Sari la conținut

Doza de ras

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bihor
Postat

Un turist strâin , in vizita la noi in țara, la un timp momendat nu se descurca nici cum sa gaseasca obiectivul , pe care vrea s-al viziteze. Vede doi politisti , si merge la ei, intrebându-i : du you speak english?

Cei doi se uita unul la altul , apoi da din cap , ca ei nu stie , si nu ințeleg o iota .

Turistul nu se da batut , si intreaba in germana, franceza , italiana,si in cel puțin zece limbi diferite, la care eroi nostri , trag din umeri , dau din cap , ca ei nu il ințeleg pe bietul turist.Acesta din urma intr-un final se lasa pagubas , si pleaca.

Dupa ce pleaca turistul , zice unu dintre ei :

Auzi , nu ar trebui sa invațam si noi o limba straina?

La care un raspuns foarte ințelept: Pt ce? Nu vezi asta cate limbi a stiut, dar cu ce l-a ajutat??!!

• Like 3
Postat

Tiganul la spovedanie.Parintele il intreaba:

Spune-m ce pacate ai!

Tiganul: intr-o seara, am fost baut, si am vrut sa fut .Eu fiind mai baut am mers inauntru in coliba, am prins-o pe mama si dai!

Parintele : Vai tigane,ai futut-o pe mata?

Tiganu: cam , da.

Parintele: Mare pacat ai comis , ca sa ti se ierte pacatele, trb sa spui 100 de rugaciuni, dar asta nu ajunge, ci mai ai o treba de facut aicea in curtea biserici.Vezi plolpul ala batrân , in fundul curți?

-da , parinte.

-Iei briceagul acesta , si tai cu ajutorul brigeagului plopul , pe care ți l-am aratat!

Tiganul se apuca de treba , dupa ce termina cu rugaciunile, se apuca sa doboare copacul. Dar dupa nu mult timp , se satura de lucru, tot cautând motive, metode sa scape mai repede. La un timp momendat il striga pe parinte

- domn parinte, domn parinte

- zi mai tigane , ce vrei.

- sti la ce m-am gandit? N- ai fute si tu pe mata , ca ce repede am taia cu joagarul,amandoi!

• Like 4
Postat

Trei tipi,merg la furat intr-o gospodarie, dar sunt prinsi.Se face o judecata rapid , pedapsa lor fiind,la cine ce gaseste , din prada, i-se baga in fund! Primul a furat un morcov lung , si gros, care a disparut in anusul hoțului, asta strignd de durere: Aauu!

A-l doilea , a furat un măr mare de tot! Sateni se apuca sa ii bage in dos, asta urlând de durere, dar inca nici nu au bagat bine marul , in gaura hoțului, acesta incepe la un râs , care i-a socat pe oameni. Ce râz , hoțule, ce este asa de amuzant?

Hahaha, a-l treilea coleg , a furat o lebenița!!!

• Like 3
  • Oras:oradea
Postat

Ajung doi unguri in Bucuresti .. Fără nici un ban, foame mare, ce se gandește unul:

-Hai sa ne daspărțim și să cerșim și la sfârșitul zilei ne întâlnim să vedem cât a strâns fiecare…

Zis și facut! Se despart ei, pleacă fiecare unde crede de cuviință și pe înserat se intalnesc dupa cum au stabilit.

-Tu cât ai strâns?

-10 lei…

-Și cum ai facut?

-Am fost într-un parc și am scris pe un carton: NU AM SERVICI, AM 3 COPII DE CRESCUT, VĂ ROG SA MA AJUTAȚI! Dar tu cat ai strâns?

-7.658 de lei

-Iooy!!! Dar cum ai facut?

-Am scris pe un carton: ÎMI LIPSEȘTE 1 LEU SĂ MA ÎNTORC ÎN UNGARIA….

• Like 2
Postat

Tata lu‘ Bula se masturba in baie.

Bula aude zgomot si da sa intre peste tasu.

Bula:

– Tata, ce faci in baie?

Taica-sau:

– Ma joc cu pelicanul.

Bula:

– Vreau sa ma joc si eu cu pelicanul!

Taica-sau:

– Nu Bula n-ai voie ca esti prea mic (insistent catre Bula).

Bula incepu sa planga si se duse la ma-sa

Bula:

– Mama, mama tata nu ma lasa sa ma joc cu pelicanul!

Mama:

– Zi lu‘ tactu ca ti-am zis eu sa te lase sa te joci cu pelicanul.

Dupa ceva timp se aude un zgomot in baie.

Mama lui Bula se duce disperata in baie si-l gaseste pe barbata-sau pe burta de durere.

Mama:

– Bula, ce are taica-tau?

Bula (plangand):

– Mama, mama pelicanul m-a scuipat si i-am tras un pumn in gusa./…

• Like 3
Postat

Un cowboy sta intr-un bar undeva in vestul salbatic , obsearva o fata foarte frumoasa , la o masa . Nu stie cum sa o abordeze , fiind destul de stangaci , si fara experiența.La un timp momendat ii vine o idee, scoate pistoalele, si BAM BAM BAM.... Ii impusca pe toți din local, lasand doar fata in viața.Dupa ce fumul dispare , merge, la fata , si o intreaba:

Cum de sta singura o fata atat de frumoasa , pot sa ma asez la masa ta?

• Like 3
Postat

Un tip se duce la “Vrei sa fii miliardar” si Virgil Iantu ii pune prima intrebare:

− Cat de adanc este vaginul sotiei dvs? a.) 10 cm b.) 15 cm c.) 18 cm

La care tipul raspunde:

− Pot sa sun un prieten?

• Like 6

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...