Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

s-a certat cu parintii:( saraca...

Nu ma mam pisat pe tine! Si inca o fac in continuare idiotu forumului
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

s-a certat cu parintii:( saraca...

si inca ceva nu aduce cuvantul parintilor mei pe forum ca ma pis pe tine javra ordinara
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Am ajuns și eu azi la domnișoara Carla in urma unei discuții pe Wapp am primit locația pe undeva pe la Dristor prin spate. Am fost cam scurt și la obiect din cauza timpului ca fugisem de la munca, am achitat 150ron doua finalizări on+np. Fata nu mi sa părut grabita, era învelită in prosop când am ajuns tocmai ieșise din dus fiind primu pe ziua de azi am stat la o tigara după am fugit in pat sa apucat de oral pana a ajuns in poziția de drepți după care la echipat și sa pus pe spate pentru normal unde in 7/8min eram K.O. Dupa prima fin am stat vreo 10 min de vorba și ne-am apucat de a doua unde am vrut doar oral neprotejat, fata trăgând totul pana la ultimu strop la finalizare. Note:

oral 8 (ajutat de mâna)

Normal-9

Aspect fizic - undeva la nota 7.

Curățenie fata 10.

Curățenie casa nu se punctează ca nu am fost sa ma mut acolo.

De revenit pentru mine da. Alții poate au alte așteptări și pretenții.

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Up

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Disponibila dupa ora 12:00

• Minus 1
Postat

O experienta ok, o fata onesta zic eu, oralul bun, am incercat si cateva pozitii in care chiar s-a miscat bine.

Fata e vizitabila, rautaciosii n-au decat sa se abtina.

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

O experienta ok, o fata onesta zic eu, oralul bun, am incercat si cateva pozitii in care chiar s-a miscat bine.

Fata e vizitabila, rautaciosii n-au decat sa se abtina.

multumesc
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Carla,nu vad nimic mentionat de anal,este extra sau nu este deloc?

Vizitator carladristor
Postat

Buna nu fac anal ! Momentan ma mai gandesc la asta

• Minus 1
  • Oras:With your mother
  • Oras:With your mother
Postat

Sincer ar trebui sa ai mai multa grija de igiena ta pentru ca totusi platim sa futem o femeie curate. Eu am crezut ca pe forum am scapat de cele de pe centura. Vad ca ai scris ca ai lucrat in afara tari, tot asa faceai si acolo ? Nu aveai cum sa lucrezi n afara tari cu servciile astea asa ca numai miti degeaba. Ma programez telefonic la ea asta pt ca am vazut cateva poze pe forum.Imi plac cele putin grase iar din pozele tale eu asta am crezut. Abia dup ce a dat prosopul jos si dup ace platisem pentru  o ora, gata am avut o mica dezamagire. Totusi eram statut si  daca tot aveam o erectie ...asa ca hai sa futem pe doamna grasa. Am facut dus etc , baia destul de urata sincer, doamna nu prea a auzit de curatenie… wc-ul era super infect... baia este pe stanga cum intri in garsoniera fiin aproape de pat... asa ca m-am tot gandit la acel wc infect. In fine trecem peste asa ca ma pregastesc sa ii dau o muie zdravana si un futai pe masura. Oralul a fost prea putin deep , lins o tara de tot si incercat deep dar nu i-a reusit deloc asa ca am zis sa trecem la normal. Aici posibil sa se fi suparat pentru ca a dat sa ma sarute dare eu m-am retras elegant, pur si simplu este sub nivelul la care sarut eu, asa ca am zis pas. Futut ceva timp in care am simtit un mic miros de la pasa, oricum era ceva aiurea nu stiam sa il definesc. O rog sa puna caprita si supriza. Ma bag in pasa si cum pompam imediat ma i-a nasul rau de tot, pe buci, intre buci mai exact cred ca ii ramases un mot de cacat. Posibil sa nu se fi sters cum trebuie la baie dupa ce a facut caca... dus nu a facut in prezenta mea.
Aoleu femei ca imi venea sa imi dau matele asa ca am continuat extrem de putin si o pun apoi la o mie mai zdeavana. O muie fara nimic special sincer am luat-o un pc la laba pt ca deja eram sictirit de ea si am finalizat in gura ei. Nu stiu ce sa zic de notare dar asta fata de Nicolle Universitati care este de nota 10 iar umflata asta este de nota 2. Femeie esti de tot cacatul precum cacatul dintre buci. Pe tine ma-ta nu te-a invatat sa te stergi la cur dupa ce faci caca ? Si acum urmeaza sa dea fata up la greu ca sa astupe mesajul/adevarul despre cacatul de ea. Hai te rog dai up la greu, cu fiecare up pe care il scrii demosntrezi tututor ca nu iti place adevarul despre tine. Futangiilor mergeti naiba in alta parte daca nu vreti sa vomati…
Ps. Mare atentie cu camera de filmat din locatie !  Pe mobila din dormitor se afla un obiect la care se tot uita , plus parca m-a pozitionat ca sa stau cat mai spre el. Mortaciunea asta va filmeaza in timp ce sunteti cu ea. Chiar le-am povestit aici unora de tine ,mama ce greseala am facut pt ca au ramas uimiti nemti cum de am rezistat. Cand am sa revin in tara am sa vin sa vad mobila aia cum CAMERA DE FILMAT

Ps. 2 Cica se ma gandeste la anal . Pe bune voi aveti curaj sa bagati in cacat pula voastra ?

• Like 1

Vizitator carladristor
Postat

Fereasca Dumnezeu de cate clone mai ai nevoie? Mai omule cat te chinui de 7 luni sa ma tragi in jos nu vezi ca nu reusesti , poti sa mai faci inca 100000 de clone tot nu voi cade . Tot raman in preferintele unora! Fereasca Dumnezeu din cate persoane au venit la mine sunt 15 recenzi ok si 2 naspa (probabil nu ne-am inteles ) dar la tine deja minti de rupi mai ales faza cu camera . Ti-ai facut cont si ai asteptat timp ca sa imi faci aceasta recenzie . =))))) draga panoramic mai fa inca 10000000 de clone tot nu voi cade pentru ca UNA E CARLITA NUMBER 1

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...