Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

• Oras:Dacia
  • Oras:Dacia

Bună Antonia!

Salutare tuturor!

Hai noroc colegu'!

Vremea a ținut cu noi și ne-a "blocat" în Timișoara. De ce să riști să rămâi înzăpezit când poți face din nou un trio la căldură cu un pahar de vin în cinstea zăpezii?😉😈

Dacă prima dată am fost câta stângaci, de data asta ne-am înțeles din priviri, gesturi. Din nou Antonia a fost în centrul acțiunii și al atenției. Mâinile și buzele noastre îi explorau tot corpul acoperind-o cu mângâieri și sărutări până la extaz. Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos. A luat maciucile la lins, scuipat cu tot cu bijuteriile adiacente.

Colegul (să îi dea Domnul sănătate) a venit cu ideea de dublu vaginal. No așe mai zic și io. S-a muncit din greu la scena asta dar a fost încununată de succes.

Notele se schimbă de data asta.

10 cu felicitări tuturor

Va urma...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Bună Antonia!

Salutare tuturor!

Hai noroc colegu'!

Vremea a ținut cu noi și ne-a "blocat" în Timișoara. De ce să riști să rămâi înzăpezit când poți face din nou un trio la căldură cu un pahar de vin în cinstea zăpezii?😉😈

Dacă prima dată am fost câta stângaci, de data asta ne-am înțeles din priviri, gesturi. Din nou Antonia a fost în centrul acțiunii și al atenției. Mâinile și buzele noastre îi explorau tot corpul acoperind-o cu mângâieri și sărutări până la extaz. Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos. A luat maciucile la lins, scuipat cu tot cu bijuteriile adiacente.

Colegul (să îi dea Domnul sănătate) a venit cu ideea de dublu vaginal. No așe mai zic și io. S-a muncit din greu la scena asta dar a fost încununată de succes.

Notele se schimbă de data asta.

10 cu felicitări tuturor

Va urma...

O experiență deosebita ! Multumesc pentru tot :*

Pe data viitoare :* :*

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...