Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Disponibila pana dimineata
vali57 Reputație: 807 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2018 Am ajuns și eu la Carla, voi rezuma pe scurt. O suge bine, e experta. E draguta a fata, are ochii frumosi. Putin plinuță e pentru cei care sunt amatori bbw. Oral neprotejat cu Deep, mai multe viteze , finalizat in guriță,toată treaba 25 de min fara graba. Aspect-8 la fata draguta , oral-8,5 cu deep, mai multe viteze,cim. Igiena 9- curata rasa proaspăt fara miros. Atitudine-9 pro client. Halat 100 lei o fin 25 de min fara graba. De revenit eu da. Mulțumesc Carla. Te pup 6
ciucas Reputație: 61 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Adunati Oras:Adunati Postat Noiembrie 3, 2018 Salut, Cam acum o luna de zile curios de recenziile in contradictoriu ce le primea domnisoara, am hotarat sa-i fac o vizita. Nu s-a creat chimie, a incercat sa-mi faca oral, dar deja obosise, o duruse maxilarul cu o zi inainte. Si-a desfacut picioarele si avea niste cicatrici pe pulpa interioara, ce m-a facut sa zic pas. Dupa am stat de vorba in bucatarie timp de cateva minute bune. O prezenta placuta, dar nu pe gustul meu, probabil daca ar fi fost sa fie partenera de facut tampenii cand ies in club, acolo ne-am fi potrivit mai bine, pare mai zurli de fel.In concluzie daca vreti sa faceti sex cu o tipa mai dezinhibata si voluptoasa poate sa fie o alegere buna, face oral precum negresele. Cadoul a fost de 150. Note nu pot da, pt ca nici eu n-am fost apt. 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Am ajuns și eu la Carla, voi rezuma pe scurt. O suge bine, e experta. E draguta a fata, are ochii frumosi. Putin plinuță e pentru cei care sunt amatori bbw. Oral neprotejat cu Deep, mai multe viteze , finalizat in guriță,toată treaba 25 de min fara graba. Aspect-8 la fata draguta , oral-8,5 cu deep, mai multe viteze,cim. Igiena 9- curata rasa proaspăt fara miros. Atitudine-9 pro client. Halat 100 lei o fin 25 de min fara graba. De revenit eu da. Mulțumesc Carla. Te pupIti multumesc , Cu drag te mai astept oricand ❤️❤️❤️❤️ te pupacesc 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Salut, Cam acum o luna de zile curios de recenziile in contradictoriu ce le primea domnisoara, am hotarat sa-i fac o vizita. Nu s-a creat chimie, a incercat sa-mi faca oral, dar deja obosise, o duruse maxilarul cu o zi inainte. Si-a desfacut picioarele si avea niste cicatrici pe pulpa interioara, ce m-a facut sa zic pas. Dupa am stat de vorba in bucatarie timp de cateva minute bune. O prezenta placuta, dar nu pe gustul meu, probabil daca ar fi fost sa fie partenera de facut tampenii cand ies in club, acolo ne-am fi potrivit mai bine, pare mai zurli de fel.In concluzie daca vreti sa faceti sex cu o tipa mai dezinhibata si voluptoasa poate sa fie o alegere buna, face oral precum negresele. Cadoul a fost de 150. Note nu pot da, pt ca nici eu n-am fost apt. Faza cu tampeniile sunt prima jur =)))) Te pup =)) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Dragilor sunt disponibila pana tarziu !!!! Va pupacesc
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 disponibila dragilor
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 Disponibilitatea mea pentru marti 08:00(de dimineata)-05:00(A doua zi dimineata)
brett9 Reputație: -8 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 cine-ti da tie 400 de lei pe ora LOL 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 Astazi voi fi la birou dupa ora 19 pana tarziu
lonewolf Reputație: 14 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2018 Buna, Carla. Ce intelegi tu exact prin facefuck? Pt ca il vad trecut la servicii.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 Buna dimineata dragilor , sunt la locatie va astept cu drag astazi pana tarziu :*
baiat12 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 Postezi și tu pozele nud te rog!!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 Salut, Cam acum o luna de zile curios de recenziile in contradictoriu ce le primea domnisoara, am hotarat sa-i fac o vizita. Nu s-a creat chimie, a incercat sa-mi faca oral, dar deja obosise, o duruse maxilarul cu o zi inainte. Si-a desfacut picioarele si avea niste cicatrici pe pulpa interioara, ce m-a facut sa zic pas. Dupa am stat de vorba in bucatarie timp de cateva minute bune. O prezenta placuta, dar nu pe gustul meu, probabil daca ar fi fost sa fie partenera de facut tampenii cand ies in club, acolo ne-am fi potrivit mai bine, pare mai zurli de fel.In concluzie daca vreti sa faceti sex cu o tipa mai dezinhibata si voluptoasa poate sa fie o alegere buna, face oral precum negresele. Cadoul a fost de 150. Note nu pot da, pt ca nici eu n-am fost apt. Am ajuns și eu la Carla, voi rezuma pe scurt. O suge bine, e experta. E draguta a fata, are ochii frumosi. Putin plinuță e pentru cei care sunt amatori bbw. Oral neprotejat cu Deep, mai multe viteze , finalizat in guriță,toată treaba 25 de min fara graba. Aspect-8 la fata draguta , oral-8,5 cu deep, mai multe viteze,cim. Igiena 9- curata rasa proaspăt fara miros. Atitudine-9 pro client. Halat 100 lei o fin 25 de min fara graba. De revenit eu da. Mulțumesc Carla. Te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum