Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat August 6, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat August 6, 2019 Foarte sexy Natali :innocentOare cat mai stai p-aci? :crazylovePlanuiesc o vizitareInsa timpul ma cam doareCa am niste musafiriCare ma cam scot din firi :slap2Deci frumoasa terstioaraDaca pleci sper sa vii iaraTare-as vrea sa te iubescUsor sa te ciocanescPrintre a tale ciocaneleSa-mi infig putin buzeleSa te pup la imbinareSi-apoi sa-ti pun bisectoare :innocent :clapp 3
daulabuci Reputație: 399 Postat August 6, 2019 Oras:- Oras:- Postat August 6, 2019 @ x si eu ma gandeam fix ca si tine: intai sa-i dau o muie iar apoi s-o fut :biggrinking vezi ca e subtirica rau, cred ca exact pe gustul tau, draguta la fata si raraita de ti-e cu atat mai simpatica 1
natalie93 Reputație: 2320 Postat August 6, 2019 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat August 6, 2019 @ x si eu ma gandeam fix ca si tine: intai sa-i dau o muie iar apoi s-o fut :biggrinking vezi ca e subtirica rau, cred ca exact pe gustul tau, draguta la fata si raraita de ti-e cu atat mai simpatica :*
natalie93 Reputație: 2320 Postat August 8, 2019 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat August 8, 2019 Disponibilă :*
relu844 Reputație: 68 Postat August 19, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 19, 2019 Mai esti in Oradea?
maya26 Reputație: 44 Postat Octombrie 23, 2019 Postat Octombrie 23, 2019 Buna, astăzi voi ajunge in Oradea pentru 3 zile, după ora 15:00! Va pup ❤️
maya26 Reputație: 44 Postat Octombrie 23, 2019 Postat Octombrie 23, 2019 Disponibilă pentru programări la telefon sau whatsapp! Va pup
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Octombrie 23, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Octombrie 23, 2019 Disponibilă pentru programări la telefon sau whatsapp! Va pupMamaye 😀... Scuze, m-am bâlbâit 😇Ești tot Natali aia subțirica și rraita pe care o ratai data trecuta?Da ce isprava făcuși de ai luat dunga? 😇Intentionez sa te... ez (vizit, penetr 🤣). Ia zi ceva detalii, preturi, zona, singurica sau însoțită? (colega, coleg 🙄)Bine ai venit și nu te speria, mai glumim și noi... 😇 2
bluenight1 Reputație: 21 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:word Oras:word Postat Octombrie 23, 2019 prima sau moisil
bluenight1 Reputație: 21 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:word Oras:word Postat Octombrie 23, 2019 prima sau moisil
maya26 Reputație: 44 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 Mamaye ... Scuze, m-am bâlbâit Ești tot Natali aia subțirica și rraita pe care o ratai data trecuta?Da ce isprava făcuși de ai luat dunga? Intentionez sa te... ez (vizit, penetr ). Ia zi ceva detalii, preturi, zona, singurica sau însoțită? (colega, coleg )Bine ai venit și nu te speria, mai glumim și noi... Buna, da sunt Natalia...am colega nu coleg In cartier prima pe onestilor 2
slyphid Reputație: 29 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 21, 2020 cand mai vii pe la oradea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum