Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 *căi, căca-m-aș pă râtu' tău de urâtă grasă și agramată Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Aprilie 1, 2018 *revii, fă proasto A editat... săraca, pune și ea cati de i crede, insa nu prea nimereste numarul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 ce faci, fă, dai cu minus?! nu ți-e rușine cât de prostănacă poti să fii??!............ urâta dreaq de descentrată. Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Ahhh uitasem sa va spun . Ignor :))))) este mai ok nu va mai vad numele astea de 3 lei . 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Dragilor imi pare rau ultima programare a fost facuta . Va astept astazi intre orele 12:00 pana a doua zi 05:00 Va pupacesc cu drag . O zi cat mai placuta va doresc :* 8 3 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Sa-ti traiasca pierceul:)) 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Ti-am zis eu ca iti place sa ma sugi ba gunoiuleasta nu poate fi banat totusi? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Sa fie banat cine ? 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Sa fie banat cine ?[/quoteGunoiul:) 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Aprilie 1, 2018 asta nu poate fi banat totusi? La câte minusuri ai si la cât de prost ești,te-ai trezit tu să vorbești de banări?Handicapatule 🤣🤣 2 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Aprilie 1, 2018 mai alba ca zapada , nu incurca rolurile, la tine nici cu clor nu iese fa ciorex de ferentexas :slap2 uite ce labe de urs ai in plm si mai esti si neagra`n ceru gurii ca magaru in varfu pulii. ATENȚIE LA URS Cât porți la pantof, 43 sau 44? Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Ok... nu stiu ce aveti voi cu fata asta, dar mie sincer pozele mi-au facut cu ochiul si chiar daca am vazut recenzii negative si circul de aici, am decis sa ii fac o vizita. Probabil o sa imi sara lumea in cap, dar fata este chiar mai draguta decat in poze si in nici un caz nu este grasa... da, nu este 90-60-90, dar nici grasa nu e. Ajuns in locatie, invitat la un pahar de suc, discutat un ce si cum imi place, apoi am trecut la actiune. Oralul pot sa zic ca a fost foarte ok cu atentie la zonele adiacente si tentative reusite de deep. Am zis sa ii intorc si eu favorul si am avut placerea sa ii descopar pierce-ul care nu e la vedere. Aici nu stiu ce sa zic.. ori s-a simtit bine, ori mi-au curs mie balele :)). Trecut inapoi la un mic oral... lady on top, misionar, doggy si finalizat. Locatie: 9Oral: 9 pentru deep si limbile pe oo, data viitoare poate incerc si cu finalizareNormal: 8 pentru ca nu a stat prea mult in lady on top :), dar in rest, nimic de reprosat.. pasarica destul de strimtaGFE: 9 incearca sa se faca placuta, sarutari, mangaieri...nu am avut parte de FK cu acel pierce :( dar probabil nu am facut clickAspect: sa zicem 8... nu este perfecta dar are carnea tare pe ea si este simpatica la fataPret: 150 ron pentru 1 ora De revenit... desigur, daca nu dispare de pe piata si dupa ce mai testez si alte "capreoare". 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Cred ca recenzia spune tot 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Disponibila pana tarziu 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Cred ca recenzia spune tot Crezi prost Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Crezi prost Tu tot nu ai invatat sa eviti acest topic ? 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Tu tot nu ai invatat sa eviti acest topic ? tb sa platesti 300 de coco pe luna si intri in clubul "select" al prostitualor care sterg ce vor de pe topic Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 tb sa platesti 300 de coco pe luna si intri in clubul "select" al prostitualor care sterg ce vor de pe topic E problema mea daca voi plati sau nu sa sterg magariile scrise de tine . 1 Link spre comentariu
akym2k Reputație: 81 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:C Oras:C Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Disponibila pana tarziue pizda ta ? Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 e pizda ta ? nu e de pe net =)))) normal ca e a mea =)))))) 1 Link spre comentariu
akym2k Reputație: 81 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:C Oras:C Partajează Postat Aprilie 1, 2018 cu pirce in pizda alea alea :> Link spre comentariu
carotx Reputație: 68 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2018 cu pirce in pizda alea alea :> daca te duci la ea si vrei sa-i dai o limba sa-i spui sa-l dea jos altfel ramai cu gustul ala de metal in gura :69 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 daca te duci la ea si vrei sa-i dai o limba sa-i spui sa-l dea jos altfel ramai cu gustul ala de metal in gura :69hahahah buna asta =)))) nu are nicio legatura cercelusul meu . Il detin de 4 ani. Nu au fost reclamatii de genul . O zi buna iti doresc 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 :69 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum