Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Postat August 12, 2018 Dragilor maine voi fi la birou intre orele =10:00 (dimineata) > 13:00 . Apoi voi reveni dupa 2 dimineata
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Postat August 13, 2018 Bem ceva la ea ? mai bine la mine :) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 Buna dragilor astazi sunt disponibila pana tarziu in noapte . Va pupacesc cu drag
brett10 Reputație: -2329 Postat August 14, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 14, 2018 carla e sefa da pa dristor are prafuri
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 Disponibila pana tarziu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Buna astazi voi fi prezenta in locatie dupa ora 15 pana dimineata ! Va pupacesc cu drag
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Salutare dragilor astazi as dori sa discut cu si despre voi , in ultima perioada am fost rezervata cu voi . Unii dintre voi ați ajuns sa ma cunoasteti , alti nu prea . Recunosc ca sunt o fire calma dar si foarte scarboasa . Astazi fapt ca sunt in locatie am decis sa si fac programari ,printre ele se afla una bucata teapa si una bucata "mos". Ok nu va inteleg de ce se ajung la tepe insa un lucru il inteleg ca incercati sa imi ocupati timpul degeaba . Trec peste chestia asta si incerc sa fiu destul de calma si inteleasa . De astazi rog persoanele cu varsta cuprinsa intre 50-80 sa nu mai ma contacteze sa ajunga la mine deoarece nu doresc sa am niciun fel de act cu acestea! Fapt dovada imi este rusine/mila cand ajungeti la mine sa va spun ca ceva nu este in regula cu voi (uneori pielea,mirosul etc) si prefer sa va spun tampeni intru-cat sa plecati . Doresc sa lucrez doar cu persoane pana in 50 de ani va rog decizia imi apartine si nu doresc sa explic nimanui nimic! O zi buna va doresc si bine'înteles va astept in "barlogul"meu pentru cel nai nebun oral din Bucuresti . Va pupacesc cu drag . 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Disponibila astazi pana tarziu dragilor
bunicul_tau Reputație: -3 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2018 Am fost aseara, probabil eu sunt mosul. Primire infasurata intr-un prosop, moartea pasiunii. Cand am cerut la dus, mi - a zis ca asta nu se poate, ca nu are prosoape curate. Firesc, i - am spus multumesc si am plecat. Si ca trebuia sa-mi spuna asta de la telefon, ca sa nu ne mai irisim timpul niciunul.Eu atat am avut de zis pe tema asta, nu am intrat pentru conversatie. 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Disponibila pana tarziu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Dacă am 85 de ani , pot sa vin ? 3
brett10 Reputație: -2329 Postat August 17, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 17, 2018 arunci banii pe aratarea asta?! 2 16
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Dacă am 85 de ani , pot sa vin ?Pe tine sti ca oricand , esti separat de restul=))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 arunci banii pe aratarea asta?!Din tot forumul asta ai ramas singurul care nu are ce face ! Ideea este ca nu prea te bagam in seama ! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Pe tine sti ca oricand , esti separat de restul=))) :d Mai bine ii dai o teapa . 3
brett10 Reputație: -2329 Postat August 17, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 17, 2018 Din tot forumul asta ai ramas singurul care nu are ce face ! Ideea este ca nu prea te bagam in seama ! :) esti urata ca o baba, fa-ti operatie esteticase culca pula cand te vede 1 16
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 17, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 17, 2018 Cum in throat faci ?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Postat August 18, 2018 Disponibila pana tarziu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Disponibila astazi pana tarziu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Disponibila astazi pana tarziu dragilor . Locatia mea se afla la BurebistaServiciile mele : -Sex oral /neprotejat /protejat -deep cu finalizare-cim la discretie- sex normal( protejat)-FK-cof-cob-69-fantezi-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diferite poziti-surprize Programarile le voi face pe whatsapp sau telefonic la nr de mai jos. Pentru programari telefonice0784482719 Pentru programari pe whatsapp= 0767818646Nu percep taxe de extra sau mai stiu eu ce Preturile sunt : 80 ron o finalizare doar oral 100 Fin oral+normal 150ron -1 hr cu 2 finalizarii 200 ron -1hr cu 3 sau mai multe finalizarii
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 20, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 20, 2018 tati e la tine ?
valium600cc Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 Iata si recenzia mea dupa intalnirea de astazi cu domnisoara: Primire calduroasa si vesela, a inceput repede cu discutiile, dupa care s-a asezat la biroul ei sa scrie in carnetel. I-am dat banutii si mi-am aprins o tigara (timp in care ea s-a dus sa faca un dus). S-a intors, a scos servetelele umede le-a asezat pe pat, dupa care a inceput cu oralul. A supt-o mai putin de 10 min dupa care imi spune: "hai treci deasupra" (pentru ca e mai plinuta si daca sta deasupra oboseste si ii trece cheful). S-a pus pe spate, am trecut la treaba. Implicare din partea ei = 0. Nu se citea nici-o expresie pe fata ei. Am continuat, am schimbat pozitia, doggystyle, si am continuat pana am terminat in prezervativ. Pauza de tigara, (eu putin preocupat cu o mica problema, am butonat la telefon pret de o tigara) si ii spun ca la al 2-lea nr vreau doar oral fiindca e prea cald (si nu aveam chef sa fiu eu ala care face treaba...iar). Raspunsul: Hai ca incercam (nu inteleg ce era de incercat, la fel cum nu am inteles nici care a fost treaba cu "pana ma obisnuiesc cu asta micu' dureaza" - poate imi explici aici, draga Carla. Dupa fortari si strans din buci am reusit sa CIM, s-a ridicat repede si a fugit la baie. (nu stiu daca am stat o ora...irelevant.... dar 150 RON am lasat). In ceea ce priveste notele: GFE - 0 (sarutari 0, implicare 0, gemete 0) Oral - 5 (cu indulgenta datorita faptului ca a fost foarte uscat si deranjant) Normal - 5 (fara implicare si cand imi spui ca treci tu deasupra ca eu sunt grasa si obosesc repede....chiar imi tai cheful). Asta este prima experienta avuta si impartasita cu voi aici, iar eu unul stiu cu siguranta ca nu voi mai reveni la Carla. ( NEEEEEXT ) 3
panoramic Reputație: -1920 Postat August 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 20, 2018 Iata si recenzia mea dupa intalnirea de astazi cu domnisoara: Primire calduroasa si vesela, a inceput repede cu discutiile, dupa care s-a asezat la biroul ei sa scrie in carnetel. I-am dat banutii si mi-am aprins o tigara (timp in care ea s-a dus sa faca un dus).S-a intors, a scos servetelele umede le-a asezat pe pat, dupa care a inceput cu oralul. A supt-o mai putin de 10 min dupa care imi spune: "hai treci deasupra" (pentru ca e mai plinuta si daca sta deasupra oboseste si ii trece cheful). S-a pus pe spate, am trecut la treaba. Implicare din partea ei = 0. Nu se citea nici-o expresie pe fata ei.Am continuat, am schimbat pozitia, doggystyle, si am continuat pana am terminat in prezervativ.Pauza de tigara, (eu putin preocupat cu o mica problema, am butonat la telefon pret de o tigara) si ii spun ca la al 2-lea nr vreau doar oral fiindca e prea cald (si nu aveam chef sa fiu eu ala care face treaba...iar).Raspunsul: Hai ca incercam (nu inteleg ce era de incercat, la fel cum nu am inteles nici care a fost treaba cu "pana ma obisnuiesc cu asta micu' dureaza" - poate imi explici aici, draga Carla. Dupa fortari si strans din buci am reusit sa CIM, s-a ridicat repede si a fugit la baie. (nu stiu daca am stat o ora...irelevant.... dar 150 RON am lasat). In ceea ce priveste notele:GFE - 0 (sarutari 0, implicare 0, gemete 0)Oral - 5 (cu indulgenta datorita faptului ca a fost foarte uscat si deranjant)Normal - 5 (fara implicare si cand imi spui ca treci tu deasupra ca eu sunt grasa si obosesc repede....chiar imi tai cheful). Asta este prima experienta avuta si impartasita cu voi aici, iar eu unul stiu cu siguranta ca nu voi mai reveni la Carla. ( NEEEEEXT )ai postat recenzia asta in doua locuri; de ce? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum