Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna dimineata dragii mei, astăzi ma găsiți în fosta locație de pe Gheorghe Lazăr ÎMPREUNĂ cu o noua colegă. Mai multe detalii o sa postez eu mai tarziu. Va așteptăm cu drag.

Pupicei :* :* :*

ne dai niste detalii despre colega noua? este vorba de Alina sau este altcineva?Faceti si impreuna sau doar separat?

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara

ne dai niste detalii despre colega noua? este vorba de Alina sau este altcineva?Faceti si impreuna sau doar separat?

https://nimfomane.com/forum/topic/128273-kami-0758-705-049/

Facem si impreuna, dar nu cred ca mai este cazul sa o facem noi doi din moment ce nu ti-a placut ,numai in cazul in care te-ai răzgândit, te pup :*

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Dar Antonia de ce nu este la TOP?

Păi dacă n-ai ajutat-o și tu cu o recenzie... :( (sau ai ajutat-o și mi-a scăpat mie?). Și n-ai avut răbdare să-i numeri recenzile că deja-s prea multe și majoritatea favorabile ;)

Oricum, mie mi-au fost de ajuns două recenzii din partea unui recenzor credibil ca să mă lămuresc că fata e de top :)

Doar că eu nu-mi permit s-o propun că atât eu cât și Antonia avem o mică problemă: amândoi încă așteptăm primăvara :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Eu am spus mai de mult ca ar trebui urcată in top dar eu sunt mic recenzi putine cine ma bagă in seama 😂😂

Am o soluție pentru tine, scrie recenzii multe, la fiecare fată pe care o vizitezi, și vei fi tot mai mult băgat în seamă :)

Antonia are multe recenzii bune, dar doar vreo 6-7 (am verificat doar fugitiv) de la colorați unici. Așa că Pisicuts are acoperire regulamentară. Dar tot el are și altă acoperire regulamentară care îi permite să promoveze la top pe oricine crede el că merită. Și un atuu în plus pentru Antonia ar fi faptul că, după cum îmi spune mie intuiția, din motive întemeiate pentru 2-3 ani din toamnă până-n vară ea va activa doar în Timișoara.

Dar cum am mai spus, eu nu pot propune la top pe cineva la care nu am fost încă. Așa că mingea e la cei care o cunosc :)

Link spre comentariu

Dar Antonia de ce nu este la TOP?

mda,
nu stiu raspunsul la aceasta intrebare
si nici de ce Antonia are atat de putine recenzii
rasfoind pe rapid cele 41 de pagini imi dau seama cu rusine ca nici eu nu am scris o recenzie completa pana acum
motivele sunt mai multe, probabil inclusiv din egoism

vreau sa descriu una din intalnirile recente care imi va ramane permanent in memorie

constat ca Antonia a revenit in oras, prilej de mare bucurie
sunt si numai ce ajunsese si ea la locatie, ma dusuiesc rapid si sar in masina ca un apucat
ajung acolo (Gh Lazar), urc sus, in apartament destul de racoare. inca nu apucase sa se incalzeasca
nu mi-am dat seama ca acest lucru urma sa transforme acea vizita in una din cele mai incinse si frumoase intalniri cu ea
dupa ce am mutat patul si verificat sigurantele, panoul radiant din dormitor tot nu a vrut sa incalzeasca
nu-i bai, ne-am dezbracat amandoi si ne-am bagat sub plapuma repejor :)
am inceput cu un preludiu mic si apoi am trecut la 69 cu ON foarte placut, deep, umed, atentie la accesorii
am trecut la NP misionar, gemete, miscari
ne-am incins de ieseau aburi ca la locomotiva, pana n-a mai tinut supapa si am finalizat
am facut o mica pauza de tigare si sa ne racorim, dupa care n-am bagat iar sub plapuma
am inceput eu cu un oral delicios, sper ca nu e cazul sa fac referire la igiena impecabila, ca de fiecare data
am continuat cu NP pe la spate, unde spre norocul meu am finalizat inainte sa raman fara oxigen :)

Note:
Atitudine: 10
ON: 9
NP: 9
Igiena: 10
GFE: 9

De revenit? oricand
De recomandat? DA!

Te pup Antonia
  • Like 4
Link spre comentariu

mda,

nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

si nici de ce Antonia are atat de putine recenzii

rasfoind pe rapid cele 41 de pagini imi dau seama cu rusine ca nici eu nu am scris o recenzie completa pana acum

motivele sunt mai multe, probabil inclusiv din egoism

vreau sa descriu una din intalnirile recente care imi va ramane permanent in memorie

constat ca Antonia a revenit in oras, prilej de mare bucurie

sunt si numai ce ajunsese si ea la locatie, ma dusuiesc rapid si sar in masina ca un apucat

ajung acolo (Gh Lazar), urc sus, in apartament destul de racoare. inca nu apucase sa se incalzeasca

nu mi-am dat seama ca acest lucru urma sa transforme acea vizita in una din cele mai incinse si frumoase intalniri cu ea

dupa ce am mutat patul si verificat sigurantele, panoul radiant din dormitor tot nu a vrut sa incalzeasca

nu-i bai, ne-am dezbracat amandoi si ne-am bagat sub plapuma repejor :)

am inceput cu un preludiu mic si apoi am trecut la 69 cu ON foarte placut, deep, umed, atentie la accesorii

am trecut la NP misionar, gemete, miscari

ne-am incins de ieseau aburi ca la locomotiva, pana n-a mai tinut supapa si am finalizat

am facut o mica pauza de tigare si sa ne racorim, dupa care n-am bagat iar sub plapuma

am inceput eu cu un oral delicios, sper ca nu e cazul sa fac referire la igiena impecabila, ca de fiecare data

am continuat cu NP pe la spate, unde spre norocul meu am finalizat inainte sa raman fara oxigen :)

Note:

Atitudine: 10

ON: 9

NP: 9

Igiena: 10

GFE: 9

De revenit? oricand

De recomandat? DA!

Te pup Antonia

Multumesc frumos ! Te pup :* :*
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Bine, o s-o propun eu la primavară :)

Așa că Antonia, așteaptă-mă. Merit :laugh2

Gândește-te că nu ești singura domnișoară care așteaptă... ;) Și spre deosebire de domnișoara respectivă, tu ai un mare avantaj: știi exact cât mai ai de așteptat  :laugh2

Link spre comentariu

Bine, o s-o propun eu la primavară :)

Așa că Antonia, așteaptă-mă. Merit :laugh2

Gândește-te că nu ești singura domnișoară care așteaptă... ;) Și spre deosebire de domnișoara respectivă, tu ai un mare avantaj: știi exact cât mai ai de așteptat :laugh2

Eh, eu sunt atenta la detalii, eu de așteptat, aștept, tu fă sa merite :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...