renata4you Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 vrei sa incerci ceva nou? te invit alaturii de mine intr-un cadru intim si discret ( nu la hotel ) sa petrecem o ora de vis in care fanteziile nu vor avea limita. ofer servicii totale domnilor care stiu ce vor. cer si ofer seriozitate , igiena si discretie . mai multe detalii la telefon. poze reale , garantez revenirea. la mine nu vei auzi intrebarea "magica" :) te pup suna-ma0769912064
renata4you Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Postat Ianuarie 20, 2018 Rog seriozitate maxima!
sex de placere Reputație: 113 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 tarife? recunosc locatia, buna alegere
run94 Reputație: 61 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:valcea Oras:valcea Postat Ianuarie 21, 2018 Tarif,servicii?
renata4you Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Postat Ianuarie 21, 2018 Cei interesati i astept maine cu un telefon. Va pup
sex_vl Reputație: 533 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 22, 2018 Incerc sa dau de ea dar nu raspunde
stelistu33 Reputație: 10 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Postat Ianuarie 22, 2018 Eu am fost anul trecut la ea ,este ok fata nu te grăbește ,dar nu are sâni deloc este dreaptă ăsta este singurul defect
bubysan Reputație: 77 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Am fost si eu la ea in seara asta! AM avut parte de o experienta nasoala rau!! :) Am ajuns la locatie, banuiam unde este, deci am ajuns repede! viz-a-vi de chimic! Ajuns la locatie, s-a deschis usa, au iesit vreo 3 muieri din garsoniera, a ramas doar ea! Eu am crezut ca stau si ele la o sueta acolo, dar cand colo sa inteleg ca toate erau pe aceeasi camera!!! Eu am intrat pe camera cu domnisoara, restul afara pe coridor! Si in timp ce prestam si eu acolo, aud pumni in usa!! .... Noroc ca sunt speedy gonzales, termin repede :) Dar a si trebuit sa ma imbrac si mai repede, ca deja ma simteam prost rau de tot! Nici nu am apucat sa ma spal, plus ca era sange in cada de la baie, am vazut de cand am intrat! :))) Deci ceva mai horror de atat, nu cred ca am patit in viata mea!! Si merg de multi ani la domnisoare si am vazut multe! Sunt putin socat si acum!! Dupa multe ore :))) Fata in sine mi s-a parut ok, atitudine foarte ok, doar ca din cate am inteles de la ea, venisera toate alea pe capul ei, si ea nu a putut sa le refuze. Erau din acelasi sat, plmm ceva de genul asta! Sfatul meu , daca auziti de chimic in urmatoarea saptamana, fugiti!!
cristi676 Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Ce treaba are locatia ?in locatie intial erau 2fete ,doar ca au aparut fara stire inca doua.
renata4you Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Postat Ianuarie 23, 2018 Imi cer scuze a fost o neintelegere intre mine si ele. Asa se intampla cand vrei sa ajuti pe cineva... Acum sa rezolvat problema, am fost date toate afara pentru deranjul pe care l-am facut. :)
cristi676 Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Din pacate asa este,greseala a fost ca ai acceptat sa mai vina alte fete .poate data viitoare vi singura.
renata4you Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Postat Ianuarie 23, 2018 Din pacate asa este,greseala a fost ca ai acceptat sa mai vina alte fete .poate data viitoare vi singura.Da,ai dreptate. Imi cer scuze pentru problemele create. Data viitoare o sa vin singura.
sex de placere Reputație: 113 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Pe bune? O expernta foarte urata si singura vinovata esti tu, din pacate. Eu sa reglez problema, in locul tau, l-as crema o data pe gratis si as cere si scuze. E mare lucru sa iti recunosti greseala facuta, dar uneori nu e de ajuns.
cristi676 Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Sex de placere a fost o situatie.neplacuta din pacate pt ambele parti,dar asta e.
Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Pe bune? O expernta foarte urata si singura vinovata esti tu, din pacate. Eu sa reglez problema, in locul tau, l-as crema o data pe gratis si as cere si scuze. E mare lucru sa iti recunosti greseala facuta, dar uneori nu e de ajuns.Exagerezi
sex_vl Reputație: 533 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 24, 2018 Sangele in bsie era probabil de la ciclu vreuneia.Eu nu o recomand.Am fost,am vazut si AM PLECAT.Are si un dinte semi-lipsa.NU E PE GUSTUL MEU.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum