cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2018 Karla a primit o sumedenie de nume.. e one of a kind ~ Si baiatul ala.. si-a facut cont ca sa o recomande.. Multumim frumos! O bere la baiatu' se stiee.. Dar unii e mai de cartier asa.. genul asta.. daca pricepi versurile.. Este timpul sa lase minciunile si sa puna poze reale si ce am mai invatat-o
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Este timpul sa lase minciunile si sa puna poze reale si ce am mai invatat-o Foarte bine! Poate asta o sa fie - INCEPUTURILE - la Karla Poate o sa fie ca un uragan in Bucuresti Un sex simbol autohton!
evilboy Reputație: 86 Postat Februarie 23, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Postat Februarie 23, 2018 Atasez cateva imagini sa puteti vedea cat de "fake" sunt 6 1
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Atasez cateva imagini sa puteti vedea cat de "fake" sunt Cred ca trebuia sa te loghezi cu nick-ul carladristor, era mai plauzibil asa.. Stai linistit ca nu ne-am prins, nu e problema.. e totul in regula.. O sa ramana secretul nostru. 7
evilboy Reputație: 86 Postat Februarie 23, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Postat Februarie 23, 2018 Ea ma rugat sa fac asta
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Ea ma rugat sa fac asta Am inteles, stai linistit mai, nu era un repros, e in regula, o sa fi prietenul ei de suflet. :gifs_ojos 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 23, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 23, 2018 Eu nu inteleg un lucru, chiar daca "ala" a descris-o mega extra "perfecta" si evident ca e o recenzie fabricata, nici macar nu stie sa compuna ceva credibil, macar sa nu bata la ochi, dar de ce trebuie sa sarim cu critici din prima? Judecam superficial doar din prisma unor poze?Intai acordati-i o sansa sa se remarce prin ceva, daca are cu ce...sa vedem comportamentul, atitudinea, serviciile si apoi mai vedem ce si cum, sa tragem concluzii! 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Eu nu inteleg un lucru, chiar daca "ala" a descris-o mega extra "perfecta" si evident ca e o recenzie fabricata, nici macar nu stie sa compuna ceva credibil, macar sa nu bata la ochi, dar de ce trebuie sa sarim cu critici din prima? Judecam superficial doar din prisma unor poze?Intai acordati-i o sansa sa se remarce prin ceva, daca are cu ce...sa vedem comportamentul, atitudinea, serviciile si apoi mai vedem ce si cum, sa tragem concluzii! multumesc tin sa apreciez ceea ce ai spus ! 3 2
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 BA ESTI NEBUN CE URS =))) FUGITI LUMEE 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 BA ESTI NEBUN CE URS =))) FUGITI LUMEE numai nick-ul tau spune multe ! Mersi de neaprecierea ta si de fortarea de a te baga in seama ! 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Pestedoamne fereste ! Imediat iti dai tu cu parerea de un simplu client ca e peste ! Sictir 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Mie mi se pare chiar nașpa.mersi mersi ! Ufffff naspa , oricum mersi de neapreciere 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2018 mersi mersi ! Ufffff naspa , oricum mersi de neapreciereCand vei trece ' inaltimea,greutatea,serviciile,pret,locatie ? 4 7
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 Ea ma rugat sa fac astaCel mai prost peste al începutului de an 1 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Cand vei trece ' inaltimea,greutatea,serviciile,pret,locatie ?Inaltime: 1,65 Greutate: 58 Servicii:sex oral protejat/neprotejat cu finalizare orala/corporala /faciala in functie de igiena,normal protejat,Fk,69,cunnilingus,masaj erotic +++ mici fantezi Pret: 100 fin 150 oraLOCATIE Dristor (calea dudesti)PPRGRAM:Luni- Duminica 11:00-06:00 7 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Cel mai prost peste al începutului de anse putea sa nu aduci tocmai tu injuri la adresa unui om ! Chiar ca nu se putea . 1
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 se putea sa nu aduci tocmai tu injuri la adresa unui om ! Chiar ca nu se putea .Un injur, doi injuriSau două injuri? Nici nu mai contează, ai masacrat limba romana. Poze când pui?
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 Chiar pare a cioara???Nu pare, este.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Un injur, doi injuriSau două injuri?Nici nu mai contează, ai masacrat limba romana. Poze când pui? Ia mai citeste o data tot ce se scrie si ai sa vezi si poze, inca ceva am masacrat limba romana momentan dupa un telefon asta pentru cultura generala 1
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 Ia mai citeste o data tot ce se scrie si ai sa vezi si poze, inca ceva am masacrat limba romana momentan dupa un telefon asta pentru cultura generala Cum pula mea "după un telefon"?? Poate vrei sa spui "de pe telefon" Analfabeto 2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Cum pula mea "după un telefon"?? Poate vrei sa spui "de pe telefon"Analfabeto sa ai grija la "putulica"ta cand mergi la fetite ca banuiesc ca nici ea nu se mai ridica saracuta , vai de tine . Obligat fortat faci omu' sa te bage in seama ! Fiecare om are dreptul sa judece ! Asa ca ai frâu liber dragule 1
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 sa ai grija la "putulica"ta cand mergi la fetite ca banuiesc ca nici ea nu se mai ridica saracuta , vai de tine . Obligat fortat faci omu' sa te bage in seama ! Fiecare om are dreptul sa judece ! Asa ca ai frâu liber draguleȚIGANCĂ ORDINARĂ, ți ai dat arama pe față
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Februarie 24, 2018 BA ESTI NEBUN CE URS =))) FUGITI LUMEE Pe asta nu o futem nici gratis și ea cere bani :))))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 ȚIGANCĂ ORDINARĂ, ți ai dat arama pe fațăesti penibil,macar daca ai sti sa faci asemanarea dintre un tigan si un roman! Dar ce conteaza rasistule ! Tu valorezi mai putin decât un tigan ! Asa liber sa iti vezi de drumul tau . 3 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2018 Pe Anunul Telefonic aveai cu 60 finalizarea,ala a spus 70 iar tu 100 iar ai plecat cu stangul si nu vei avea clienti luati de aici din cauza minciunilor 2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum