Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

post-258159-0-41978000-1529115438_thumb.jpg

post-258159-0-31097600-1529115451_thumb.jpg

post-258159-0-08624000-1529115466_thumb.jpg

Vizitator carladristor
Postat

Am fost si eu la domnisoara saptamana trecuta , programat destul de tarziu , locatie undeva pe Burebista daca nu ma insel , super usor de ajuns , atitudine 10+ fata foarte ok dezghetata , decartat 200 + un mic cadou stie ea , trecut la actiune oral cu Cim , fata este de nota 10 nu ce reprosa super curata , locatie curata . Eu o sa mai revin sa o vizitez si pe colega ei , sper ca isi mai aduce aminte de mine

Fost-am iar la draga duduie in berceni de data aceasta. Azi se muta inapoi in burebista.

Locatia ok-ish dar tot mai bine erea dincolo :))

Programare facuta ieri pentru azi.

Actiunea : si de la capat cu liniutza

- optat pentru un oral de inceput cu grija la outze supt lins, micul soldat si el tratat corespuzator din nou tente de deep.

- normal cu transa deasupra dar pt o perioada scurta, oboseste, luata pi la spatiii pii la spatii fund ferm si frumos, apropiindu-ma denpunctul culminant se scoate capisonul

- scurt oral cu cim, continuund actiunea si dupa eliberarea presiunii din boiler cu mici incalceri ale degetelor picioarelor din partea mea.

Scuipat, clatit... o zi buuna !

Tigarea de final formalitatile de sfarsit si va spun :la revedereeee !

Note:

Oral 9

Normal 8

Amenda 100ron finalizarea

Durata aprox 30min

O seara placuta dragi futaciosi si "pofticioase"

Zilele trecute am vizitat-o pe Carla si bine am facut.

Putin intortocheat, dar am ajuns. Garsoniera curata, cu tot ce trebuie pentru o astfel de activitate, baia curata.

Carla este o gazda foarte agreabila, arata foarte bine (chiar nemachiata) pentru amatorii de rubiconde. Piesa ei de reyistenta este fundul mare, rotund si tare. Sanii sunt de marime medie, neafectati de gravitatie.

Dupa o tigare de acomodare, fata a trecut la dus neinvitata si va asigur ca are o igiena impecabila.

Singurul punct care as avea sa ii reprosez este acel al lipsei FK, desi este trecut in servicii, cu mie a acceptat doar sarut pe buze.

Oralul este unul foarte placut, la care contribuie si cercelul din limba. Nu a dat atentie zonelor invecinate.

Carla m-a impresionat prin bun-simt si civilizatie, poti discuta multe cu ea. Este docila si se pliaza pe dorintele clientului, fara a trece insa peste anumite limite ale ei (vezi lipsa FK). Nu se preface ca este in extaz, dar nici nu te face sa te simti nedorit in timpul actiunii.

Halatul 150.

Note: aspect 9 (pentru amatorii de plinute).

Igiena: 10

GFE: 8,5 (depunctata pentru lipsa FK)

Oral: 8,5

De revenit, cu siguranta.

Normal: doar o tentativa din vina mea.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Fereasca Dumnezeu a inceput clonele.

Lipsesc o zi si hop apar ziarele .

Stati linistiti oricum nu va vad rostu sa scrieti prostiile astea tin sa va anunt ca ma voi retrage in foarte scurt timp . Nu va mai obositi ati reusit sa ma faceti sa ma retrag

E de bine...pacat ca n-am putut sa ma bucur de prezenta ta :-) :-) salutari si pestelui care a luat aceasta inteleapta decizie! A vazut si el ca nu mai tine...

• Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

E de bine...pacat ca n-am putut sa ma bucur de prezenta ta :-) :-) salutari si pestelui care a luat aceasta inteleapta decizie! A vazut si el ca nu mai tine...

Sincer nu imi permit sa ma pis pe tine ! Cine a fost la mine stie ca nu lucrez cu asa ceva , cat despre retragerea mea stai parcat plec din cauza agresorilor ca tine si oamenilor infecti ca tine !

Ca sa intelegi tu esti un penibil care esti refuzat din toate partile , faptul ca ai venit cu 5000 de clone nj te scuza cu nimic tot un cacat ramai . Ps nu ma face sa public fățăul tau pe aici .iesi afara javra oridinara

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Disponibila pana tarziu in noapte

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna karla !!! Face fuck accepti ? Sa fi tinuta de cap ? La marginea patului ? Mersi !!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Am fost acum 2 săptămâni la Carla,o fata durdulie, pozele o avantajează mult, e mare diferență fata de realitate,corp netonifiat, sâni lăsați, cur mare și moale, în locație dezordine maxima, haine aruncate peste tot, la baie tot la fel noroc ca făcusem dus acasă...Bani au fost ceruți înainte. Acțiunea a debutat cu oral neprotejat bine executat, e punctul ei forte cred, cu CIM. Nr. 2 normal și capra unde am simțit și niște mirosuri suspecte, nu s a spălat deloc în prezenta mea, ejaculat în preze și plecat.

Acțiunea door to door 35 min.

Note:

Locație 7

Duduia 7

Oral 8,5

Normal 7

Halat 150 ron

Recomandare:nu

Vizitator carladristor
Postat

Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania .

Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie

Vizitator carladristor
Postat

Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania .

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...