Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 Dragilor din motive personale astazi programul meu sa incheiat aici . Maine : 16:00 pana tarziu Va doresc o seara placuta .A voastra Carla va pupacesc
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 22, 2018 La Carla am fost de doua ori in ultimul timp. Prestația e buna, e de găsit mai mereu, nu te grăbește și prețul e ok. Prima data i.am dat 80lei, a doua oară 100, finalizare orala, bine făcută, fara grabă. Este o bună opțiune și pe timp de noapte. Recomand.Sangre,esti enoriasul meu de atatia ani,cum ai putut sa mergi la duduia asta care arata ca bunica lui Stefan cel Mare????
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 22, 2018 Gata , si-a facut aparitia si pe aici impotentul asta cu enoriasi multi ? E mai ceva ca Hom(a)Lone in fata pet-ului de 2 litri de pisoarca ieftina :ras
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 22, 2018 Dragilor din motive personale astazi programul meu sa incheiat aici . Cand iti place pula mai mult decat lectia de gramatica
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 22, 2018 Sangre,esti enoriasul meu de atatia ani,cum ai putut sa mergi la duduia asta care arata ca bunica lui Stefan cel Mare????ce intelegi prin " bunica lui stefan cel mare " ?? 1 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 22, 2018 Postarea asta chiar m-a distrat :))) Cica, laba de urs :))))))))))))))))nu e scrisul meu! 1 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Dragilor astazi sunt disponibila pana tarziu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Dragilor astazi sunt disponibila pana tarziu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Iar ai venit ma nebunule ? =)))) iar ini faci auditie =)))))))iar iei ban :)))))) iar plangi
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cat de penibil ai devenit =))) sincer eu nu imi bat capu cu bastolgiti de genul tau =))))))) eu ma amuz pe seama ta coaie . Nici nu ma comic sa citesc ceea ce scri , atat de impecil esti incat nu iti dai seama ca nu ma afecteaza cu nimic ceea ce tu scri =)))) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Nesimtire in toata regula. Iti creezi singura clone si incepi sa postezi peste tot, chiar si pe topicele fetelor. Cum apare clona ta, fix dupa apari si tu online. Ai mai incercat aceeasi tactica si in trecut cand ai deschis topice la DG si ai inceput sa te dai lovita. Stoarfa penala, tu nu ai ce cauta printre oameni. Mai ai si tupeul sa acuzi aiurea. Noi am fost oameni cu tine, insa tu ai umblat cu recenzii si poze false. Mare nesimtire! 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Ce penal esti =))))) bai baiatule ai recunoscut singur ca tu esti . Cand ti-am atras atentia dupa scris ca te-am depistat ai inceput sa scri dupa clona respectiva modificat gen sa para incult . Inteleg ca ai probleme mintale si ca intreadevar nu ma suporti dar evita-ma asa cum te-am rugat mereu . Fi si tu cu capu pe umeri ... pe net sub clone esti smardoi si in realitate pisoi ... ca tine sunt multi , te chinui degeaba iti faci clone si singur le dai pozitiv crezi ca suntem la gradi aici? 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 SI CE TE FUTE GRIJA PE TNE TAMPITULE ESTE FORUMUL TAU SAU C-E? IA MAI MARS DE ACIiti dai singur raspuns =))))) cat de penibil esti bai baiatule
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 iti dai singur raspuns =))))) cat de penibil esti bai baiatule Mai "fa", stai tu calma ca am eu experienta, nu ca tine, doar la supt pula. Ia treci tu putin si fa hora-nprejur. Ia un distanocalm, ceva, paote-ti trece paranoia. Este evident ca ti-ai atras ura, antipatia multora de pe aici. Stai cuminte in banca ta. Cand eu ti-am zis ca te-am lasat sa oracai pe topic, pai pe topic sa oracai, adica fix aici. 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Ba nu ma lua cu dastea pe mine ca nu iti merge cu mine . Eu sunt Carla si nu este problema ta daca imi place sa o sug . Hai incearca sa eviti si termina in plm cu clonele ca mai plictisit .... esti mic pentru mine 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 N-ai mai rezistat de cata ura zace-n tine si ai venti sa-mi poluezi tu mie topicurile deschise la orientare. Alea sunt de un real folos, aflam si noi niste statistici, nu ca aici la tine, unde te lauzi ca sugi pula. Abtine-te si stai in barlogul tau de URS 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Eu tie ? Bai baiatule pentru mine esti 0 credema ... acum iti arati arama adevarata =))))) pai normal pana acum ai stat ca mieluselu' dupa clone ascuns =)))) imi este scarba de oameni ca tine 13
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Iar iti dai raspuns singur =))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Pai daca-ti e scarba fa, atunci treci dreacu la bideu si ia cu o lamaie, pana-ti trec spumele. Nu tu ziceai ca incetezi, ca nu mai iei in seama, ca bagi la ignor, pai hai fa, baga-ma la ignor si taci. Rapandula cu 2 fete care se crede cineva. Nimeni nu da 2 bani pe tine ma fetito, de aia si spumegi pe aici. 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cica tu imi strici reputatia =))))) din contra imi arati valoarea puiu meu :))))) te pupa Carla ca am treaba o sug momentan cu mare pofta asta ca sa intelegi tu ca sunt bine :)))) 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 si mai lasa dreacu clonele alea ca stim ca n-ai imaginatie, dar mai schimba si tu dreacu avataru macar. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 si mai lasa dreacu clonele alea ca stim ca n-ai imaginatie, dar mai schimba si tu dreacu avataru macar. puiu meu nu fi cu limba afara ca stim bine ca tu esti =))))) Repet ia o pauza momentan o sug cu pofta nu am timp de labagii ca tine care sta doar pe forum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum