ioda69 Reputație: 811 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cam agitat ? Chill out :) Link spre comentariu
clona1 Reputație: 3 Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Ati mai fost careva pe la ea???? Vasi??? Link spre comentariu
clona1 Reputație: 3 Postat Februarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2018 Avem o parere buna si una rea ..... care ati mai fost va rog o parere ... ms Link spre comentariu
clona1 Reputație: 3 Postat Martie 20, 2018 Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 Am fost da sara....sta deasupra,anl-urilor subcetate. Arata ok un pic grasuta si la fata ok, nici urata nici frumoasa. Vb frumos... am optat pt un oral 100 ron. Dar il stie face ....o baga toata in gura si ii place sa o futi in gura....am futut-o in gura de am inecat-o si nu zice nimik.... ii ok. Finalizare corporala ca cica sa nu finalizez la ea in gura....nush daca mai revin dar daca vretiun facefuck mergeti la ea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum