diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Ianuarie 23, 2018 Inesuka,am gasit barbatul ideal pt tine...Daca tu ti-ai pus pestele sa -mi invadeze topicul m-am gandit ca n-ar strica sa-ti caut o bunaciune sa te pastoreasca 2 ...Vezi,iti place??
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 Inesuka,am gasit barbatul ideal pt tine...Daca tu ti-ai pus pestele sa -mi invadeze topicul m-am gandit ca n-ar strica sa-ti caut o bunaciune sa te pastoreasca 2 ...Vezi,iti place??Urato tu cand iti rezolvi problemele de sanatate ? Nu e deajuns ca din cauza centuristelor ca tine a ajuns lumea bolnava de hepatica C prin spitale ?Chiar daca nu e HIV si daca nu stiai HEPATICA C e fatala !!!!PE CINE AI MAI CONDAMNAT LA MOARTE BABA EXPIRATA ?!?!? 2
theo hernandez Reputație: 412 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 E la mintea cocosului. Baba centurista nu mai are clientela pentru ca fetele tinere i-au furat malaiul de la gura.DIVO ai ajuns o boschetara din cauza noii generatii de pustoaice si acum esti disperata.Ai de PLM de babe realizate care au ajuns la varsta de 50 de ani sa se prostitueze pentru un colt de mamaliga. :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Postat Ianuarie 23, 2018 E la mintea cocosului. Baba centurista nu mai are clientela pentru ca fetele tinere i-au furat malaiul de la gura.DIVO ai ajuns o boschetara din cauza noii generatii de pustoaice si acum esti disperata.Ai de PLM de babe realizate care au ajuns la varsta de 50 de ani sa se prostitueze pentru un colt de mamaliga. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onlooSpune sincer ,pe care curva o pastoresti.....Vai de viata voastra,Fish -ilor de :onloo ati invadat tot site-ul.Infectilor!!! :stiletto :stiletto :stiletto :stiletto
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Postat Ianuarie 23, 2018 SUNT TAMPITA !!! Ho boss. Zi ceva nou. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7Ps_hY_Ac 1
Postări Recomandate