Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Nup

Numa' live ;)

• Oras:Timișoara
Postat

Disponibilă si astazi pana la ora 00:00

Pe data de 10 Octombrie o sa fie ultima zi dragii mei, o sa chiulesc in jur de o săptămână. Va pup 😘

post-266520-0-36537900-1538916147_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

m-ai cucerit cu pozele tale....

te voi vizita dupa intoarcerea ta din concediu presupun, te rog sa ne anunti cand revii :)

Postat

m-ai cucerit cu pozele tale....

te voi vizita dupa intoarcerea ta din concediu presupun, te rog sa ne anunti cand revii :)

Siguur anunt, te pup 💦🤭
  • Oras:bacau
Postat

Vreau sa te vizitez si eu pana pleci. As prefera mai de dimineata. De la ce ora esti disponibila? Raspunzi si la sms?

Postat

Vreau sa te vizitez si eu pana pleci. As prefera mai de dimineata. De la ce ora esti disponibila? Raspunzi si la sms?

De obicei nu sunt de dimineata, dar daca imi lasi mesaj si imi spui cand si la ce ora, e ok.
Postat

am fost si eu zilele astea. am promis ca las o recenzie. am optat pentru o ora cu servicii complete. locatia e usor de gasit, pe take ionescu aproape de politie la parter. cadoul a fost 300 lei ( 250 ON + NP si 50 lei AP). 

Am ajuns, domnisoara ma astepta in sutien si chiloti. din pct meu de vedere as spune ca e foarte draguta la fata. La corp e micuta, cam 1.55 exact cum ziceau si altii mai sus. Mie mi-a placut mult, a fost prima data cu o miniona. 

M-a poftit la dus, prosop curat, totul ok. cand am iesit, ma astepta dezbracata pe pat. a inceput cu un ON bine executat cu atentie la toate zonele adiancente, cu saliva si tot ce trebuie. Am schimbat mai multe pozitii la NP aprox vreo 15-20 min dupa care am luat o pauza si a mai continutat cu un ON si apoi anal 10-15 min si am finalizat. fata e deschisa, dar cred ca tine mult si de client. la inceput a fost reticenta , dar apoi am mai glumit si am stat de vorba si a fost totul foarte ok. dpmdv merita, e de revenit.

Oral: 10

NP: 9,5 se implica, e atenta la ce doreste clientul

AP: 10 la cat e de micuta, e de apreciat si ca face asta, cu toate ca nu-i face mare placere. eu am apreciat, m-am simtit bine asa ca-i dau 10. 

GFE: 9. fata se implica, dar nu ofera FK... nici eu nu prea sunt curios.

singura sugestie care o am ar fi sa folosesti prezervative mai subtiri. am uitat sa iti zic atunci.

in rest, pentru mine e clar de revenit. concediu placut!

• Like 5

Postat

am fost si eu zilele astea. am promis ca las o recenzie. am optat pentru o ora cu servicii complete. locatia e usor de gasit, pe take ionescu aproape de politie la parter. cadoul a fost 300 lei ( 250 ON + NP si 50 lei AP).

Am ajuns, domnisoara ma astepta in sutien si chiloti. din pct meu de vedere as spune ca e foarte draguta la fata. La corp e micuta, cam 1.55 exact cum ziceau si altii mai sus. Mie mi-a placut mult, a fost prima data cu o miniona.

M-a poftit la dus, prosop curat, totul ok. cand am iesit, ma astepta dezbracata pe pat. a inceput cu un ON bine executat cu atentie la toate zonele adiancente, cu saliva si tot ce trebuie. Am schimbat mai multe pozitii la NP aprox vreo 15-20 min dupa care am luat o pauza si a mai continutat cu un ON si apoi anal 10-15 min si am finalizat. fata e deschisa, dar cred ca tine mult si de client. la inceput a fost reticenta , dar apoi am mai glumit si am stat de vorba si a fost totul foarte ok. dpmdv merita, e de revenit.

Oral: 10

NP: 9,5 se implica, e atenta la ce doreste clientul

AP: 10 la cat e de micuta, e de apreciat si ca face asta, cu toate ca nu-i face mare placere. eu am apreciat, m-am simtit bine asa ca-i dau 10.

GFE: 9. fata se implica, dar nu ofera FK... nici eu nu prea sunt curios.

singura sugestie care o am ar fi sa folosesti prezervative mai subtiri. am uitat sa iti zic atunci.

in rest, pentru mine e clar de revenit. concediu placut!

Mulțumesc frumos te pup 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...