Vizitator calin1984calin Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Postat Februarie 6, 2013 Salut domnilor, De ceva vreme salonul Raiza duce o campanie agresiva de promovare in piata a-z. De altfel majoritatea domnitzelor de pe siteul lor sunt foartre frumoase (din punctul meu de vedere). Cel mai tare ma roade sa ma duc la Cleo pt ca imi place la nebunie cum arata Alexandra si din discutiile pe mess mi s-a spus ca practica si masajul sado... acolo ma incadrez cand vreau sa se foloseasca jucarii pe mine ... pret bun de 150 leiLa Raiza, mai ales dupa ultimele recenzii pozitive despre salon, ma tenteaza Tania in mod special (acealasi tip de masaj sado soft cu jucarii este 200 lei aici). Pe langa Tania mai este faptul ca din recenzii si din ce se lauda ei in piata... ai de unde sa alegi (8 fete). Intrebarea mea este, fetele de la Raiza arata si in realitate asa cum sunt pe siteul lor?Dintre saloane as merge la astea 2 sa incerc fete noi, iar daca nu sunt multumit ma duc iarasi la Le Privilege pt ca mi-a placut acolo (doar ca au mai putine fete si nu toate sunt pe gustul meu ca aspect).Va multumesc pt atentie Toate bune,Calin
andreif86 Reputație: 268 Postat Februarie 6, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Februarie 6, 2013 Salut calin1984calin. Nu pot confirma despre toate fetele de la raiza deoarece nu am fost chiar cu toate care apar pe site, la masaj, dar cu care am fost, arata exact ca si in poze. Tania 100% arata ca si in poza (are fund demential in opinia mea) deoarece am fost cu ea. Am fost si cu Alexandra de la Cleo, pot confirma ca si ea arata ca si in pozele din anunt.
Vizitator calin1984calin Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2013 Postat Februarie 7, 2013 Multumesc pt raspuns O sa incerc zilele astea (cel tarziu sapt. viitoare). Va anunt cum a decurs
Private Girls masage Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 11, 2013 Editat! Singurul loc unde e acceptat sa postezi asa ceva e : http://nimfomane.com/forum/topic/10048-private-girls-0752857921-sau-0769488798/?do=findComment&comment=100816
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Va invitam si la Private Girls masage ,nou deschis in grigorescu ,avem si noi masaj sado la 180 de lei ,avem si strapon daca te tenteaza Postarea de mai sus este reclama si administratia ar trebui sa o sanctioneze. Se pare ca managerul salonului nu s-a prins cu ce se mananca forumul, o pauza de studiu ar fi indicata...
stalingrad Reputație: 44 Postat Februarie 11, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 11, 2013 Cronicarule, ai ceva în comun cu Căutătorul, un mare ins al acestui forum, care s-a retras cu de la sine iniţiativă?Te întreb pentru că foloseşti o poză pe care o folosea el la un moment dat 1
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Cautatorul are la fel de multe elemente in comun cu Cronicarul precum Stalingrad cu Volgograd... lamurit? Asta ca sa mai caute si confratii pe goagal, daca nu stiu deja ceva istorie contemporana (sau macar de la Hrusciov incoace).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum