Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie 1 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 17, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 17, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatieInteleapta decizie. Felicitari! 2
sweet glory Reputație: -366 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Dai si o petrecere de sfarsit de cariera Carla ? Un gangbang ceva ? :D Trebuie sa fie ceva memorabil, altfel nu are nici un rost.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Auzi duoamna A zis Nonorocita dă Corina ca ai pierdut mult in seara asta =))))) wtf Mai mai mai lasa fata :)))) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 18, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatieGata, ai facut suma da bani? Pleaca in italia... 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Gata, ai facut suma da bani? Pleaca in italia...in locul tau nici macar nu as avea tupeul de a scrie. Dea lungul timpului ai agresat femeile , ai santajat si le-ai terorizat . Pe tine chiar nu te inteleg ai facut un circ total pe acest forum cu clonele tale. De ce nu incerci sa te reprofilezi pe altceva??? Te-am rugat sa eviti topicul meu tu chiar vrei sa iti public fățăul tau de om obsedat ??? Am inteles ca ai probleme insa aici nu este spitalul nr 9 , noi nu te putem trata pentru depresiile tale . Ps te asteapta spitalul Alexandru Obregia 2 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 18, 2018 Pe cine am santajat?? :-) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Dragilor astazi sunt liberaa de la 3 (noaptea) pana la 8 dimineata 1
germin Reputație: 35 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Iunie 18, 2018 Dragilor exact cum am spus ca ma voi retrage tin sa mentionez ca voi mai lucra pana pe 28 , 29 apoi ma voi retrage din acest job definitiv din Romania . Astazi sunt de gasit pana tarziu in locatie :)) Eu cred ca minti si vom vedea postari si dupa 1 iulie (valabil, disponibila etc).
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 :)) Eu cred ca minti si vom vedea postari si dupa 1 iulie (valabil, disponibila etc).poate ma razgandesc si nu mai plec din tara :)))) poate insa niciodata sa nu spui niciodata 1 1
zeit6eistss Reputație: 1 Postat Iunie 18, 2018 Oras:London Oras:London Postat Iunie 18, 2018 Am cunoscut-o pe Karla acum 2 ani de zile in vizita la un salon de masaje in U.K ,pot spune ca din 10 fete ea ieșea cel mai mult in evidentă din cauza chipului angelic si curului bombat .Pot spune ca este o fata de 10 la aspectul ei exterior si de 10+ la comportament,ceea ce după 2 ani cand am revăzut-o pe site din primele 2 poze ma făcut sa o recunosc imediat si abia aștept sa o reîntâlnesc !te pup Karla si sper sa ne vedem curând !All the best ,fuck the rest !
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Am cunoscut-o pe Karla acum 2 ani de zile in vizita la un salon de masaje in U.K ,pot spune ca din 10 fete ea ieșea cel mai mult in evidentă din cauza chipului angelic si curului bombat .Pot spune ca este o fata de 10 la aspectul ei exterior si de 10+ la comportament,ceea ce după 2 ani cand am revăzut-o pe site din primele 2 poze ma făcut sa o recunosc imediat si abia aștept sa o reîntâlnesc !te pup Karla si sper sa ne vedem curând !All the best ,fuck the rest !Iti multumesc mult si abea astept din nou reîntalnirea . :* :* 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 In anglia? :-) :-) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 In anglia? :-) :-) ce este de ras? 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 Ai fost in Anglia tu? E adevarat ce zice? Eu nu cred! 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Ai fost in Anglia tu? E adevarat ce zice? Eu nu cred!Din fericire pentru mine am fost timp de 4 ani:) ca sa intelegi tu pentru inteligenta ta aia proasta 2 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 Si faceai masaj si sex? Si de ce te-ai intors.. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum