Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania .

Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie

Vizitator carladristor
Postat

Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania .

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

Vizitator carladristor
Postat

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

post-258159-0-59367000-1529252068_thumb.jpg

post-258159-0-97653100-1529252079_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Inteleapta decizie. Felicitari!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dai si o petrecere de sfarsit de cariera Carla ?  Un gangbang ceva ? :D   Trebuie sa fie ceva memorabil, altfel nu are nici un rost.

Vizitator
Postat

Auzi am fost

Recenzie de 10

Vizitator carladristor
Postat

Auzi duoamna

A zis Nonorocita dă Corina ca ai pierdut mult in seara asta

=))))) wtf

Mai mai mai lasa fata :))))

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Gata, ai facut suma da bani? Pleaca in italia...

• Minus 2
Vizitator carladristor
Postat

Gata, ai facut suma da bani? Pleaca in italia...

in locul tau nici macar nu as avea tupeul de a scrie. Dea lungul timpului ai agresat femeile , ai santajat si le-ai terorizat . Pe tine chiar nu te inteleg ai facut un circ total pe acest forum cu clonele tale. De ce nu incerci sa te reprofilezi pe altceva??? Te-am rugat sa eviti topicul meu tu chiar vrei sa iti public fățăul tau de om obsedat ??? Am inteles ca ai probleme insa aici nu este spitalul nr 9 , noi nu te putem trata pentru depresiile tale . Ps te asteapta spitalul Alexandru Obregia
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Dragilor astazi sunt liberaa de la 3 (noaptea) pana la 8 dimineata

• Minus 1
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

:))

Eu cred ca minti si vom vedea postari si dupa 1 iulie (valabil, disponibila etc).

Vizitator carladristor
Postat

:))

Eu cred ca minti si vom vedea postari si dupa 1 iulie (valabil, disponibila etc).

poate ma razgandesc si nu mai plec din tara :)))) poate insa niciodata sa nu spui niciodata
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:London
  • Oras:London
Postat

Am cunoscut-o pe Karla acum 2 ani de zile in vizita la un salon de masaje in U.K ,pot spune ca din 10 fete ea ieșea cel mai mult in evidentă din cauza chipului angelic si curului bombat .Pot spune ca este o fata de 10 la aspectul ei exterior si de 10+ la comportament,ceea ce după 2 ani cand am revăzut-o pe site din primele 2 poze ma făcut sa o recunosc imediat si abia aștept sa o reîntâlnesc !te pup Karla si sper sa ne vedem curând !

All the best ,fuck the rest !

Vizitator carladristor
Postat

Am cunoscut-o pe Karla acum 2 ani de zile in vizita la un salon de masaje in U.K ,pot spune ca din 10 fete ea ieșea cel mai mult in evidentă din cauza chipului angelic si curului bombat .Pot spune ca este o fata de 10 la aspectul ei exterior si de 10+ la comportament,ceea ce după 2 ani cand am revăzut-o pe site din primele 2 poze ma făcut sa o recunosc imediat si abia aștept sa o reîntâlnesc !te pup Karla si sper sa ne vedem curând !

All the best ,fuck the rest !

Iti multumesc mult si abea astept din nou reîntalnirea . :* :*
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

In anglia? :-) :-)

ce este de ras?
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Ai fost in Anglia tu? E adevarat ce zice? Eu nu cred!

Din fericire pentru mine am fost timp de 4 ani:) ca sa intelegi tu pentru inteligenta ta aia proasta
  • Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...