Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

hahahah . Daca avem tarife mici inseamna ca avem si boli ? vai de gandirea ta!

Sigur nu ai vre-o boala cu transmitere sexuala ? intreb numai

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila

Vizitator carladristor
Postat

Nu draga nu e logic . te rog frumos sa eviti sa te mai iei de mine!

pai nu e logic ?

• Oras:Trerra
Postat

Nu draga nu e logic . te rog frumos sa eviti sa te mai iei de mine!

da eu nu ma iau ''draga'' de tine doar te-am intrebat, ti-am pus o simpla intrebare. vad ca te cam ataci singura , pare mi se ca . cam am dreptate ! te cam dai singura de gol

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Stai linistit ca nu am cu ce , nu mai veniti cu argumente proaste si nici cu subiecte de tot cacatu atat tu cat si sclavu ala ce se chinuie de 1 an sa imi strice reputatia !(aka pipilica) stati fratilor cuminti ca e greu cu mine !!!! Sunt in varf acolo unde mi-am dorit sa ajung !(intelegi tu)

da eu nu ma iau ''draga'' de tine doar te-am intrebat, ti-am pus o simpla intrebare. vad ca te cam ataci singura , pare mi se ca . cam am dreptate ! te cam dai singura de gol

Postat

Stai linistit ca nu am cu ce , nu mai veniti cu argumente proaste si nici cu subiecte de tot cacatu atat tu cat si sclavu ala ce se chinuie de 1 an sa imi strice reputatia !(aka pipilica) stati fratilor cuminti ca e greu cu mine !!!! Sunt in varf acolo unde mi-am dorit sa ajung !(intelegi tu)

te cred te cred :))) dar tot nu inteleg de ce te ataci atat , eu doar ti-am pus o simpla intrebare

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

pt.ca.unele intrebari sunt de ultima speta. jalnice. eu am fost la.karla.si este o fata ok.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

acest numar este al unei pustoaice subtirica si am sunat la ea si tariful era 100 ron 20 min si 200 ran jumate de ora  nu se mai stie ce e adevarat si ce e minciuna  daca mai e ia sau alineva

Vizitator carladristor
Postat

acest numar este al unei pustoaice subtirica si am sunat la ea si tariful era 100 ron 20 min si 200 ran jumate de ora  nu se mai stie ce e adevarat si ce e minciuna  daca mai e ia sau alineva

Cred ca te chinui degeaba sa strici topicul , nr este al meu si il detin de 1 an :)))))
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Astazi sunt la birou dragilor va astept cu drag !

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Cred ca ai gresit persoana , aici pretul meu este 100 fin

200 hr

In mod special pentru cultura ta EU NU TIN CONT DE TIMP! Imi place sa discut cu oameni ! Mai sus ai spus o fata slaba acum bagi cu pretu , serios nu ai cum sa faci ceva pe acest topic sunt multe persoane care au fost la mine si pot confirma acest detaliu ! Recenziile la fel ! O zi buna

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cred ca ai gresit persoana , aici pretul meu este 100 fin

200 hr

In mod special pentru cultura ta EU NU TIN CONT DE TIMP! Imi place sa discut cu oameni ! Mai sus ai spus o fata slaba acum bagi cu pretu , serios nu ai cum sa faci ceva pe acest topic sunt multe persoane care au fost la mine si pot confirma acest detaliu ! Recenziile la fel ! O zi buna

cine a fost, stie foarte bine ca este reala . deci recomand, abia astept sa mai fac o vizita la ea :)

Vizitator carladristor
Postat

cine a fost, stie foarte bine ca este reala . deci recomand, abia astept sa mai fac o vizita la ea :)

Îti multumesc din suflet ca mă aprecizi exact asa cum sunt si ceea ce fac ,fi sigur ca te astept cu drag oricand ❤❤❤❤❤
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

In primul rand tin sa va urez un calduros la multi ani tuturor cu numele Valentin/Valentina etc.

Astazi sunt disponibila dragilor la mine cat si la domicliul sau hotelul dumneavoastra ! Va pupacesc cu drag

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

up

• Minus 1
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

In primul rand tin sa va urez un calduros la multi ani tuturor cu numele Valentin/Valentina etc.

Astazi sunt disponibila dragilor la mine cat si la domicliul sau hotelul dumneavoastra ! Va pupacesc cu drag

Pe 30 iulie , în plm.....

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

disponibila 

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Hei buna astazi sunt disponibila dupa ora 11 pana tarziu in noapte va astept cu drag

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

disponibila

• Minus 1

Vizitator carladristor
Postat

disponibila dragilor

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...