Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Care este numarul de telefon? Nu-l gasesc. Multumesc

0739172816 :)
Postat

Revizitat antonia de curand

A ramas la fel de profesionista ca data trecuta iar din lipsa de timp nu detaliez.

Gfe :8(ca nu a fost fk)

Oral: 10

Normal:9

Plata:200 dtt 55 min

Numa bine!

• Oras:Timișoara
Postat

Revizitat antonia de curand

A ramas la fel de profesionista ca data trecuta iar din lipsa de timp nu detaliez.

Gfe :8(ca nu a fost fk)

Oral: 10

Normal:9

Plata:200 dtt 55 min

Numa bine!

Mulțumesc frumos, sa adaug inca ceva, bănuiesc ca ai fost inainte de actualizarea listei de prețuri, sa nu se înțeleagă altceva ;) te pup
Vizitator cozonacq
Postat

Mulțumesc frumos, sa adaug inca ceva, bănuiesc ca ai fost inainte de actualizarea listei de prețuri, sa nu se înțeleagă altceva ;) te pup

Adica de acum inainte avem reducere? :D

• Minus 1
Vizitator ccfdtig
Postat

Ce matinala azi ? :)

Postat

Vizitat domnita astazi, stat o finalizare (oboseala nu permitea mai mult).

Domnita este mica de inaltime si slabuta dar frumoasa.

ON cu atentie si la mediul inconjurator, NP bun cu implicare.

150 ron finalizarea

Aspect: 8 (din cauza inaltimii)

ON: 9

NP: 9

Implicare/GFE: 8 (fara FK)

De revizitat: Da!

• Like 1
Postat

Vizitat domnita astazi, stat o finalizare (oboseala nu permitea mai mult).

Domnita este mica de inaltime si slabuta dar frumoasa.

ON cu atentie si la mediul inconjurator, NP bun cu implicare.

150 ron finalizarea

Aspect: 8 (din cauza inaltimii)

ON: 9

NP: 9

Implicare/GFE: 8 (fara FK)

De revizitat: Da!

Multumesc frumos pentru vizită, te mai aștept pupici 💋💋
  • Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

la drum de seara , cu volanul intr-o mina si mobilul in alta , sun si ma programez de pe la deva , ajung in jur de 22 si primesc unda verde .

ma arunc in masina si norocos cum sint realizez ca tache ionescu e doar la 4 minute de hotelul meu , gasesc si loc de parcare, intru la parter si dau nas in nas cu Antonia , cea mai skinny skinetta , ma bucura la ochi si ma gindesc ca s-a facut dreptate , daca tot nu am gasit-o pe favorita mea anda , soarta mi-a scos in cale o papusica mica si delicata,cu nume de artista .

click -click , ne-am click -uit direct de la usa ,mi-a spus direct ca nu are timp decit de o finalizare , urma sa vina un client drag ei , eu , cam neingrijit de pe drum , nu apucasem sa ma refreshuiesc , ma cer la baie , mi se da prosop curat , o invit si pe ea in usa sa mai birfim si sa ne cunoastem mai bine, aflu ca e olteanca , ma bucur, vorbareata foc si dragalasa , ma anunta ca face si anal, printre altele , ii masor curuletul pe care il acopeream tot cu o singura palma si cad pe ginduri , imi cam da idei necurate , desi nu sint fan anal, nu prea imi venea sa o iau in serios, ma gindeam ca e o idee de marketing sa mai profite de un bonus, spre rusinea mea, nu a fost asa cum credeam , mai tirziu m-am lamurit ca e cinstita , chiar a avut indrazneala sa si-o infiga singura ,cu minuta ei mica , eu incercind in zadar fara succes.

pina acolo , m-a desfatat cu un oral bengos, bine de tot , apoi m-a lasat sa o gust dupa pofta inimii in pozitia 69 , am infipt-o apoi in mataringa peste mine, putin misionar si la final doggy inainte de anal .

mi-a mers la suflet , curatica , dragalasa , amabila , maleabila , sa o feresca dumnezeu sa o mai prind  inca o data , ii promit ca o urc pe pereti macar o ora , asa mult imi placu  de ea.

• Like 5
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

buna, mai ai colega cumva? daca da, as fi curios de un pachet complet cu ambele.. am vazut ca aveai ceva oferta anterioara :*

Postat

la drum de seara , cu volanul intr-o mina si mobilul in alta , sun si ma programez de pe la deva , ajung in jur de 22 si primesc unda verde .

ma arunc in masina si norocos cum sint realizez ca tache ionescu e doar la 4 minute de hotelul meu , gasesc si loc de parcare, intru la parter si dau nas in nas cu Antonia , cea mai skinny skinetta , ma bucura la ochi si ma gindesc ca s-a facut dreptate , daca tot nu am gasit-o pe favorita mea anda , soarta mi-a scos in cale o papusica mica si delicata,cu nume de artista .

click -click , ne-am click -uit direct de la usa ,mi-a spus direct ca nu are timp decit de o finalizare , urma sa vina un client drag ei , eu , cam neingrijit de pe drum , nu apucasem sa ma refreshuiesc , ma cer la baie , mi se da prosop curat , o invit si pe ea in usa sa mai birfim si sa ne cunoastem mai bine, aflu ca e olteanca , ma bucur, vorbareata foc si dragalasa , ma anunta ca face si anal, printre altele , ii masor curuletul pe care il acopeream tot cu o singura palma si cad pe ginduri , imi cam da idei necurate , desi nu sint fan anal, nu prea imi venea sa o iau in serios, ma gindeam ca e o idee de marketing sa mai profite de un bonus, spre rusinea mea, nu a fost asa cum credeam , mai tirziu m-am lamurit ca e cinstita , chiar a avut indrazneala sa si-o infiga singura ,cu minuta ei mica , eu incercind in zadar fara succes.

pina acolo , m-a desfatat cu un oral bengos, bine de tot , apoi m-a lasat sa o gust dupa pofta inimii in pozitia 69 , am infipt-o apoi in mataringa peste mine, putin misionar si la final doggy inainte de anal .

mi-a mers la suflet , curatica , dragalasa , amabila , maleabila , sa o feresca dumnezeu sa o mai prind inca o data , ii promit ca o urc pe pereti macar o ora , asa mult imi placu de ea.

:))) Mulțumesc, pentru vizită, te pup si te mai aștept 😘
Postat

buna, mai ai colega cumva? daca da, as fi curios de un pachet complet cu ambele.. am vazut ca aveai ceva oferta anterioara :*

Buna, nu , momentan sunt singură, iar oferta era valabilă in ziua respectiva

;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...