Sari la conținut

Antonia- 0739172816 (total)

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Ce sa iti doresti mai mult de la viață? 😂😂

Omul e un animal al dorinței. O dată ce una s-a împlinit, o alta se naște.

Deci: 4 ore și 1200 ron? :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator ga971774

Omul e un animal al dorinței. O dată ce una s-a împlinit, o alta se naște.

Deci: 4 ore și 1200 ron? :laugh2

Boss, dacă cumva nu dispui pe moment de sumă să mă anunți, cu mare drag oricând :))))
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Boss, dacă cumva nu dispui pe moment de sumă să mă anunți, cu mare drag oricând :))))

Eu doar arătăm cum se poate schimba dorința.😅😂🤣
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Să glumesc! :)

Vezi ca este cam interpretabil si nu prea imi place unde ai dus discuția, tu stii ca eu glumesc mult dar unele lucruri ce le-ai spus nu prea par a fi spune in gluma , iar cum tu ai preferat sa "glumesti" aici , imi permit sa iti spun asta tot aici ! Pup
Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Antonia a fost o curiozitate pt mine inca din vremea cand isi spunea Andra , doar ca nu am reusit nicicum sa ma potrivesc cu disponibilitatea ei, s'atunci , fortat de imprejurarari am tot amanat intalnirea. Mai bine, pentru ca acum am beneficiat de serviciile unei domnisoare de TOP, nu a unei fete oarecare ce incearca sa si faca "loc", sa se remarce(cum se "prezenta" la inceput). Nu a fost simplu nici acum, nu de putine ori trebuie sa depun efort ca sa mi satisfac curiozitatiile.

I am trimis mesaj (scurt si la obiect )pe whatsapp, la fel a procedat si ea, mia raspuns in cca 50 de min, tot scurt si la obiect, cu doua mesaje. Primul, a fost cel de politete, al doi lea a fost cel care ma interesa, doar ca a fost ...prea sec , mi a taiat tot "gazu".

Imi zic : ...asta'i viata, dam inainte.

S'asa am facut, vreo cateva zile . Pana m am gandit sa incerc din nou, am sunat o,nu mi a raspuns, i am trimis sms. De data asta a FUNCTIONAT , ne raspundeam la O ZI DISTANTA 😆 pana am reusit sa obtin programarea mult visata.

Locatia a fost (este) in zona Judetean u'lui , una in care sunt ani buni de cand n'am mai pus picioru'.

Am sunat o pt ultimele detalii, a ramas on line pana am ajuns in fata usii, pana am vazut o. Rochita neagra, pantofi cu toc ,am facut cunostinta, ne am pupat pe obraz (nu s a plans ca i gros) m a poftit sa iau loc, m a servit cu un pahar cu apa, ne am aprins cate o tigara dupa care am inceput un usor dialog(foarte sociabila) , mai apoi am sesizat ca nu prea purta lenjerie intima , lucru care a inceput sa ma distraga usor de la socializare. De fapt am mai intales doar unde'i dusu' si prosopu'. . . proaspat revenit, am inceput sa mi dau jos hainele,m am asezat pe pat, fatuca sa dus sa si improspateze respiratia si sa renunte la rujul de pe buze...aveam sa gasesc o igiena perfecta.

Mi as fi dorit cumva ,sa nu renunte la rochie, i am ridicat o usor cat sa i permit sa mi se aseze in brate, fata'n fata. A urmat o portie importanta de saruturi pasionale la care s a implicat maxim , o trageam tot mai aproape (habar n'am cat de mult am tinut cont ca'i "fragila") , dupa care m am lasat pe spate , a inceput cu un ON umed, adanc, cu atentie la gemene, am auzit cum sau "deschis" cateva sticle de spumant...eram suficient de preocupat sa nu termin jocu' ,asa ca am oprit o ...nu m am descurcat sa i inlatur rochia, dar am reusit sa mi "trag" sufletul . Am schimbat rolu' ,are o puta delicioasa unde'i place sa fie sarutata. A urmat NP in care "i am permis" sa ma calareasca in voie (nu se face de ras la o sesiune de echitatie), FK ul a fost prezent pe aproape toata durata "programului" , asta m a si facut sa aleg doar doua pozitii. Am terminat balul in misionar, treaba devenise ...prea placuta (la mine fac referire) si nu am reusit sa mi dozez (foarte bine) emotiile. Mi a lasat impresia ca'i place sa fie "lovita" bine,eu m am straduit chiar daca nu am reusit s o "conduc" la orgasm(lucru pe care cu siguranta la cautat).

Nu 'i cea mai frumoasa,nici macar cea mai buna,pentru mine astea nu's cele mai importante detalii (daca'i sa fie , sigur ca nu mi pare rau ,dar ii doar bonus) ,pe toata durata intalnirii a colaborat bine,a fost dulce si focoasa, se vedea ca incerca sa ma faca sa ma simt bine (a reusit), si treaba asta'i de apreciat.

In incheiere am avut o discutie placuta, am fumat, deabia cand m am incaltat am discutat despre cadou ,fara nici o aluzie , eu am intrebat. 300/h

M a condus la usa , ne am salutat, sarutat pe obraz si asta a fost....

Edit : frumos,asa DA!

• Like 10

dag dal gas!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...