avecenna Reputație: 148 Postat Iunie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2018 Ai deranjat-o tu cumva eu o cunosc de mult si merg des la ea . Sigur a deranjat-o ceva la tine , aspectul ei este pentru bbw dar tie iti plac fetele slabute de ce ai ramas?Foarte posibil sa o fi deranjat. Nu stiu cu ce (sunt destul de sigur ca ma confunda, eu ma rad o data pe saptamana) si sincer nici nu ma intereseaza. Si chit ca nu imi plac bbw, eram destul de lipsit de optiuni la ora aia, de aceea am ramas.
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 9, 2018 Asta e ultima recenzie ca sa intelegi tu !ala era sangre cu prezervativele...Parca zicea ca nu deschide usa si-si ia masuri de siguranta:) 2
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Buna ziua, Acum doua saptamani am facut o vizita domnisoarei Carla. Un pic greu de gasit locatia, dar m-am descurcat, tehnologia.. Garsoniera foarte ok, baia la fel, nu am nimic de reprosat. Programarea facuta cu whatsapp-ul a decurs foarte bine, si a fost respectata de amandoi intocmai. Carla este o fata super de treaba, comunica destul de lejer, amabila, draguta la fata, are ceva kg.. c'est la vie. Am discutat cateva lucrusoare dupa care am mers pe rand la dus. Actiunea a inceput cu un oral bun din partea ei, priviri interesante, schimbari ritm, la normal am schimbat cateva pozitii, a decurs destul de relaxat toata treaba. Finalizat CIM. Locatie: 9 Aspect: 7 Oral: 8 Normal: 9 Igiena: nimic de reprosat Pret: 150/ora De vizitat/revizitat: Da / Da
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Buna ziua, Acum doua saptamani am facut o vizita domnisoarei Carla. Un pic greu de gasit locatia, dar m-am descurcat, tehnologia.. Garsoniera foarte ok, baia la fel, nu am nimic de reprosat. Programarea facuta cu whatsapp-ul a decurs foarte bine, si a fost respectata de amandoi intocmai.Carla este o fata super de treaba, comunica destul de lejer, amabila, draguta la fata, are ceva kg.. c'est la vie. Am discutat cateva lucrusoare dupa care am mers pe rand la dus. Actiunea a inceput cu un oral bun din partea ei, priviri interesante, schimbari ritm, la normal am schimbat cateva pozitii, a decurs destul de relaxat toata treaba. Finalizat CIM. Locatie: 9 Aspect: 7Oral: 8Normal: 9 Igiena: nimic de reprosat Pret: 150/ora De vizitat/revizitat: Da / DaMultumesc mult . Te mai astept cu drag
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 ala era sangre cu prezervativele...Parca zicea ca nu deschide usa si-si ia masuri de siguranta:)Calm Sangre este un super baiat .
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 9, 2018 Am zis doar c-a venit cu prezervative, nu altceva 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 9, 2018 Am zis doar c-a venit cu prezervative, nu altceva 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Buna ziua, Acum doua saptamani am facut o vizita domnisoarei Carla. Un pic greu de gasit locatia, dar m-am descurcat, tehnologia.. Garsoniera foarte ok, baia la fel, nu am nimic de reprosat. Programarea facuta cu whatsapp-ul a decurs foarte bine, si a fost respectata de amandoi intocmai.Carla este o fata super de treaba, comunica destul de lejer, amabila, draguta la fata, are ceva kg.. c'est la vie. Am discutat cateva lucrusoare dupa care am mers pe rand la dus. Actiunea a inceput cu un oral bun din partea ei, priviri interesante, schimbari ritm, la normal am schimbat cateva pozitii, a decurs destul de relaxat toata treaba. Finalizat CIM. Locatie: 9 Aspect: 7Oral: 8Normal: 9 Igiena: nimic de reprosat Pret: 150/ora De vizitat/revizitat: Da / Da 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Disponibila asta seara pana tarziu dragilor ! 5 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Buna dragilor astazi voi fi in locatie dupa ora 12:30 pana tarziu . 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Buna dragilor astazi sunt disponibila pana la 05:00 dimineata. Va pupacesc cu drag ! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 12, 2018 Disponibila asta seara pana tarziu dragilor !Vedeta de cinema, nu alta...fa si tu filmulete sa intri pe xvideos...poate ai succes...iti creste cota, da nu stiu cat stii s-o sugi. . 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Vedeta de cinema, nu alta...fa si tu filmulete sa intri pe xvideos...poate ai succes...iti creste cota, da nu stiu cat stii s-o sugi. . chiar nu iti vad rostu pe topicul meu ! Tu nu faci nimic decat sa ne stresezi si sa ne agresezi ! Mergi in alta parte si lasa topicul curat . 2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Disponibila pana tarziu 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Disponibila pana tarziu 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 12, 2018 Invata de la fetele cu talent ca deliaro ... 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Invata de la fetele cu talent ca deliaro ... Mars ma ca nu ti-a cerut nimeni tie parerea si nici nu ne intereseaza . Ce incerci tu acum e josnic . Mars la cotet 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 12, 2018 Mars ma ca nu ti-a cerut nimeni tie parerea si nici nu ne intereseaza . Ce incerci tu acum e josnic . Mars la cotetNu sunt caine, sa-mi zici " mars ", nesimtito! Atat timp cat sunt pe forum si parerea mea conteaza! Mai josnica fiinta ca tine, mai rar... 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 12, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 12, 2018 Ai grija, ti-o cauti cu lumanarea, esti pe lista lui neagra! :Gost 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Nu sunt caine, sa-mi zici " mars ", nesimtito! Atat timp cat sunt pe forum si parerea mea conteaza! Mai josnica fiinta ca tine, mai rar...Ce cuvant ai animalule ? Tu esti om? Iti spun eu cand lovesti o femeie nu te numesti om cretinule . Mergi la alta masa aici este ocupat .
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ai grija, ti-o cauti cu lumanarea, esti pe lista lui neagra! :GostPe naiba asta nu are ce cauta la mine , stie foarte bine ca nu îi merge .
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Disponibila astazi pana tarziu dragii futaciosii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum