Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila Pentru programari telefonice= 0784482719 Pentru programari pe whatsapp= 076718646
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila Pentru programari telefonice= 0784482719 Pentru programari pe whatsapp= 076718646
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Anal faci ? nu dragule
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Iar ma gunoaiele societati .... sincer imi este si scarba sa ma uit .. clone , gunoaie .... copii de 2 ani .... cat despre jegurile infecte care chiar tot nu se lasa si tot scrie stati in plm acolo parcatii ca nu imi este frica sa vorbesc , imi este jena si scarba de voi ... Un domn manierat isi vede de treaba lui ... Prefer sa lucrez cu oamenii de calitate decat sa discut cu asemenea gunoaie . Asa fa, cu puncte-puncte, stoarfa mica si agramata. Mai devreme ai zis ca nu iti permiti sa ne pronunti numele, fiindca nu doresti scandaluri. Acum zici ca nu iti e frica sa vorbesti. Pai trebuie sa te hotarasti fa, ori ai valoare si iti permiti, ori esti o rapandula obosita si stearsa. Uite mai ai o sansa sa dovedesti ca esti forta mondiala. Baga aici nume + prenume sau poza, oricare din ele. Stii cum e, nu risti, nu castigi. :hihat 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Esti fanul meu =))) sa nu uiti ca esti o scurgere a societati... varsa amaru ce sa mai :))))) pe tine nici daca ma platesti nu te scuip din mila
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 26, 2018 Esti fanul meu =))) sa nu uiti ca esti o scurgere a societati... varsa amaru ce sa mai :))))) pe tine nici daca ma platesti nu te scuip din milaBre,cat ma costa sa ma dau cu tancul o tura?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Da, fa ! Dureaza doar cateva secunde sa-ti dau niste minusuri, ca vad ca asta faci si tu cu alti membri nevinovati, astia care nu au cont premium. E bine de stiut ca te si deranjeaza. Acuma, nici eu nu am rabdare sa-ti dau prea multe, ca as putea sa te bag cu balanta pe minus chiar in momentul asta. Ti-am dat acolo, ca sa te mai agiti nitel. Cateodata vorbesti urat, alteori mult mai urat. Altadata mai bagi si cu majuscule. Mie-mi place ca te exteriorizezi. Asta-i primul pas. Varasa-ti amaru, zi-ne tot ce ai pe suflet, altfel nu o sa fie BJ-ul ala perfect si nici tu in forma maxima.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Bre,cat ma costa sa ma dau cu tancul o tura? Pai cum bre, parca era in reparatie capitala. Hai ca merge si cu o senila, tre bagat doar fisa,ca la tonomat.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Da, fa ! Dureaza doar cateva secunde sa-ti dau niste minusuri, ca vad ca asta faci si tu cu alti membri nevinovati, astia care nu au cont premium. E bine de stiut ca te si deranjeaza. Acuma, nici eu nu am rabdare sa-ti dau prea multe, ca as putea sa te bag cu balanta pe minus chiar in momentul asta. Ti-am dat acolo, ca sa te mai agiti nitel. Cateodata vorbesti urat, alteori mult mai urat. Altadata mai bagi si cu majuscule. Mie-mi place ca te exteriorizezi. Asta-i primul pas. Varasa-ti amaru, zi-ne tot ce ai pe suflet, altfel nu o sa fie BJ-ul ala perfect si nici tu in forma maxima. Taci si suge. Ai ignor in mm de saracie
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Pai cum bre, parca era in reparatie capitala. Hai ca merge si cu o senila, tre bagat doar fisa,ca la tonomat.deja o iei pe aratura nu iti inteleg rostul aici .
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 N-ai inteles nimic fa. Ce treaba ai tu cu mama si cu mortii? Nu ti-am zis ca nu-i frumos asa. Parca ai zis ca esti o doamna. edit: Gata, ti-am mai trantit cateva minusuri. Pai nu, altfel ti se urca la cap ca ai valoare si esti forta mondiala. :P 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Hai ca te-am bagat prea mult in seama nefericitule ;))))
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 26, 2018 Pai cum bre, parca era in reparatie capitala. Hai ca merge si cu o senila, tre bagat doar fisa,ca la tonomat.Io am facut armata la tanchisti,ma descurc cu malaca,dar sa fie pamantul tare sa i se afunda senilele
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Io am facut armata la tanchisti,ma descurc cu malaca,dar sa fie pamantul tare sa i se afunda senilelecum spuneam , vorbesti mult si prost . Cat ai de gand sa te fortezi prin topicul meu ? Chiar ai ceva la cap ? Chiar nu intelegi si tu si restu ca nu ma intereseaza parerea voastra? Voi chiar nu vedeti ca anumite persoane nu se implica si nu se manifesta ? Voi nu vedeti ca mie chiar nu imi faceti rau? Doamne fereste . Oamenii virtualiii
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Prea multa valoare am =)))) 12
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Hai gata ca astea sunt vechi ... plictiseala maxima Veniti cu ceva nou la fata
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor Pentru programari va rog sunati inainte cu 30 de minute . Va pupacesc cu drag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum