Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Buna astazi voi fi disponibila dupa 16:00
vinsatefut Reputație: 34 Postat August 9, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 9, 2018 Am ajuns si eu la carla acum aproximativ 3 saptamani ma asteptat chiar daca am depasit ora stabilita Ca si locatie garsoniera foarte curata baie dotata cu tot ce trebuie , fata putin impanata dar foarte frumoasa ( mie imi plac fetele mai impanate)Am avut parte de oral cu finalizare orala bine executat si cu atentie la zonele adiacente Normal de vis pot spune accepta orice pozitie fara a comenta fk bine intretinut de amandoi am fost putin dezamagit ca nu face anal dar a compensat prin atitudine Note:Oral 9 (oralul de 10 e greu :))) )Normal 9Locatie 8 foarte curata dar cam micuta Igiena 10 Atitudine 10Halatul 150 Nu stiu daca am scris gresit dar este prima mea recenzie sa speram la cat mai multe pe viitor
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Multumesc . Te mai astept cu drag
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Disponibila pana tarziu in noapte
grivei si labus copii lui xoxo Reputație: 20 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 carla e forta mondiala ! sa moara jean de la craiova :X :X
coolman33a Reputație: -72 Postat August 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2018 Am numai 1 lucru de zisNU NU NU NU NU NU SI NU Nu va mai duceți la ea, locație pe strada Aurel Botea, apartament așa și asa, nu am vizitat baie.Fata grasa, arată că sticla de Perrier, poze cred fffff veche,1m55 și 70kg cred. o burta oribila (gravida?). De obicei ma duc la fete de top. Am vrut sa incerc pe ea "regina sexului orala". Și nu se merita, sex oral mecanic, mașină de cusuta. Normal nu am incercat, terminat repede și plecat Nu mai dați bani degeaba, oricum cred că cumpără shaorma cu bani. Oral prot 3Normal nu am apucatFata 4 cu indulgentaApart 5GFE... Ce e asta?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Am numai 1 lucru de zisNU NU NU NU NU NU SI NUNu va mai duceți la ea, locație pe strada Aurel Botea, apartament așa și asa, nu am vizitat baie.Fata grasa, arată că sticla de Perrier, poze cred fffff veche,1m55 și 70kg cred. o burta oribila (gravida?).De obicei ma duc la fete de top. Am vrut sa incerc pe ea "regina sexului orala". Și nu se merita, sex oral mecanic, mașină de cusuta. Normal nu am incercat, terminat repede și plecatNu mai dați bani degeaba, oricum cred că cumpără shaorma cu bani.Oral prot 3Normal nu am apucatFata 4 cu indulgentaApart 5GFE... Ce e asta? Sa nu ti se faca rau baiatu meu daca ti-am refuzat anumite chesti e normal sa ma acuzi . Ps te-am adaugat pe sectiunea de clienti tepari etc ! Asta ca sa intelegi pe viitor cand mergi la o fata cum sa te comporti ! Arfe de ciorix.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Salutare tuturor, Incep prin a spune ca cine amator de skinny sa nu se oboseasca.Asadar, am sunat, progamat, ajuns in zona foarte usor(m-a ajutat share location). Ajuns in fata apartamentului imi deschide dom'soara, toata un zambet si ma invita inauntru. Stam cateva minute de vorba si decid sa raman pentru 1h. Am mers la dus, baie curata, prosop curat, gel de dus, totul ok. Bun, sa trecem la actiune. Am inceput cu cateva mangaieri, pupaturi dupa care s-a lasat cu un oral demential,deepthroat, umed, dupa care am trecut la normal, schimbat cateva pozitii si finalizat in prezervativ. Am mai stat cateva minute bune de vorba, fata fiind foarte deschisa si vorbareata:)) dupa care am trecut la actul 2 care a inceput, bineinteles cu acel oral care pe mine m-a impresionat teribil. Am continuat cu un doggy-style, dupa care am trecut iar la acel oral deep si umed cu o finalizare orala. Note: Locatie: 9 - Zona buna, linistita. Camera de lucru curata, la fel si la baie.Igiena: 8 - Nu am simtit ceva suspect, dar nu am vazut-o sa faca dus nici la venire si nici la plecare.Normal 8 - Nu exceleaza dar se implicaGFE 9 - fire joviala, vorbareata, atenta cu tine si la cerintele tale.Oral 10 - ma repet daca spun de ce.CIM - DaAnal - Nu stiu, nu am intrebat Cum ajung prin Bucuresti voi reveni cu drag! Ahh, am uitat! Cadoul este 80/150. Semnat,"Vecinul" Am ajuns la Carla sambata spre duminica boaptea, m-a așteptat întrucât am depășit ora convenita, eu fiind in trecere. Ce pot ss spun locatia garsoniera Ok, fata grasuta cu trasaturi frumusele, oral cim cu finalizare executat cu deepthrost umed etc, are pierce in limba si in pasarica, normal bun nu comenteaza sta cum vrei, fk cob tot ce vrei mai putin anal 150 ora..eu m-am simtit OK e prima mea recenzie, scuze La Carla am fost de doua ori in ultimul timp. Prestația e buna, e de găsit mai mereu, nu te grăbește și prețul e ok. Prima data i.am dat 80lei, a doua oară 100, finalizare orala, bine făcută, fara grabă. Este o bună opțiune și pe timp de noapte. Recomand. Am fost si eu curios despre ce este vorba aici si am purces la locul faptei . Programare respectata in mare parte , mai putin cele 10 min de asteptare in fata blocului " pentru a face un dus ;) " Fata este ok , draguta , vorbareata , amabila , fara figuri si aere de diva , cu ceva (mai multe ) kg in plus , deci fiind departe de gusturile mele nu voi nota aspectul fizic . Decartat 150 lei si sunt invitat la o tigara si o cola in bucatarie pentru o mica socializare . Reintors la locul actiunii am avut parte de un oral acceptabil , ceva deep si cam atat . Cand simt ca a obosit ( gentleman ce pula mea ), o dau la o parte cu intentia de a baga milogu' in traista si observ un pierce la pasa . Pai n-ai cum sa-l lasi asa frate , si dai si lupta cu cercelul pana mi-a amortit limba . Bagat preze si dai misionar pana la terminare . Dus , tiagara , 20-30 de vorbe si propunerea pentru runda a 2-a . Aici este mai complicat cand nu ai in fata ce-i place ochiului , asa ca fata s-a chinuit , dar ... ... In concluzie, fata este ok pentru amatorii genului , servicii la limita , igiena ok . Prima mea recenzie desii sunt inregistrat de mult n-am avut inca curajul sa purced in a pune planul la bataie si sa actionez.Cursu' zilei plictiseala si cu chef de un oral iau pagina la urmarit ca Sf biblie si caut din anunt in anunt, sun si dau mesaje vreo 2h si nici un succes.... pana dau de anuntul domnisoarei care isi lauda oralul. Micul soldat confirma interesul... ia si suna. Programare in jur de ora 19. Intrat 19:20, salutat, donsoara' bustiera,prosopel. Si un catelus mic la primire :))Spus-am ce doresc...Incepem cu un oral np cu fin orala... fratilor, se infige in ea, ventuza, umed, fara dinti, cu ceva incercari de deep ( micul pompier nefiind vreo anaconda, deci nam inecato) dar foarte placut. Statut fiind de cv vreme in max 5min si ctv miscari de falci, am rabufnit ca un gaizer in domnsoara'.5min pauza ( scuipat soldatii in chiuveta, o tigara) purcedem la nr 2, bn inteles ca din nou oral de inceput dupa igienizarea cu sfantul servetel umed, anacondelul prinde viata, masculanul pus ca scut, incepem dan leo missioner, pompat ( fata uda a intrat ca in branza zici ca acolo ii erea locul) schimbat pozitia de sacrificiu, capritza, pompat ca incredibilul hulk de curgeau apele pe mine ca-n sahara, incepe oleaca sa geme, sunet placut urechilor siiiii terminat, sinuciderea soldatilor actul 2.Fundul demential marisor, bn proportionat si ferm.Note:Aspect : 8 ( fata normala nu miss nu top dar nici sa nu fie placut ochiului, sanii usor lasati, mameloane suculente, fund misto.Oral: 9 np cu cim o placereNormal: 8 in misionat dadea cv contre dar nu eream sincron, doggy placut.( aici si pentru ca eu sunt si mutu.. si nu dau directive ca la rutiera .. astept sa vina de la sine)Decartat 150miei blanzi 2fin 30min(Easy money)De revenit pentru oral... poate face pret special ca nu se munceste mult :)) Ok... nu stiu ce aveti voi cu fata asta, dar mie sincer pozele mi-au facut cu ochiul si chiar daca am vazut recenzii negative si circul de aici, am decis sa ii fac o vizita. Probabil o sa imi sara lumea in cap, dar fata este chiar mai draguta decat in poze si in nici un caz nu este grasa... da, nu este 90-60-90, dar nici grasa nu e. Ajuns in locatie, invitat la un pahar de suc, discutat un ce si cum imi place, apoi am trecut la actiune. Oralul pot sa zic ca a fost foarte ok cu atentie la zonele adiacente si tentative reusite de deep. Am zis sa ii intorc si eu favorul si am avut placerea sa ii descopar pierce-ul care nu e la vedere. Aici nu stiu ce sa zic.. ori s-a simtit bine, ori mi-au curs mie balele :)). Trecut inapoi la un mic oral... lady on top, misionar, doggy si finalizat. Locatie: 9Oral: 9 pentru deep si limbile pe oo, data viitoare poate incerc si cu finalizareNormal: 8 pentru ca nu a stat prea mult in lady on top :), dar in rest, nimic de reprosat.. pasarica destul de strimtaGFE: 9 incearca sa se faca placuta, sarutari, mangaieri...nu am avut parte de FK cu acel pierce :( dar probabil nu am facut clickAspect: sa zicem 8... nu este perfecta dar are carnea tare pe ea si este simpatica la fataPret: 150 ron pentru 1 ora De revenit... desigur, daca nu dispare de pe piata si dupa ce mai testez si alte "capreoare". Fost-am iar la don'soara.Am reusit sa fur 1h din program si sa o vizitez.Programat whats'up.Ajuns la locatie, toate bune si frumoase, cu un iz frumos de gel de dus, stat-am la tigarea de preludiu, discutat-am una alta si trecut-am la treabaa....Lenjeria proaspat spalata inca uda erea, buna pe timp canicular, azi nu prea dar macar erea proaspat igienizata :))Dat-am niste limbutze, jucat-am cu-n cercelus dragut, trecut-am la fapteee....Un oral umed si bun capitulat cu un cim destul de incarcat (statut-am de ceva timp)Baut un pahar de suc, o lula cancerigena, o mica barfa si trecut-am iar la treabaaa.Nr. 2 tot un oral, destul de chinuitor pentru ea, ca deh termin mai repede, incercat saraca si cu deep si cu manuta si cu limba, cand pe stanga cand pe dreapta, terminat-am nam putut...Cervicala bate-o vina schimbam pozitia incetishor,Eu in picioare, ea pe pat picior peste picior... si dai si dai cu fruntea-n burta se lupta ca amazoanca ( eu ne avand cn stie ce burta, deci o lua bine de tot), chinuit-sar olecuta, mila mie mi se facu, si stransai tare din cur, s-uite asa incet incet terminat-am eu din nooou...Per total 2 numere de oral cu cimTimp total de executie jos textila- ia textila 1h:15min.Decartat 200ronExperienta nota 8-9 pentru perseverenta in a ma termina de tot.Seara faina va urez, asta a fost tot.Ma inclin :p Zilele trecute am vizitat-o pe Carla si bine am facut.Putin intortocheat, dar am ajuns. Garsoniera curata, cu tot ce trebuie pentru o astfel de activitate, baia curata.Carla este o gazda foarte agreabila, arata foarte bine (chiar nemachiata) pentru amatorii de rubiconde. Piesa ei de reyistenta este fundul mare, rotund si tare. Sanii sunt de marime medie, neafectati de gravitatie.Dupa o tigare de acomodare, fata a trecut la dus neinvitata si va asigur ca are o igiena impecabila.Singurul punct care as avea sa ii reprosez este acel al lipsei FK, desi este trecut in servicii, cu mie a acceptat doar sarut pe buze.Oralul este unul foarte placut, la care contribuie si cercelul din limba. Nu a dat atentie zonelor invecinate.Carla m-a impresionat prin bun-simt si civilizatie, poti discuta multe cu ea. Este docila si se pliaza pe dorintele clientului, fara a trece insa peste anumite limite ale ei (vezi lipsa FK). Nu se preface ca este in extaz, dar nici nu te face sa te simti nedorit in timpul actiunii.Halatul 150.Note: aspect 9 (pentru amatorii de plinute).Igiena: 10GFE: 8,5 (depunctata pentru lipsa FK)Oral: 8,5De revenit, cu siguranta.Normal: doar o tentativa din vina mea. Fost-am iar la draga duduie in berceni de data aceasta. Azi se muta inapoi in burebista.Locatia ok-ish dar tot mai bine erea dincolo :))Programare facuta ieri pentru azi.Actiunea : si de la capat cu liniutza- optat pentru un oral de inceput cu grija la outze supt lins, micul soldat si el tratat corespuzator din nou tente de deep.- normal cu transa deasupra dar pt o perioada scurta, oboseste, luata pi la spatiii pii la spatii fund ferm si frumos, apropiindu-ma denpunctul culminant se scoate capisonul- scurt oral cu cim, continuund actiunea si dupa eliberarea presiunii din boiler cu mici incalceri ale degetelor picioarelor din partea mea.Scuipat, clatit... o zi buuna !Tigarea de final formalitatile de sfarsit si va spun :la revedereeee !Note: Oral 9Normal 8Amenda 100ron finalizareaDurata aprox 30minO seara placuta dragi futaciosi si "pofticioase" Am fost si eu la domnisoara saptamana trecuta , programat destul de tarziu , locatie undeva pe Burebista daca nu ma insel , super usor de ajuns , atitudine 10+ fata foarte ok dezghetata , decartat 200 + un mic cadou stie ea , trecut la actiune oral cu Cim , fata este de nota 10 nu ce reprosa super curata , locatie curata . Eu o sa mai revin sa o vizitez si pe colega ei , sper ca isi mai aduce aminte de mine Salut.vizitat pe domnisiara Carla sambata trecuta vb in prealabil pe watzap cam pe la ce ora o pot găsi libera ,fata foarte comunicativa ,un plus ptr.ea .Ajuns in locatie ,care este la parter fata ma antampinat foarte bine dispusa ,locatie foarte ok,era răcoare ,afara fiind foarte cald .Fata este foarte draguta ,o brunete miniona cu niste sani nr 2-3 cred si un fund superb.Dupa prezentările de rigoare si enumerarea tarifelor si a serviciilor am ales sa stau o ora adică 150 ron cu 2 fin .face si fin orala si fr.kiss de care din păcate nu am beneficiat ,poate data viitoare .Primul nr a debutat cu un oral nep .cu fin orala la alegera mea ,fata al face foarte slow si umed ,nu te grabeste si nu sa oprit pana nu am terminat .L a facut atât de bine ancat ma epuizat al doilea nr a avut loc dar nu am mai reusit sa termin ,cu toate ca am ancercat si piersicuta ei ,dar nu a fost vina ei ,probabil oboseala si a spus cuvântul eu avusesem o sapt ancarcata.Oricum eu am renuntat ,dupa care am mai stat la o tigara chiar la andemnu ei spunandu mi ca nu are momentat nici o programare.Am ramas placut surprins ,fiind o fata lipicioasa ceea e mie ami place asta la o femeie.ca note : Oral 9 nep cu fin orala ,sex 9, Gfe 10,locatie 10.o sa mai revin cand trec prin zona si timpul ami permite ,deci concluzie e ca mai bine va duceri si vedeti voi cum sta treaba ,daca ma luam dupa forum nu cred ca o vizitam si rau făceam ,e o tipa super .ms frumos Carla
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Azi am vizitato si eu pe Carla,Locatie intre babanovac si budapesta ,programare prin what mi a zis ca are timp doar de o fin Ajung imi deschide bruneta din poze,simpatica la fata, la corp putin plinuta dar nu este rea.Actiunea a inceput cu un oral ok mai are de lucrat atenta si la zonele adiacente,la normal am schimbat 3 pozitii,nu ii place deasupra si pe la spate nu sta tocmai bine se cam trage,este amabila te intreaba cum vrei,nu face analPare incepatoare dar isi da silinta Locatie-8 Oral-8 putin deep Normal-8 Platit 100 pt o fin,ar merita cand mai prinde experienta..sa zicem ca este ok de vizitat.app Carla ti ai luat dus? :)
coolman33a Reputație: -72 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2018 Nu ai refuzat nimik. Că nici nu te am întrebat de nimik... Înseamnă că nu știi care client am fost... Faci ce vrei. Crezi că dacă bagi recenzie false sau mai veche peste al meu... Nu se vede. Bine că ai corset pt poze de profil, așa nu se vede burta
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Nu ai refuzat nimik. Că nici nu te am întrebat de nimik... Înseamnă că nu știi care client am fost... Faci ce vrei. Crezi că dacă bagi recenzie false sau mai veche peste al meu... Nu se vede. Bine că ai corset pt poze de profil, așa nu se vede burta uite care e faza imi pare mie sau izncerci sa strici topicul ! Ai facut redenzie gata poti sa iti vezi de drumul tau nu sa stai si sa tot comentezi .stiu foarte bine cine ai fost . Asta e e strict parerea ta despre mine . Haide evita topicul
coolman33a Reputație: -72 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2018 Uite. Mai dai un minus și aici, că la asta vad că te pricepi. Cred că tu vrei sa strici profilul meu aici, adevărat doare mai tare
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 CaeKarla e fortzza te puuuuuup 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 CaeKarla e fortzza Si tu esti in minus :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Si tu esti in minus :)Ieși =)) 1
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 carla e sefa da pa dristor 1
_comisarul_ Reputație: -328 Postat August 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat August 10, 2018 Da plm... 5
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 11, 2018 Postat August 11, 2018 Disponibila astazi pana tarziu dragilor
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Postat August 12, 2018 Buna dimineata dragilor, astazi voi fi disponibila dupa ora 09:00 dimineata pana tarziu seara . Va pupacesc cu drag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum