Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Disponibila

Pentru programari telefonice=

0784482719

Pentru programari pe whatsapp=

076718646

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila

0784482719

076718646

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila

0784482719

076718646

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila

0784482719

076718646

Vizitator carladristor
Postat

.

post-258159-0-29054900-1524736627_thumb.jpg

Vizitator carladristor
Postat

Anal faci ?

nu dragule
Vizitator
Postat

Iar ma gunoaiele societati .... sincer imi este si scarba sa ma uit .. clone , gunoaie .... copii de 2 ani .... cat despre jegurile infecte care chiar tot nu se lasa si tot scrie stati in plm acolo parcatii ca nu imi este frica sa vorbesc , imi este jena si scarba de voi ... Un domn manierat isi vede de treaba lui ... Prefer sa lucrez cu oamenii de calitate decat sa discut cu asemenea gunoaie .

Asa fa, cu puncte-puncte, stoarfa mica si agramata.

Mai devreme ai zis ca nu iti permiti sa ne pronunti numele, fiindca nu doresti scandaluri. Acum zici ca nu iti e frica sa vorbesti.

Pai trebuie sa te hotarasti fa, ori ai valoare si iti permiti, ori esti o rapandula obosita si stearsa.

Uite mai ai o sansa sa dovedesti ca esti forta mondiala.

Baga aici nume + prenume sau poza, oricare din ele.

Stii cum e, nu risti, nu castigi.  :hihat

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Esti fanul meu =))) sa nu uiti ca esti o scurgere a societati... varsa amaru ce sa mai :))))) pe tine nici daca ma platesti nu te scuip din mila

post-258159-0-57724400-1524740784_thumb.png

• Oras:FALASTOACA
Postat

Esti fanul meu =))) sa nu uiti ca esti o scurgere a societati... varsa amaru ce sa mai :))))) pe tine nici daca ma platesti nu te scuip din mila

Bre,cat ma costa sa ma dau cu tancul o tura?

Vizitator
Postat

Da, fa ! Dureaza doar cateva secunde sa-ti dau niste minusuri, ca vad ca asta faci si tu cu alti membri nevinovati, astia care nu au cont premium. E bine de stiut ca te si deranjeaza.

Acuma, nici eu nu am rabdare sa-ti dau prea multe, ca as putea sa te bag cu balanta pe minus chiar in momentul asta. Ti-am dat acolo, ca sa te mai agiti nitel.

Cateodata vorbesti urat, alteori mult mai urat. Altadata mai bagi si cu majuscule.

Mie-mi place ca te exteriorizezi. Asta-i primul pas. Varasa-ti amaru, zi-ne tot ce ai pe suflet, altfel nu o sa fie BJ-ul ala perfect si nici tu in forma maxima.

Vizitator
Postat

Bre,cat ma costa sa ma dau cu tancul o tura?

Pai cum bre, parca era in reparatie capitala. Hai ca merge si cu o senila, tre bagat doar fisa,ca la tonomat.

Vizitator carladristor
Postat

Da, fa ! Dureaza doar cateva secunde sa-ti dau niste minusuri, ca vad ca asta faci si tu cu alti membri nevinovati, astia care nu au cont premium. E bine de stiut ca te si deranjeaza.

Acuma, nici eu nu am rabdare sa-ti dau prea multe, ca as putea sa te bag cu balanta pe minus chiar in momentul asta. Ti-am dat acolo, ca sa te mai agiti nitel.

Cateodata vorbesti urat, alteori mult mai urat. Altadata mai bagi si cu majuscule.

Mie-mi place ca te exteriorizezi. Asta-i primul pas. Varasa-ti amaru, zi-ne tot ce ai pe suflet, altfel nu o sa fie BJ-ul ala perfect si nici tu in forma maxima.

Taci si suge. Ai ignor in mm de saracie
Vizitator carladristor
Postat

Pai cum bre, parca era in reparatie capitala. Hai ca merge si cu o senila, tre bagat doar fisa,ca la tonomat.

deja o iei pe aratura nu iti inteleg rostul aici .
Vizitator
Postat

N-ai inteles nimic fa.

Ce treaba ai tu cu mama si cu mortii?

Nu ti-am zis ca nu-i frumos asa.

Parca ai zis ca esti o doamna.

edit: Gata, ti-am mai trantit cateva minusuri. Pai nu, altfel ti se urca la cap ca ai valoare si esti forta mondiala. :P

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Hai ca te-am bagat prea mult in seama nefericitule ;))))

Postat

Io am facut armata la tanchisti,ma descurc cu malaca,dar sa fie pamantul tare sa i se afunda senilele

Vizitator carladristor
Postat

Io am facut armata la tanchisti,ma descurc cu malaca,dar sa fie pamantul tare sa i se afunda senilele

cum spuneam , vorbesti mult si prost . Cat ai de gand sa te fortezi prin topicul meu ? Chiar ai ceva la cap ? Chiar nu intelegi si tu si restu ca nu ma intereseaza parerea voastra? Voi chiar nu vedeti ca anumite persoane nu se implica si nu se manifesta ? Voi nu vedeti ca mie chiar nu imi faceti rau? Doamne fereste . Oamenii virtualiii
Vizitator carladristor
Postat

Prea multa valoare am =))))

• Minus 12
Vizitator carladristor
Postat

Hai gata ca astea sunt vechi ... plictiseala maxima

Veniti cu ceva nou la fata

Vizitator carladristor
Postat

=))))))

Vizitator carladristor
Postat

Disponibila pana tarziu dragilor

Pentru programari va rog sunati inainte cu 30 de minute .

Va pupacesc cu drag

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...