sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 14, 2019 Carla tu te prostituezi de la 15 ani ? carla se prostitueaza de la 15 ani.jpegA vrut fata sa faca bani de mica , ce ai cu ea ? :)))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 A vrut fata sa faca bani de mica , ce ai cu ea ? :)))Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
miki_stan Reputație: 28 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2019 Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buna , maine de la ce ora incepi programul ?
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 14, 2019 Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ma ce sa zic e bine ca recunosti mai respect am pt voi ! Nu ca altelege, gen si fete astea normale care se dau fete cuminte si ele sunt mai curve decat voi , care sugeti pula pe bani ! Si macar daca iti place sa sugi pula e si mai bine. ca nu faci meseria cu scarba ! :clapp 1 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 14, 2019 Pai da ce muschiu meu =)))))))) mi-a placut sa o sug de mica , si culmea si acum imi place si o sug cu aceasi placere =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :) Carlo te mananca? Viu eu sa te scarpen :) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 buna , maine de la ce ora incepi programul ?Buna de la 10:00 pana tarziu ( 0784482719) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 Ma ce sa zic e bine ca recunosti mai respect am pt voi ! Nu ca altelege, gen si fete astea normale care se dau fete cuminte si ele sunt mai curve decat voi , care sugeti pula pe bani ! Si macar daca iti place sa sugi pula e si mai bine. ca nu faci meseria cu scarba ! :clapp Sa sti ca asa este , dar nu multe o fac si de placere pt ca simt ..... 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 :) Carlo te mananca? Viu eu sa te scarpen :)Ahhhhh si in ce hal =)))))))))))))))))))))))))))) 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 https://ropussy.com/...2719-1659.html (click pt a vedea video in timpul actului oral) disponibila detalii la 0784482719 ps: nr celalalt nu mai este activ ! va pup
xoxo100 Reputație: 33 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 aolo karlo am orbit 5 minute am auzit ca iti ia painea de la gura astea de 16-17 ani... sau pula
emachines Reputație: 865 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 15, 2019 https://ropussy.com/...2719-1659.html (click pt a vedea video in timpul actului oral) disponibila detalii la 0784482719 ps: nr celalalt nu mai este activ ! va pupPăcat că l.ai șters vroiam să îl văd...
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 nu l-am sters dragule , vezi ce versiune ai (daca esti pe pc trebuie sa ai instalat flashplayer) 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Disponibila dragilor 1 2
miky 77 Reputație: 32 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 15, 2019 Poate da sau poate nu !!!! asta este strict problema mea:) pan' atunci te pupPai nu esti tu fey o stoarfa ipocrita?Nu ai deschis tu topic la DG sa-i ceri motanului sa verifice prostituatele,ca sunt multe **spam editat**e,ca sunt periculoase si se duc curvarii la puscarie?Pai fey munte de slanina si celulita,cand te prostituai la 15 ani,nu mai erai ingrijorata ca se duc curvarii la puscarie?Esti disperata ca iti iau pustoaicele painea de la gura???? 3
miki_stan Reputație: 28 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2019 buna la toata lumea ,am fost si eu la carla azi la ra 11 00 la 12 00 . nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca mi am placut, sunt un pic mai tacut mai retras si mai ales ca nu am mai fost de cel putin 2 ani la Domnisoare:D. am lua o ora si a fost super ok mai schimbi o vorba mai stai sa te incalzesti ca e destul de frig afara. si acum note . OP 8 (asa am cerut eu) ideea este ca mie nu prea imi place sa mi se faca oral si poate din cauza asta am dat 8, da fata stie sa faca :) pt cine este pasionat de asa ceva NP 9 pt ca mie imi place asa cum este putin plinuta sa simti corpul ei , nu imi plac slabutele . ambele nr au inceput cu oral si apoi la normal . de revenit .. probabil ca da, doar ca este un pic cam departe de mine din militari. multumesc si o zi buna. pup Carla
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Sfatul meu domnule Miky este sa ma eviti , daca nu iti place pizda mea iesi n plm de pe topicul meu ca imd ma pis pe tine !
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Multumesc dragule te mai astept ! buna la toata lumea ,am fost si eu la carla azi la ra 11 00 la 12 00 . nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca mi am placut, sunt un pic mai tacut mai retras si mai ales ca nu am mai fost de cel putin 2 ani la Domnisoare:D. am lua o ora si a fost super ok mai schimbi o vorba mai stai sa te incalzesti ca e destul de frig afara. si acum note . OP 8 (asa am cerut eu) ideea este ca mie nu prea imi place sa mi se faca oral si poate din cauza asta am dat 8, da fata stie sa faca :) pt cine este pasionat de asa ceva NP 9 pt ca mie imi place asa cum este putin plinuta sa simti corpul ei , nu imi plac slabutele . ambele nr au inceput cu oral si apoi la normal . de revenit .. probabil ca da, doar ca este un pic cam departe de mine din militari. multumesc si o zi buna. pup Carla
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Disponibila incall /outcall 0784482719
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2019 Postat Ianuarie 16, 2019 buna dimineata dragilor , disponibila :) 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 astazi sunt de gasit pana tarziu , va pup
sorin57 Reputație: 31 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2019 cat este finalizarea ? :D
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 17, 2019 de ce repeti aceleasi poze de N ori ? cand poti pune poze noi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum