Sari la conținut

Doza de ras

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Auzi mai pulica? eu nu am de ce sa ma compar cu un nimeni ca si tine care traieste prin forumul asta.

Vad ca degraba ai sarit sa jignesti.

Prin asta ca mi-ai demonstrat , cu toate ca eu nu-ti adresasem vreun cuvant jignitor, ca am avut nas bun si ti-am ginit caracterul.

Ca lipsa de scoala se vede dupa cum scrii. 

Daca te-a deranjat comparatia cu ala de-si scrie Cluj la locatie sa stii ca nu te ridici la nivelul lui, asa ca hai sictir.

E problema mea și a lui ghost11 (mai veche) , nu știu ce te bagi în seamă. Nu știu dacă vreodată am făcut bani cu școala care o am, cu capul care îl am, da.

Pune căciulițe măcar aici, în scriere, să nu te înmulțești și tu, dacă tot dai lecții de gramatică.

• Oras:tot acolo
  • Oras:tot acolo
Postat

Dau la buci și prin Oradea de când nu iti imaginezi tu.

Trebuie să îmi cer ție voi să scriu undeva. Wtf, de unde plm apareti voi ăștia? Buculet, de asta nu mai sunt recenzii și pe oradea, apar di ăștia ca tine ca ghost11 care a-ți futut în trecut ce a zis alții, culcate băiatule înapoi. Cine dracu tea trezit.

După pandemia asta te provot la un chalange, amândoi testăm pe Oradea tot ce nu e testat, apoi scriem. Ca e româncă, ca e unguroaica sau ca e rusioaca ce tot își schimbă locațiile cu tot cu matroana. Scriem. Vrei zmeule?

@Animatorule , de ce nu ai ramas la vechiul cont, a?Sa nu imi spui ca ai fost muit la greu si cu acel cont...

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator vasileblej
Postat

@Animatorule , de ce nu ai ramas la vechiul cont, a?Sa nu imi spui ca ai fost muit la greu si cu acel cont...

Nu am rămas din cauza unora care se dau vechi ca voi . Dacă rămâneam la vechiul cont nu îmi mai spuneai tu animatorul și imi place să mă dau curvar animator. .

• Oras:Oradea
Postat

E problema mea și a lui ghost11 (mai veche) , nu știu ce te bagi în seamă. Nu știu dacă vreodată am făcut bani cu școala care o am, cu capul care îl am, da.

Pune căciulițe măcar aici, în scriere, să nu te înmulțești și tu, dacă tot dai lecții de gramatică.

Ma lamuresti si pe mine despre ce probleme mai vechi am avut? Nu tin minte sa ne fi certat. Daca ai fost pe un alt cont inainte, de ce nu-ti asumi. De ce trebuie sa-l schimbi?

Mai era unul care injura pe oricine facea o postare gresita. Facea pe moderatorul (neinvestit in functie). Avea cont nou si l-am intrebat de ce vorbeste ca si cum ar avea cont de la inceput. Mi-a zis cine a fost inainte. Oameni buni, de ce va faceti conturi noi? Aveti ceva de ascuns? Sau va e rusine de ce ati facut pe conturile vechi?

• Like 3
  • Oras:-
Postat

Comparatia cu Cautatorul e fara temei, asta nu-i ajunge nici la glezna.Omul ala macar isi asuma ce face sau a facut. Bine sau rau.

Astia care incep mereu o noua viata sunt ipocritii supremi, cei de care in viata reala este bine sa ne ferim, iar aici in cea virtuala sa-i tratam cu sictirul cuvenit.

Si faptul ca aduce in vorba "banii pe care i-a facut" miroase rau  a manele.

Ca poate orice Nea Marin sa zica pe forum ca-i miliardar.

• Like 3
Vizitator vasileblej
Postat

Ma lamuresti si pe mine despre ce probleme mai vechi am avut? Nu tin minte sa ne fi certat. Daca ai fost pe un alt cont inainte, de ce nu-ti asumi. De ce trebuie sa-l schimbi?

Mai era unul care injura pe oricine facea o postare gresita. Facea pe moderatorul (neinvestit in functie). Avea cont nou si l-am intrebat de ce vorbeste ca si cum ar avea cont de la inceput. Mi-a zis cine a fost inainte. Oameni buni, de ce va faceti conturi noi? Aveti ceva de ascuns? Sau va e rusine de ce ati facut pe conturile vechi?

Ghost11 cearta e de pe contul ăsta, tot te legi aiurea fără să știi, celălalt e banat la cerere la câtă prostie am văzut pe aici. Dacă e cer să îl baneze și pe ăsta. Tu dacă ai avea de ales între un cont pe nimfomane și viața ta privată ce ai alege? Eu aleg viața mea privată. Că vreau să scriu și pe aici e problema mea. Încerc doar să rămân anonim. E ceva ieșit din comun? Nu mă leg și nici nu mă voi lega de un cont pe aici când merg la femei.

Mulțumit?

Postat

Comparatia cu Cautatorul e fara temei, asta nu-i ajunge nici la glezna.Omul ala macar isi asuma ce face sau a facut. Bine sau rau.

Astia care incep mereu o noua viata sunt ipocritii supremi, cei de care in viata reala este bine sa ne ferim, iar aici in cea virtuala sa-i tratam cu sictirul cuvenit.

Ai dreptate, Cautatorul si-a asumat trecutul. La el am intervenit pentru stilul in care punea la punct userii noi sau vechi. Si pot sa zic ca a avut efect interventia mea. Pentru ca cineva care posteaza gresit poate fi atentionat si fara sa fie facut bou, dobitoc, tampit sau mai stiu eu ce.

• Like 2
Postat

Ghost11 cearta e de pe contul ăsta, tot te legi aiurea fără să știi, celălalt e banat la cerere la câtă prostie am văzut pe aici. Dacă e cer să îl baneze și pe ăsta. Tu dacă ai avea de ales între un cont pe nimfomane și viața ta privată ce ai alege? Eu aleg viața mea privată. Că vreau să scriu și pe aici e problema mea. Încerc doar să rămân anonim. E ceva ieșit din comun? Nu mă leg și nici nu mă voi lega de un cont pe aici când merg la femei.

Mulțumit?

Chiar nu tin minte. Probabil a fost ceva chestie m i n o r a. Eu o tin minte pe ines, pentru care am si fost banat cu ajutorul celor cateva zeci sau sute de conturi pe vremea banarii la -400. Ajutata la greu si de adrian10 aka imiplace.  In rest niste intepaturi fara semnificatie.

• Like 1
Vizitator vasileblej
Postat

Eu zic să îți păstrezi părerile pentru tine, cine citește aici și ma cunoaște chiar o să râdă de tine. Nu mă crezi? Întreabă pe corectul, omul cu drujba, căutătorul sau colericul.

Dacă vorbim de o comparație cu colericul? Vorbește cu el în pm. De el nu m-am luat de gleznă. Direct de gât și atunci știu sigur că nu avea dreptate.

Postat

Lasa-i sa rada, eu nu traiesc prin acest forum, parerile unora de aici ma lasa rece.

De aia e singurul user acesta, facut cumva la misto pe vremea aia, cand erau si alte forumuri pe langa care asta parea o abureala.

Asa ca daca cineva binevoieste sa suspende sau baneze acest cont nu ma va durea nici la trei metri de pula.

Pana atunci parerea mea despre tine este ca esti un ipocrit care are ceva de ascuns, e bine ca te-au descoperit colegii. 

Parere pe care nu o tin pt mine.

• Like 3
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Nu va dau reputatie la niciunul pt posturile de mai sus pt ca SUNTETI PE PAGINA DE UMOR !!!

Nu mai dezgropati mortii, istoria, identitatile multiple si clonele aici. Daca va arde de scandal deschideti topice separate.

Multe lucruri din vietile noastre se vor schimba dupa aceasta criza. Haideti sa nu facem varza si forumul asta. . Oricum tot ce se intampla pare un scenariu dintr-un film cu prosti... (nu la voi ma refer, ci la situatia in care suntem). Mie mi se par comice multe chestii legate de criza asta pentru ca multe informatii sunt scoase din context sau prezentate in asa fel incat sa para altfel de cum sunt. Mai bine fiti atenti la ce se intampla in lume si cum ne vor afecta ispravile actuale.

Pagina asta haideti sa o lasam pt UMOR si sa nu ne legam de cei care posteaza ONTOPIC.

Daca va plac sau nu glumele si pozele postate sau autorul e chestie de GUSTURI

N-am vazut in regulamentul forumului restrictii pe zone. Deci eu deduc ca fiecare poate posta pe ORICE SECTIUNE A FORUMULUI daca este ONTOPIC (la subiect)

• Like 2
Vizitator vasileblej
Postat

Nu va dau reputatie la niciunul pt posturile de mai sus pt ca SUNTETI PE PAGINA DE UMOR !!!

[/color]

Ia mă impaler câteva postări de umor dacă tot sunt pe o secțiune de umor. Postez pe oradea, trebuie viză?

post-292621-0-44037000-1585579884_thumb.jpeg

Vizitator vasileblej
Postat
post-292621-0-91623300-1585580031_thumb.jpg
Vizitator vasileblej
Postat
post-292621-0-18324500-1585580108_thumb.jpg
Postat

Ia mă impaler câteva postări de umor dacă tot sunt pe o secțiune de umor. Postez pe oradea, trebuie viză?

In ceea ce ma priveste TOTI SUNTETI BINEVENITI !!! Cu cat mai multi cu atat mai bine... Despre tine m-a ajutat una sa am o parere foarte buna (probabil stii cine) :laugh2 Dea altfel si eu mai scriu ocazional prin alte parti. Nu ma deranjeaza nici cand va certati (cateodata rad bine) Chiar si Maximus mi simpatic. Ideea este sa nu stricati topice cu scandaluri aiurea din cauza frustrarilor pe care evident toti le avem. Cand aveti chef de ciondaneala deschideti-va topice gen "Futu-l in... pe...."  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 3
Postat

Sorry, am vrut sa pun mp4 dar se pare ca n-am cum... :blushing2

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...