bentleyb Reputație: 11 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 22, 2018 Descriere Buna sunt o blonda siliconata dupa ce ma vei cunoaste te vei convinge ca sunt diferita si sunt o alegere perfecta. pasiunea, senzualitatea, dar si experienta mea te vor face sa vibrezi de placere in compania mea !!!ofer companie intima domnilor generosi, discretii si seriosi sunt tandra,pasionala ,atenta la cerintele tale si mereu stiu sa ma fac placuta in modul meu pentru a te face sa pleci satisfacut de la mine.pupici?????? Telefon 0731194454 1
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 22, 2018 Frate, tu postezi ptr Tm sau Bucuresti?
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 22, 2018 Siliconata face piata:)) ce buze pt frenchkiss are:))
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 24, 2018 Nu face si outcall ca am o chiuveta infundata?
smigol Reputație: 133 Postat Ianuarie 25, 2018 Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2018 Pare mai degraba travestit (:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum