Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0

Reputatia de centurista ti-ai castigat-o de mult, si nimeni nu ti-o mai poate lua =))

simplu si direct la obiect M-A-R-S

LABARI NU AU CE CAUTA AICI

Link spre comentariu
Vizitator

Ei bine, draga mosului, mie mi-a facut placere.

In timp ce tu te hazardai pe aici, eu am bagat la ghiozdan, am desfacut o sticla de vin si m-am amuzat.

Insa stii cum e, toate lucrurile bune au un inceput si un sfarsit.

Domnul fie cu tine!  :pope

P.s. Bafta la supt cariciul, am inteles ca esti experta.  :bow

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Pai nu aflu eu cum sa dai  cu - , de nu iti dau la toate comurile. tu nu imi iei mie plusurile :)) fraiero / au dreptate astea cand te ia la pula ca esti panarama

leeeeeesiiiiiin eu iti dau like si el zice ca i le iau :)))))) ai nevoie sa devi membru ca noi ca sa faci asta . :))))))))))))
Link spre comentariu
  • Oras:C
  • Oras:C

leeeeeesiiiiiin eu iti dau like si el zice ca i le iau :)))))) ai nevoie sa devi membru ca noi ca sa faci asta . :))))))))))))

Nu stiu sa moara mamaie , ca nu imi arata cine mi le ia si cine mi le da. nu prea stiu smecheriile pe saitu asta :))) atunci scz daca nu mi le iei tu :* daca o sa vin la tine iti aduc o floare . daca ma inveti cum sa devin membru ca voi 

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Nu stiu sa moara mamaie , ca nu imi arata cine mi le ia si cine mi le da. nu prea stiu smecheriile pe saitu asta :))) atunci scz daca nu mi le iei tu :* daca o sa vin la tine iti aduc o floare . daca ma inveti cum sa devin membru ca voi

te si invat :)))))))))
  • Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

taranco, stai pe forum in timp ce te futi? n-ai pic de respect fata de clientela :laugh2

alt catel ! Iar stai sa o lingi pe gratis ma laba trista ?
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

taranco, stai pe forum in timp ce te futi? n-ai pic de respect fata de clientela :laugh2

tie o sa iti cumpar "pedigree" :))) asta ca sa nu mai fi violent
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

asta inseamna sa fi taran needucat si cu branzica la puța

inca o data aduci reclamatii la adresa mea ba gunoiule . Mergi in alta parte si fa ce te duce capul oricm esti un parlit

crezi ca cu atitudinea si raspunsurile astea vei atrage clienti manierati si educati? ma-ndoiesc, cine se aseamana se aduna, asta asa se intampla cand le raspunzi provocarilor altora care au doar cateva clase mai multe decat trenul

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

crezi ca cu atitudinea si raspunsurile astea vei atrage clienti manierati si educati? ma-ndoiesc, cine se aseamana se aduna, asta asa se intampla cand le raspunzi provocarilor altora care au doar cateva clase mai multe decat trenul

pe bune chiar a intrecut masura acest penibil ... peste tot el . Ok inteleg nu ii place ce vede , sterge tastatura si intra in alta parte dar el tot asta de cand am ajuns pe forum stie doar sa vina aici si sa comenteze . Stie sa injure si sa faca pe mascarici-ul chiar e penibil .
  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...