Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 faaa da-te draq ca ai 400 da kile =)) te fute si pe tine cineva ???mars ma . Pe mine ma fute dar pe tine cine ? De atatia ani faci doar laba . Esti prea penibil . 7 2
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 cum draq sa te futa cineva, doar nu au luat-o razna toti =)) 1 5
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 22, 2018 Tu vrei sa-i futi doar topicul, interlopule :-) :-) 2
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Postat Martie 22, 2018 Mie nu mi se pare ca e grasa. adica e chubby .
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Tu vrei sa-i futi doar topicul, interlopule :-) :-) Ce sa futa ala de la atata laba nici pl nu i se mai scoala 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Mie nu mi se pare ca e grasa. adica e chubby . Tie daca nu iti place poti sa iesi de aici ! Fiecare om are gustul lui . Ceao
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 cum draq sa te futa cineva, doar nu au luat-o razna toti =))iar esti trist , iti trimit cu prastia ceva movie , poate de..... mai faci si tu o labuța . Sictir firai de ras :))))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Dragilor disponibila pana la 24:00 7 1
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Postat Martie 22, 2018 Tu nu esti sanatoasa la cap ? Adica eu iti iau apararea sunt de partea ta si tu ce faci. Stii macar ce inseamna chubby ? e diferenta din a fi grasa si a fi chubby.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Tu nu esti sanatoasa la cap ? Adica eu iti iau apararea sunt de partea ta si tu ce faci. Stii macar ce inseamna chubby ? e diferenta din a fi grasa si a fi chubby. Nu omule, femeia nu e normala. Asta am facut si eu la inceput, i-am acordat respect, asa cum fac eu cu fiecare-n parte, pana cand respectivul(a) imi dovedeste contrariul. Chiar i-am luat apararea cand toti au luat-o la pula pentru ca posta poze false si pentru ca se promova cu alte conturi. Dupa ce ca s-a dat singura de gol si mi-a trimis mesaj de pe un numar pe care-l folosea pentru un alt anunt, a mai inceput sa gasesca si scuze penibile. Poti gasi postarea mea cu cateva pagini in urma, cu DOVEZI. Pot aduce si mai multe, fiindca i-am salvat si anunturile mai vechi... Una peste alta, tampita asta e o mincinoasa patologica si mai incearca sa si manipuleze fraierii pe DG(discutii generale), dandu-se drept "ranita". Tehnici din astea ieftine care tin la astia mai slabi de inger, cu suflet "bun". Pt Carla: Fa, nebuno! Cand eu am zis acolo "ingradirea maimutei", la cine crezi ca faceam referire? Fii multumita ca te las eu, din bunatatea si marinimia sufletului sa mai postezi si aici. Daca esti mai curajoasa de fel, incearca-ti fa norocu' si cu mine si sa vezi cum ajungi si tu sa prestezi pe 50 de lei prin vreun ghetou. Ia fa-ti tu calculele frumos, de tarfa sparta si penibila ce esti, judeca atent si gandeste-te cum e cu oamenii astia ca mine care-s mai intelegatori de fel. Nu e frumos sa le fortezi mana, este? Treci in formatie!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Nu omule, femeia nu e normala. Asta am facut si eu la inceput, i-am acordat respect, asa cum fac eu cu fiecare-n parte, pana cand respectivul(a) imi dovedeste contrariul. Chiar i-am luat apararea cand toti au luat-o la pula pentru ca posta poze false si pentru ca se promova cu alte conturi. Dupa ce ca s-a dat singura de gol si mi-a trimis mesaj de pe un numar pe care-l folosea pentru un alt anunt, a mai inceput sa gasesca si scuze penibile. Poti gasi postarea mea cu cateva pagini in urma, cu DOVEZI. Pot aduce si mai multe, fiindca i-am salvat si anunturile mai vechi... Una peste alta, tampita asta e o mincinoasa patologica si mai incearca sa si manipuleze fraierii pe DG(discutii generale), dandu-se drept "ranita". Tehnici din astea ieftine care tin la astia mai slabi de inger, cu suflet "bun". Pt Carla: Fa, nebuno! Cand eu am zis acolo "ingradirea maimutei", la cine crezi ca faceam referire? Fii multumita ca te las eu, din bunatatea si marinimia sufletului sa mai postezi si aici. Daca esti mai curajoasa de fel, incearca-ti fa norocu' si cu mine si sa vezi cum ajungi si tu sa prestezi pe 50 de lei prin vreun ghetou. Ia fa-ti tu calculele frumos, de tarfa sparta si penibila ce esti, judeca atent si gandeste-te cum e cu oamenii astia ca mine care-s mai intelegatori de fel. Nu e frumos sa le fortezi mana, este? Treci in formatie! iar ba tu ? Atata timp cat eu o sa te ignor tu nu ai ce cauta pe topicul meu ! Bun faptu ca esti atat de ieftinache nu schimba nimic . Mergi la fetitele tale alea de 40 de ani si lasa-ne pe noi nu te mai baga in discutiile noastre . Asa ca sictir. Citeste-mi si recenziile dobitocu forumului . Nu ma face sa par ceea ce nu sunt . O zi buna . Ignooooor
bic.c Reputație: -1560 Postat Martie 22, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 22, 2018 Croco , exagerezi si este urat ce faci aici . Las-o sa-si vada de viata ei si lasa amenintarile :beex2 2 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Croco , exagerezi si este urat ce faci aici . Las-o sa-si vada de viata ei si lasa amenintarile :beex2 ehhhh lasal ca oricum eu nu iau in considerare ce zice :* Te puuuuupiiii
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Persoanele care au facut recenziile la adresa mea o sa le rog sa specifice daca eram eu fata din pozele prescrise de mine mai sus . Se nimereste un penibil si un papa-lapte sa zica ca sunt fake . Mentionez POZELE CARE EU LE-AM PRESCRIS PE ACEST TOPIC .
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Lasa fa, ca ai facut alte magarii inainte. Ar fi fost culmea sa incerci si aici pe fata, sa prostesti lumea, ca ti-ai fi luat zboru instant. Ai uitat de pozele fetei din Dubai, aia pe care evilboy o tot promova. Sparta dracu' Nu-i mai faci competitie Deliei? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Croco , exagerezi si este urat ce faci aici . Las-o sa-si vada de viata ei si lasa amenintarile :beex2 N-am ajuns eu sa-mi pun minte cu pizda, dar nici nu-mi place ca se da lovita, poate, poate mai pica cate-un prost. Eu am dat negru' pe alb, incontestabil, si asta o baga-n ceata. Daca vreau incep si postez si eu aici, bag "quote" la toate dovezile si-i fac asa la cateva zile, cum ii fac baietii lu' betty, la ea pe topic. Ce crezi ca se va intampla, se alege prafu de topicul ei ? Din contra, ii fac UP aiurea, iar fraierii o compatimesc si-i cresc actiunile. Eu i-am zis doar sa-si vada de treaba ei si sa nu se mai fofileze aiurea pe DG. 50 lei ghetou URS 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Lasa fa, ca ai facut alte magarii inainte. Ar fi fost culmea sa incerci si aici pe fata, sa prostesti lumea, ca ti-ai fi luat zboru instant. Ai uitat de pozele fetei din Dubai, aia pe care evilboy o tot promova. Sparta dracu' Nu-i mai faci competitie Deliei?inca o data aduci reclamatii la adresa mea ba gunoiule . Mergi in alta parte si fa ce te duce capul oricm esti un parlit
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 inca o data aduci reclamatii la adresa mea ba gunoiule . Mergi in alta parte si fa ce te duce capul oricm esti un parlit Te-ai sters fa la gura de sloboz ? 1
bebe2014 Reputație: 3448 Postat Martie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2018 Parcă urmăresc OTV cu Dan Diaconescu în direct când văd acest topic ... 1 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Te-ai sters fa la gura de sloboz ?asta inseamna sa fi taran needucat si cu branzica la puța
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Parcă urmăresc OTV cu Dan Diaconescu în direct când văd acest topic ...ce sa faci asta e . Ma amuza comportamentul unor ciori vopsite ca si el :)))
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Postat Martie 22, 2018 Parcă urmăresc OTV cu Dan Diaconescu în direct când văd acest topic ...=))=))=)) cat am ras la raspunsu asta . Rusine Dan Diaconescu =)))=)))=)) senzational :)) Pacat ca nu merge sa iti dau like la raspuns sau la reputatie. nu am optiunea ca iti dadeam :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Bă tu chiar esti prost rau ma , ce dracu nu vezi ca nu ma intereseaza eu am zis si nici nu ma intereseaza nu tr chinui sa imi strici reputatia ca esti prea terminat. Poate iti este fomica iti arunc eu o scula ceva poate asa o sa mananci si nu mai comentezi. Mars ba tarane Reputatia de centurista ti-ai castigat-o de mult, si nimeni nu ti-o mai poate lua =)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum