sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 11, 2019 Pentru ca toata lumea sa isi poata permite !Sigur nu ai vre-o boala cu transmitere sexuala ? intreb numai 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 hahahah . Daca avem tarife mici inseamna ca avem si boli ? vai de gandirea ta!Sigur nu ai vre-o boala cu transmitere sexuala ? intreb numai
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 11, 2019 hahahah . Daca avem tarife mici inseamna ca avem si boli ? vai de gandirea ta!pai nu e logic ? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Nu draga nu e logic . te rog frumos sa eviti sa te mai iei de mine!pai nu e logic ?
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 11, 2019 Nu draga nu e logic . te rog frumos sa eviti sa te mai iei de mine!da eu nu ma iau ''draga'' de tine doar te-am intrebat, ti-am pus o simpla intrebare. vad ca te cam ataci singura , pare mi se ca . cam am dreptate ! te cam dai singura de gol 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Stai linistit ca nu am cu ce , nu mai veniti cu argumente proaste si nici cu subiecte de tot cacatu atat tu cat si sclavu ala ce se chinuie de 1 an sa imi strice reputatia !(aka pipilica) stati fratilor cuminti ca e greu cu mine !!!! Sunt in varf acolo unde mi-am dorit sa ajung !(intelegi tu)da eu nu ma iau ''draga'' de tine doar te-am intrebat, ti-am pus o simpla intrebare. vad ca te cam ataci singura , pare mi se ca . cam am dreptate ! te cam dai singura de gol
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 12, 2019 Stai linistit ca nu am cu ce , nu mai veniti cu argumente proaste si nici cu subiecte de tot cacatu atat tu cat si sclavu ala ce se chinuie de 1 an sa imi strice reputatia !(aka pipilica) stati fratilor cuminti ca e greu cu mine !!!! Sunt in varf acolo unde mi-am dorit sa ajung !(intelegi tu)te cred te cred :))) dar tot nu inteleg de ce te ataci atat , eu doar ti-am pus o simpla intrebare 1
miki_stan Reputație: 28 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 pt.ca.unele intrebari sunt de ultima speta. jalnice. eu am fost la.karla.si este o fata ok.
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Februarie 12, 2019 pt.ca.unele intrebari sunt de ultima speta. jalnice. eu am fost la.karla.si este o fata ok.Si de unde stiu ca ca nu esti vre-un peste ? 1
miki_stan Reputație: 28 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 :))))
morandi30000 Reputație: 6 Postat Februarie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2019 acest numar este al unei pustoaice subtirica si am sunat la ea si tariful era 100 ron 20 min si 200 ran jumate de ora nu se mai stie ce e adevarat si ce e minciuna daca mai e ia sau alineva
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 acest numar este al unei pustoaice subtirica si am sunat la ea si tariful era 100 ron 20 min si 200 ran jumate de ora nu se mai stie ce e adevarat si ce e minciuna daca mai e ia sau alineva Cred ca te chinui degeaba sa strici topicul , nr este al meu si il detin de 1 an :))))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Astazi sunt la birou dragilor va astept cu drag ! 1
morandi30000 Reputație: 6 Postat Februarie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2019 si vrei sa spui ca nu ai preturile astea cind ata ai spus.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 acest numar este al unei pustoaice subtirica si am sunat la ea si tariful era 100 ron 20 min si 200 ran jumate de ora nu se mai stie ce e adevarat si ce e minciuna daca mai e ia sau alineva Cred ca ai gresit persoana , aici pretul meu este 100 fin 200 hr In mod special pentru cultura ta EU NU TIN CONT DE TIMP! Imi place sa discut cu oameni ! Mai sus ai spus o fata slaba acum bagi cu pretu , serios nu ai cum sa faci ceva pe acest topic sunt multe persoane care au fost la mine si pot confirma acest detaliu ! Recenziile la fel ! O zi buna 1 2
miki_stan Reputație: 28 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Cred ca ai gresit persoana , aici pretul meu este 100 fin200 hrIn mod special pentru cultura ta EU NU TIN CONT DE TIMP! Imi place sa discut cu oameni ! Mai sus ai spus o fata slaba acum bagi cu pretu , serios nu ai cum sa faci ceva pe acest topic sunt multe persoane care au fost la mine si pot confirma acest detaliu ! Recenziile la fel ! O zi bunacine a fost, stie foarte bine ca este reala . deci recomand, abia astept sa mai fac o vizita la ea :)
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 cine a fost, stie foarte bine ca este reala . deci recomand, abia astept sa mai fac o vizita la ea :)Îti multumesc din suflet ca mă aprecizi exact asa cum sunt si ceea ce fac ,fi sigur ca te astept cu drag oricand ❤❤❤❤❤ 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 In primul rand tin sa va urez un calduros la multi ani tuturor cu numele Valentin/Valentina etc. Astazi sunt disponibila dragilor la mine cat si la domicliul sau hotelul dumneavoastra ! Va pupacesc cu drag 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 15, 2019 In primul rand tin sa va urez un calduros la multi ani tuturor cu numele Valentin/Valentina etc. Astazi sunt disponibila dragilor la mine cat si la domicliul sau hotelul dumneavoastra ! Va pupacesc cu drag Pe 30 iulie , în plm..... 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2019 Postat Februarie 15, 2019 disponibila 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Postat Februarie 16, 2019 Hei buna astazi sunt disponibila dupa ora 11 pana tarziu in noapte va astept cu drag 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Postat Februarie 16, 2019 disponibila 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Postat Februarie 17, 2019 disponibila dragilor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum