panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 7, 2018 Cât de curând o să-mi bag pula-n mă-ta, în tac-tu și în toți morții mă-tii. Asta ca să nu zici că nu ti-am spus. Și marian nistor să se uite. Ti-am zis frumos să nu-mi mai trimiți pm că o să îți bag pula pă gât...Nu înțelegi de vorbă bună, o să ne vedem când nici nu te aștepți.Ai grija cum si cu cine vb! Cred ca nu-ti respecti proprii parinti, cretinule, haimana care ai facut scurta la mana dand minusuri! 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 7, 2018 Cei mai multi umbla pe acest site de curve, fii sigur! Aici se descarca si ei de grijile zilnice! 2
akym2k Reputație: 81 Postat Mai 7, 2018 Oras:C Oras:C Postat Mai 7, 2018 Selfie cu pasarica mea mica post-263482-0-86450300-1525294465.jpgasta e pizda ta?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Pe mine ma debusoleaza faptul ca indivizi ca cel de sus care este clar ca are probleme neuro psihice si comportamentale in Romania au drept de vot..si mai mult umbla liberi pe strada...ne mai miram de ce sunt violati si agresati copii si batrane... mda.... asa este ... oricum omu e dus nu pot sa ii cer prea multe . Am vorbit si frumos am si rugat dar degeaba ... am primit si apeluri etc cu amenintari si asa mai departe ! O sa fac demersurile cu politia ca poate omu isi si pune in plan ceea ce spune ca vrea . Pana una alta big like la ceea ce tu ai spus . Te pup cu drag 1 12
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 asta e pizda ta?Nu dragule , daca te uiti la pozele mele cat si la aia ce nemernicul acela a postato difera culoarea pieli . Iar ceea cu pasarica mea care eu am postato da este a mea . Cat asta care el a postat-o nu este a mea .
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Disponibila pana tarziu ❤ 1 12
akym2k Reputație: 81 Postat Mai 7, 2018 Oras:C Oras:C Postat Mai 7, 2018 Nu dragule , daca te uiti la pozele mele cat si la aia ce nemernicul acela a postato difera culoarea pieli . Iar ceea cu pasarica mea care eu am postato da este a mea . Cat asta care el a postat-o nu este a mea .aaa nu m-am uitat la nume . numai la poza acum am vazut =))))) sa moara daca nu mi s-a intosc stomacu pe dos. =))) poate faci si tu o poza mai an detail cu pasarica ta si imi itrimiti si mie pe privat . daca doresti :* 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 aaa nu m-am uitat la nume . numai la poza acum am vazut =))))) sa moara daca nu mi s-a intosc stomacu pe dos. =))) poate faci si tu o poza mai an detail cu pasarica ta si imi itrimiti si mie pe privat . daca doresti :*da probabil cand o sa am timp o sa postez direct
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Disponibila astazi pana la 19:00 Apoi revin dupa ora 22 pana dimineata Va pupacesc cu drag si va astept . A voastra Carla in forma maxima de un blowjob perfect
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 8, 2018 Nu dragule , daca te uiti la pozele mele cat si la aia ce nemernicul acela a postato difera culoarea pieli . Iar ceea cu pasarica mea care eu am postato da este a mea . Cat asta care el a postat-o nu este a mea .a ta e cu bila:)) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 9, 2018 Up Ce unghiute :-) 1
soky92 Reputație: 252 Postat Mai 9, 2018 Telefon: 00000000000 Oras:Buc Telefon: 00000000000 Oras:Buc Postat Mai 9, 2018 😊Big like. Ne vom revedea curand !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum