Vizitator carladristor
Postat

Sfatul meu domnule Miky este sa ma eviti , daca nu iti place pizda mea iesi n plm de pe topicul meu ca imd ma pis pe tine !

Vizitator carladristor
Postat

Multumesc dragule te mai astept ! 

buna la toata lumea ,am fost si eu la carla azi la ra 11 00 la 12 00 .  nu le am cu recenziile  dar pot sa zic ca mi am placut, sunt un pic mai tacut mai retras si mai ales ca nu am mai fost de cel putin 2 ani la Domnisoare:D. am lua o ora si a fost super ok mai schimbi o vorba mai stai sa te incalzesti ca e destul de frig afara. si acum  note .

OP 8  (asa am cerut eu)  ideea este ca mie nu prea imi place sa mi se faca oral si poate din cauza asta am dat 8, da fata  stie  sa faca :) pt cine este pasionat de asa ceva

NP 9  pt ca mie imi place asa cum este putin plinuta sa simti corpul ei , nu imi plac slabutele .

ambele nr au inceput cu oral si apoi la normal .

de revenit .. probabil ca da, doar ca este un pic cam departe de mine din militari.

multumesc si o zi buna. pup Carla

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila  incall /outcall 0784482719

Vizitator carladristor
Postat

❤️❤️❤️❤️❤️

Vizitator carladristor
Postat

:hug1

Vizitator carladristor
Postat

buna dimineata dragilor , disponibila :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

astazi sunt de gasit pana tarziu , va pup 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...