roxana 69 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 6, 2013 Bună mă numesc Roxana am 19 ani,blondă ochii verzi şi abea aştept să trăim cel mai frumos moment din viaţa ta.Ofer sex normal,anal,oral(cu sau fără prezervativ) în funcţie de igienă la tine sau la hotel.Dedicată şi gata să vă satisfac toate plăcerile la preţuri decente 80ron/număr sau 120ron/ora.Vă pup dulce!
Administrator pisicuts Reputație: 114625 Postat Februarie 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2013 bine ai venit pe forum roxanaCand timpul iti permite poti sa publici si niste poze
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 7, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 7, 2013 salutam pe d-l Pisicuts, domnisoara nu este aceeasi din thread-ul Buna! https://nimfomane.com/forum/topic/10635-buna/ sau eu m-am ramolit ))
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 7, 2013 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 7, 2013 salutare georgi_88. Mda se pare ca e aceeasi fatha cu numarul de telefon 0724.841.269 cu threa-ul postat mai sus de colegul nostru georgi_88. Eu am incercat sa dau de ea pe numarul de vodafone insa imi da ocupat mereu asa ca am lasat-o balta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum