Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 ursule!!...... da-te de-a dura...cipcirip, mancamiai pula =)))) =))))))))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 ursule!!...... da-te de-a dura...cipcirip, mancamiai pula =)))) =)))))))) iar iti este foame? Mars cotet!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Buna dragilor , astazi sunt disponibila pana tarziu pentru programari . Va pupacesc cu drag
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Vai de steaua ta cu tot cu clona ta =))) iar plangi pe aici =)))) obsedat ai devenit in mm de cracanat
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 =)))) dupa postarile tale de 2 lei , ne-am dat seama cat de infect esti si ce bomba biologica ai devenit in comunitate ! Suge-o cum sti tu mai bine ca eu ma fut in continuare ! Si ca sa intelegi pe viitor postezi ca fraieru eu inca o sug si cu si fara voia ta
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Cu dedicatie 😂😂😂😂😂 Brb o sug momentan cu pofta
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Disponibila astazi pana tarziu dragilor . Locatia mea se afla la Burebista Serviciile mele :-Sex oral /neprotejat /protejat -deep cu finalizare-cim la discretie- sex normal( protejat)-FK-cof-cob-69-fantezi-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diferite poziti-surprizeProgramarile le voi face pe whatsapp sau telefonic la nr de mai jos Pentru programari telefonice= 0784482719 Pentru programari pe whatsapp= 0767818646 Nu percep taxe de extra sau mai stiu eu ce Preturile sunt : 100 Fin150 ora
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Dragilor programul meu sa incheiat ! Va multumesc si va astept cu drag de maine orele 11:00 to 16:00 Va rog nu insistati daca programul sa incheiat . O seara placuta in continuare si o duminica frumoasa 1 12
razvanp Reputație: 39 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2018 A incercat cineva sa discute cu ea pe wapp? Pare ca n-ar mai functiona :)
germin Reputație: 35 Postat Mai 7, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Mai 7, 2018 Pai asta întra la categoria fantezii și alte surprize, din semnatura eiBate spre suta de kile, la 1 metru juma plus o tigaretaAre curul mare și nașpa, adică genul plăcintăSincer spun ca eu nici beat nu as Fute o gratis, deși după 1-2 pahare de alcool mai scad din standarde De plătit.... Vai de pula noastră, tre sa fii imbecil sa o plătești... Poate doar pensionari sau... Nu mi imaginez cine ar fi disponibil sa o plătească pentru sex A incercat cineva sa discute cu ea pe wapp? Pare ca n-ar mai functiona :)Cereți și voi frate poze clare Postează doar poze din care nu se vede clar dacă e grasa sau nu. Ma rog, în unele poze i se vede burta umflata și curul imens, însă edificatoare ar fi niște poze fata spate.... Eu nu am de gând sa arunc cu banii pe testare pentru ca nu îmi plac fetele grase. Plm
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Doamne fereste . Lipseste omu o zi si imediat toti boschetari vorbeste la adresa mea . Bai oamenii bunii , bai oamenii civilizati voi chiar nu aveti demnitate in voi ? Trageti de mine pe jos de cand am ajuns pe forumul asta , credeti ca veti rezolva ceva ???? Nimic ... vreau liniste si atat . Daca sunt sau nu grasa este fox problema mea , daca ma retrag sau nu la fel . In momentul de fata eu lucrez si nu am timp de forum exagerat . Pentru cei ce vor sa ajunga la mine va astept cu drag pe whatsapp sau la nr de telefon . . Ceea ce eu postez este foar pentru persoane cu bun simt . 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 cu tine si liftul tot numai in jos trage =))) =)))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum