Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Eu sarut, dar tu nu m ai întrebat :))

Te astept data viitoare la sărutat, multumesc pentru vizite si recenzie, te pup ! :*

Antonia, de ce vrei sa-l saruti cu forta pe baiat? Cu manutele lui scrie (ca nu pot zice, cu gura lui spune) ca nu e un fan al sarutului. Las ca (mai) vin eu pe la tine sa ne sarutam. Nu de alta, dar eu sunt un fan al sarutului cu fete frumoase (ca doar sunt cu toate tiglele pe casa). Iar tu esti :laugh2.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Antonia, de ce vrei sa-l saruti cu forta pe baiat? Cu manutele lui scrie (ca nu pot zice, cu gura lui spune) ca nu e un fan al sarutului. Las ca (mai) vin eu pe la tine sa ne sarutam. Nu de alta, dar eu sunt un fan al sarutului cu fete frumoase (ca doar sunt cu toate tiglele pe casa). Iar tu esti :laugh2.

Pai sa vi, deși nu-mi amintesc daca ne-am sarutat sau nu, zodiile noastre sunt compatibile :))))
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nii mă ca Antonia si-a schimbat ținuta.A devenit albastra. Uaww si acum va avea mai multe puncte de dat. Imi dai si mie imprumut fara dobanda? :))))

Ti-am dat eu unul, desi nici eu nu am :laugh2. Mai am pana sa o ajung pe mititica. Dar trag tare.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...