Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ce va mai place nudidatea (n-am gasit alt cuvant). Cand posteaza "mititica" o poza mai decenta, 10, maxim 12 puncte de reputatie. Cand ni s-a aratat in toata splendoarea ei, hop - 16 puncte (atatea erau cand am scris). Numai la "gugoasa" va sta capul!

P.S. Felicitari mititico pentru poza, foarte reusita!

P.S.1 Data viitoare sa pui o poza si cu shaorma, nu doar cu gogoasa. Sa vedem mai primesti atatea puncte :laugh2.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara

Ce va mai place nudidatea (n-am gasit alt cuvant). Cand posteaza "mititica" o poza mai decenta, 10, maxim 12 puncte de reputatie. Cand ni s-a aratat in toata splendoarea ei, hop - 16 puncte (atatea erau cand am scris). Numai la "gugoasa" va sta capul!

P.S. Felicitari mititico pentru poza, foarte reusita!

P.S.1 Data viitoare sa pui o poza si cu shaorma, nu doar cu gogoasa. Sa vedem mai primesti atatea puncte :laugh2.

Buna dimineața, multumesc frumos, in alta ordine de idei imi pui imaginația la încercare :laugh2

Imaginează-ți doar o poză cu shaorma lângă "gogoașă"

• Like 2
Link spre comentariu

Oricum, Antonia posteaza cele mai frumoase poze.

Pacat ca nu pui una si cu sanii :) sunt frumosi asa cum sunt :* ;*

Heii, multumesc frumos, poze cu sânii o sa pun, cand o sa ma apuc de exercitii sa ii "modelez" pana atunci...nu o sa insist cu sanii deoarece nu ma simt confortabil..
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Buna dimineața, multumesc frumos, in alta ordine de idei imi pui imaginația la încercare :laugh2

Imaginează-ți doar o poză cu shaorma lângă "gogoașă"

cand vin la tine, si daca aduc  o shaorma, te bagi la o poza cu ele si dupa sa o postezi ??   :snap  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua dragii mei, țin sa va anunț ca programul meu de săptămâna viitoare se va modifica!

Asadar zilele in care o sa ma găsiți disponibilă or sa fie decat:

LUNI-MIERCURI-JOI :X

Varianta de 30 de minute este exclusă!!! :D

Prețul pentru o ora este de 300 lei op/on in functie de igienă, normal protejat ,finalizare corporală,69, masaj, GFE, FK inclus ,iar pentru anal cum v-am obișnuit 50 lei extra in functie de marime ,protejat!

Pupicii :kiss3 :X

• Like 3
Link spre comentariu

Incepand de saptamana urmatoare ,impreuna cu Antonia (https://nimfomane.com/forum/topic/107051-antonia-0739172816-total/) vom oferi un serviciu nou si anume NURU MASAJ.

Vom lucra impreuna doar in baza unei programari facuta din timp in zilele de marti si vineri in locatia noastra .

La noi veti gasi o ambianta placuta,aromaterapie,lumanari parfumate,uleiuri de calitate,muzica ambientala specifica,dus asistat plus un masaj de neuitat care sigur va scoate din tine stresul si nu numai

Masaj Nuru - 300 lei sedinta

Masaj Nuru plus finalizare (orala sau manuala) - 450 lei sedinta

Masaj Nuru plus oral si normal - 600 lei ora.Pentru alte fantezii discutam doar la tel sau la fata locului

Programari puteti face atat pe numarul meu - 0734754021 cat si pe numarul Antoniei - 0739172816

Raspundem atat la tel cat si la Whatsapp sau sms

Nuru is a Japanese erotic massage technique from Kawasaki, Japan. The technique requires one or more nuru masseuses to rub their body against the client's body after both parties are nude and covered with an odorless and colourless massage lotion made predominantly from the Nori seaweed

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...