Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Frumoasa poza :kiss3multumesc :* 3 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Up Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 23, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2018 .ce unghii lungi ai, pisi! Sa nu zgarii prea rau, dulceata! 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 ce unghii lungi ai, pisi! Sa nu zgarii prea rau, dulceata! nu nu :)))) Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 23, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 23, 2018 nu nu :)))) Treaba ta,dar sfatul meu este sa nu-l bagi prea mult in seamă pe handicapat,că s-ar putea să te cam caftească și pe tine. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 23, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 23, 2018 ce unghii lungi ai, pisi! Sa nu zgarii prea rau, dulceata! Oligofrenule,i-ai pus gând rău și lu' asta? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 23, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2018 Oligofrenule,i-ai pus gând rău și lu' asta?uita-te la mutra ta din poza si vezi cine e oligofren!! Esti credibil cu fata aia? 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 23, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 23, 2018 uita-te la mutra ta din poza si vezi cine e oligofren!! Esti credibil cu fata aia? Bă, potolește-te,îți zic, agresor de femei. Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 am si eu o intrebare daca nu deranjez, fara injuraturi.. ce e bubele alea pa mana ? 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 am si eu o intrebare daca nu deranjez, fara injuraturi.. ce e bubele alea pa mana ? Bine punctat. Trebuie sa fim si noi mai cu bagare de seama, mai vigilenti. "Nu se ştie ca pământul. Dincotro va bate vântul" Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Libera pana la 05:00 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 eu as vrea sa ma duc dar ma sperie bubele alea da pa mana ?? 5 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Xoxo chiar esti penibil nu am nimic pe mana ! Si daca as fi avut vreo rana sigur as fi avut un accident (vascular) nu este problema ta din fericire pentru mine nu am absolut nimic la mana dragule . Esti foarte obositor te-am rugat sa ma eviti . Incearca cel putin sa eviti numele meu 3 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Up pana la 05:00 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 ce ai pe mana ?? 6 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Buna dragilor astazi nu voi fi disponibila pana la orele 22:00 Apoi programul incepe normal pentru programari "call me"Programul va incepe de la 22 :00 pana luni seara la 23:00 Voi fi in locatie . Asa ca dam star programari ( ps nu deranja inutil) Programarile se fac inainte cu 30 de minute .Va pupiiiii 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 ce ai pe mana ?? ai idee, a rezolvat cumva cu bubele ? Link spre comentariu
carotx Reputație: 68 Postat Martie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2018 ai idee, a rezolvat cumva cu bubele ? nu are nimic pe mana Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 ai idee, a rezolvat cumva cu bubele ? nu are nimic pe mana Poza asta arata cu totul altceva. Insasi Carla a postat poza acum cateva zile. Iar replica ei a fost "nu este problema ta". Pai ce fel de client, intreg la minte, ar vrea sa ia de la domnisoara vreo afectiune dermatologica. 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 25, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 25, 2018 e o rapandula penalacine-i prost si totusi merge la ea, face stanga imprejur cand o vede 1 Link spre comentariu
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Pe labagi ul ăsta sa nu a l luați în considerare el doar visează la pizda ca săracul are bătături în palma de câtă laba face 1 Link spre comentariu
carotx Reputație: 68 Postat Martie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2018 Poza asta arata cu totul altceva. Insasi Carla a postat poza acum cateva zile. Iar replica ei a fost "nu este problema ta". Pai ce fel de client, intreg la minte, ar vrea sa ia de la domnisoara vreo afectiune dermatologica. Cred ca este poza veche oricum nu este din locatie, dar ce pot sa spun cert este ca pe mâini sau corp nu sunt "bube " semne de orice alta natura sau mai stiu eu ale minuni 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Poza asta arata cu totul altceva. Insasi Carla a postat poza acum cateva zile. Iar replica ei a fost "nu este problema ta". Pai ce fel de client, intreg la minte, ar vrea sa ia de la domnisoara vreo afectiune dermatologica. Cred ca este poza veche oricum nu este din locatie, dar ce pot sa spun cert este ca pe mâini sau corp nu sunt "bube " semne de orice alta natura sau mai stiu eu ale minuni[/size] tu oricum erai prost , acum chiar vei muri prost. Nu am absolut nimic pe mana domnule " tampit" estichior nu vezi bine sau cum ? 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 e o rapandula penalacine-i prost si totusi merge la ea, face stanga imprejur cand o vedetu ai fost un laba trista toata viata normal ca nu ai cum sa mergi la o femeie atata timp cat traiesti pe bani parintilor . SICTIR 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Pe labagi ul ăsta sa nu a l luați în considerare el doar visează la pizda ca săracul are bătături în palma de câtă laba facepuuuuuupiiiiiciiuu 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum