Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Reputatia de centurista ti-ai castigat-o de mult, si nimeni nu ti-o mai poate lua =)) simplu si direct la obiect M-A-R-S LABARI NU AU CE CAUTA AICI Link spre comentariu
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Partajează Postat Martie 22, 2018 Aveam si eu un like sau ce e ala verde acolo si mi l-ai luat si pela . fi a dracu :))))=))))) Cine ma invata si pe mine cum sa dau + sau - la comentarii ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 simplu si direct la obiect M-A-R-SLABARI NU AU CE CAUTA AICI Ei bine, draga mosului, mie mi-a facut placere. In timp ce tu te hazardai pe aici, eu am bagat la ghiozdan, am desfacut o sticla de vin si m-am amuzat. Insa stii cum e, toate lucrurile bune au un inceput si un sfarsit. Domnul fie cu tine! :pope P.s. Bafta la supt cariciul, am inteles ca esti experta. :bow Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Disponibila pana tarziu Link spre comentariu
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Partajează Postat Martie 22, 2018 Pai nu aflu eu cum sa dai cu - , de nu iti dau la toate comurile. tu nu imi iei mie plusurile :)) fraiero / au dreptate astea cand te ia la pula ca esti panarama Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Pai nu aflu eu cum sa dai cu - , de nu iti dau la toate comurile. tu nu imi iei mie plusurile :)) fraiero / au dreptate astea cand te ia la pula ca esti panaramaleeeeeesiiiiiin eu iti dau like si el zice ca i le iau :)))))) ai nevoie sa devi membru ca noi ca sa faci asta . :)))))))))))) Link spre comentariu
akym2k Reputație: 81 Postat Martie 22, 2018 Oras:C Oras:C Partajează Postat Martie 22, 2018 leeeeeesiiiiiin eu iti dau like si el zice ca i le iau :)))))) ai nevoie sa devi membru ca noi ca sa faci asta . :))))))))))))Nu stiu sa moara mamaie , ca nu imi arata cine mi le ia si cine mi le da. nu prea stiu smecheriile pe saitu asta :))) atunci scz daca nu mi le iei tu :* daca o sa vin la tine iti aduc o floare . daca ma inveti cum sa devin membru ca voi Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Nu stiu sa moara mamaie , ca nu imi arata cine mi le ia si cine mi le da. nu prea stiu smecheriile pe saitu asta :))) atunci scz daca nu mi le iei tu :* daca o sa vin la tine iti aduc o floare . daca ma inveti cum sa devin membru ca voi te si invat :))))))))) 12 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 ce draq floare sa-i duci la urs ? poate o halca da carne hahahahaha 1 6 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 DUBA 1 6 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 DUBA o sa iti cumpar un os chiar il meriti :))) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 22, 2018 o sa iti cumpar un os chiar il meriti :))) taranco, stai pe forum in timp ce te futi? n-ai pic de respect fata de clientela :laugh2 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 =)) 1 6 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 22, 2018 o sa iti cumpar un os chiar il meriti :)))Bre,matale ai facut haltere?Zici ca esti Nicu Vlad la ce copane ai 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 taranco, stai pe forum in timp ce te futi? n-ai pic de respect fata de clientela :laugh2alt catel ! Iar stai sa o lingi pe gratis ma laba trista ? Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 taranco, stai pe forum in timp ce te futi? n-ai pic de respect fata de clientela :laugh2 tie o sa iti cumpar "pedigree" :))) asta ca sa nu mai fi violent Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 AHHAHAHAHA HALTEREEEEEEE POATE HALBERE 1 5 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 AHHAHAHAHA HALTEREEEEEEE POATE HALBERE Sictir ba gropar ieftin ! 12 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 DUBA Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 22, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Martie 22, 2018 asta inseamna sa fi taran needucat si cu branzica la puța simplu si direct la obiect M-A-R-SLABARI NU AU CE CAUTA AICI inca o data aduci reclamatii la adresa mea ba gunoiule . Mergi in alta parte si fa ce te duce capul oricm esti un parlitcrezi ca cu atitudinea si raspunsurile astea vei atrage clienti manierati si educati? ma-ndoiesc, cine se aseamana se aduna, asta asa se intampla cand le raspunzi provocarilor altora care au doar cateva clase mai multe decat trenul 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Esti atat de penibil incat ai plictisit forum-ul . Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 crezi ca cu atitudinea si raspunsurile astea vei atrage clienti manierati si educati? ma-ndoiesc, cine se aseamana se aduna, asta asa se intampla cand le raspunzi provocarilor altora care au doar cateva clase mai multe decat trenul pe bune chiar a intrecut masura acest penibil ... peste tot el . Ok inteleg nu ii place ce vede , sterge tastatura si intra in alta parte dar el tot asta de cand am ajuns pe forum stie doar sa vina aici si sa comenteze . Stie sa injure si sa faca pe mascarici-ul chiar e penibil . 4 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 crezi ca cu atitudinea si raspunsurile astea vei atrage clienti manierati si educati? ma-ndoiesc, cine se aseamana se aduna, asta asa se intampla cand le raspunzi provocarilor altora care au doar cateva clase mai multe decat trenul cate clase are trenul ? Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 taci ca te fut graso 5 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 hahahaha ai dat plus nebuno AI VREA TU SA TE FUT =)) 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum