Sari la conținut

Buna nou nou nou in timisoara

Postări Recomandate

Postat

Sti ceva de ea ? Eu am luat 4 5 tepe... si m am decis sa imi fac cont si sa intreb inainte de a face ceva... detaliile date mai sus le am primit la telefon de la o voce calda

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Nu îți pot da detalii pentru că era în pat îmbrăcată și butona pe tel,este subțirică și poartă ochelari,dragutica,îmi pare rău că nu îți pot fi mai mult de folos dar nu am fost prea atent.....

Postat

Multumesc mult pentru imformatiile acordate. O sa o vizitez si eu pe domnisoara astazi sper sa ajung la ea . Multumesc din nou. Este cea din poze?

Postat

Salut cum am spus o sa revin cu recenzia

Sa incepem. Am sunat la telefon o voce dulce imi spune preturile 150 sex total o finalizare 250 ora. I am spus ca doresc doar oral si normal.

Asta fiin in jurul orei 7 mi a facut o programare la 7 30 am ajus acolo nerabdator am asteptat 10 minute pana sa facut si 30. Am revenit cu telefonul . Mi-a raspuns imi explica pe unde sa o iau sa gasesc blocul am urcat sus. Fata este cea din poze. Ne am apucat de treaba am platit o ora.

Oral neprotejat. Din punctul meu de vedere executat bine . La normal se implica geme nu foarte tare dar sa iti dea senzatia ca ii place. Anal la partea aceasta este incepatoare dar daca o iei usor se misca bine.

Acum sa acordam si notele

On-8 nimic special dar incearca sa faca deep

Np-8.5(iti da senzatia ca ii place)

Igiena-9

Atitudine-10

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...